Благоевград и/или Гоце Делчев

• 18 133
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
И ще се разберем къде да идем на кафе! Може и с децата! Какво ще кажете?
Хехееее, ти ме разби!"Може и с децата" Joy Joy Joy
Че къде без тях?  baby_neutral

# 151
Чудесна идея за кафенцето аз съм" за "с две ръце Wink -не съм излизала от 100 години -само дето от утре ще почнем да излизаме  по малко и не знам как ще се справим с режим ,хранене и т.н.

# 152
  • На черешата
Oooo,мамо Иляна ти се появи най-сетне и от вратата за краката  smile3534, направо за кафе питаш.

# 153
появила е силно казано-мернала по скоро Joy

# 154
И ще се разберем къде да идем на кафе! Може и с децата! Какво ще кажете?
Хехееее, ти ме разби!"Може и с децата" Joy Joy Joy
Че къде без тях?  baby_neutral

Защо се учудваш??????? Ние в Добрич като се събрахме мамите от форума бяхме без децата и бяхме на ресторант - т.е. на вечерна среща,без опашките си,за да можем пълноценно да си обърнем внимание!!!!! Питай ги ако не вярваш!

Така че може да се видим или на кафе,или да отидем някъде по така на ресторант - избора е наш! Аз май от понеделник ще започвам един курс и не се знае! Нека всеки даде идея кога на него му е най-удобно и да намерим един компромисен вариант и да се видим!

Лек ден!

# 155
  • На черешата
Давайте,давайте и ние ще се постараем да се донесем до Благоевград.И с деца и без деца може.Аз тук един-два пъти в месеца се виждам вечер с приятелки/на ресторант/,а татковците гледат децата.Все пак и ние сме хора и имаме право понякога да излезем без опашките,да не ни се налага постоянно да викаме-не тук,не там,не пипай ,не удряй,не викай...Само тишина и спокойствие.

# 156
Аз всеки ден съм по улиците, стига да е хубаво времето.Така че, казвайте къде и кога.

# 157
Хеййй, къде се губите - колко назад е останала темичката Sad Аз вече с нетърпение чакам да мине и следващата седмица... и на 15-ти пристигамеееее Hug Живот и здраве, ако всички сме здравички Praynig
Успяхте ли да се организирате да се срещнете? Дайте да направим нещо да се видим - аз ще съм в Благоевград от 15-ти до Великден. една седмица. Да_бо ще ходите ли и вие към Благоевград?
Лошото е че там ми е малко проблем интернета и няма да има как да се свържа с вас, затова да се разберем нещичко от рано да се видим, пък после лесно Hug

# 158
  • На черешата
Ние ще си ходим за великден и при нас е проблем с нета там,но имам тел на tammy,така че ще държа връзка с нея.Дано да се разберат нещо.

Последна редакция: пт, 07 апр 2006, 12:41 от da_bo

# 159
А аз май ще остана до 1-ви май newsm44
Та оставям си телефони за връзка, щото аз няма как да се свържа с вас
0887 95 90 85
дом.  2 28 00 Илина се казвам

# 160
  • София, Младост 3
Привет и от нас с Тити! Grinning

Вчера се върнахме в София от Благоевград - бяхме там за 4 дни - набързо се организира това пътуване и нямах време изобщо да се обадя предварително. Много беше хубаво и по цял ден бяхме навън  и най-вече в градската градинка - там ядяхме пюре, кърмихме си и т.н. абе изобщо ударихме го на шетня!

Следващото ни гостуване се очертава да е най-рано към края на май! И аз нямам нет в Благоевград и изглежда така е с повечето мами, които не живеят вече постоянно в града. За това имам предложение - в началото на темата да направим списък с мамите и с телефони за връзка. Аз вече оставих моите в един преден постинг, но ето ги пак и тук: 0889 63 20 75 и домашен (когато сме в Благоевград) 88 72 95! Ако идеята ви допада мог ада се нагърбя с това да съставя списъка след като ми пратите на лични своите кооридани. Ааа, иначе се казвам Евелина (като за вас - Еви  Crazy) и живеем в София, за сега в Младост 1. Нищо не пречи на Благоевградските "софиянчета" ( Crazy) да се организираме да се видим на софийско кафенце - аз съм и мобилна, щото се движим с колата!

Целувки от нас с Тити!

# 161
Привет Еви Hug Подкрепям идеята - и двете Wink Телефоните вече съм ги написала. И ние с малчо сме мобилни, та съм определено "ЗА" среща и в СОфия Hug Само да е след 1-ви май, че в петък отиваме в Благоевград и до 1-ви ще сме там Hug

# 162
  • На черешата
И ние сме твърдо за-дом. тел в благоевград 4 25 44,мобилният ми е 0885 525 405,в София сме в Студентски град и сме навити и на софийска среща,асамо дето в момента сме хремави.Казвам се Екатерина!

# 163
Здавейте  живея в гр. Благоевград . Hugкв. Струмско.

Последна редакция: ср, 12 апр 2006, 13:45 от Laleva80

# 164
Здравейте и от нас Grinning Искате ли още една благоевградска мама за срещата. Много ще се радвам да се запознаем, че ни е малко скучно като отидем на гости при баба и дядо. Разчитам на da_bo да сподели какво сте измислили, че утре заминаваме, а там нямаме нет.

П.п. Иля честито LaughingКати ми каза. Страшно ви се радвам! Хайде дано се видим и с теб тези дни Peace

Общи условия

Активация на акаунт