Благоевград и/или Гоце Делчев

• 18 142
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • На черешата
Oooo, Еленка добре дошла при нас.Значи решихте най-сетне и вие да направите Калина кака,време беше! smile3501  newsm10

# 136
Много си права, одавна му беше времето, а и каката даваше зор, но то е божа работа. Пък лятото ще се виждаме по-често, ако сте в Благоевград.

# 137
Мамита, ще има ли среща на пишещите във форума от Благоевград? И кога? Като се стопли времето,или ....?
Смайли пиши на лични като наближи да идвате насам! Започна много неприятно да вали .....

# 138
  • На черешата
Хей,кажете поне седмица-две по-рано,та да можем и ние да организираме пътуването си до Благоевград.И на мен вече ми е домъчняло за родното местенце.

# 139
Честит празник на всички мами !Да сте обичани и уважавани така ,че всеки ден да е празник за вас!
[/glow]

# 140
Честит 8 март Мамчета

# 141
 Здравейте,мами от Благоевград!
Искам да ми кажите,къде от Благоевград мога да си купя количка.Има ли специализиран магазин,има ли избор.Аз още не съм съм решила каква количка искам и затова искам да разгледам.
Детенцето ми вече е на 1 месец,а и времето се оправя и трябва да побързам!!

# 142
                    Здравей, Деси!
       Като гледам най-богат избор има в магазин "Боби" - под "Волга" и в "101 далматинци" - над книжарница "Перун". За съжаление "Пебълс" правят ремонт, моята количка от там я взех. Успех в търсенето.

# 143
  • На черешата
Хей,къде изчезнахте?За протокола да кажа за тези,които не знаят-мама tammy си има син-Мартин.Така че дружината ни се увеличи с още един.Времето вече се стопля и мислим скоро да се прибираме към Благоевград.

# 144
"Пебълс"вече не е в ремонт, desi виж там за количка, има избор

# 145
Здравейте Hug Много отдавна не съм писала тук. Ако знаете колко ми се идва в Благоевград Cry Още малко остава. За 15 април ще сме там и най-вероятно ще остана с децата за една седмица - до Великден. Много ще ми е приятно ако се запознаем Hug

# 146
  • На черешата
inik и ние мислим да се прибираме по празниците.А вие къде сте в София?

# 147
В Надежда 2 сме, а вие? Sunglasses Може да се запознаем предварително ако сте наблизо

# 148
  • На черешата
На другия край на София,в Студентски град точно до Симеоновско шосе Weary

# 149
Да си спертнем една срещичка,мами какво ще кажете! Лошото е ,че нямам редовно нет и не влизам тук! Но ако искате - ще вляза пак и ще видя вашите мнения! Какво щекажете напр. след 2 семици - напр. 3.4. следобед ако е хубаво времето - напр. в градската градина до люлките! И ще се разберем къде да идем на кафе! Може и с децата! Какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт