Благоевград и/или Гоце Делчев

• 18 132
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Здавейте  живея в гр. Благоевград . Hugкв. Струмско.

Добро утро! И аз там живея! Къде си по точно?  Искате ли напр. в понеделник напр. в 12,30 да се срещнем на кафе някъде по центъра? Или на горска поляна,или до пощата - на мен ми е удобно тогава! Има ли мераклии за среща неформална - на кафетце в понеделник - 17,04? Ако не стане нещо с мен до тогава!

# 166
Laleva80  ти каде си в Струмско? Аз също съм там може пак и да се познаваме:)

Ще се радвам много ако се запознаем всички и да се видим да кафенце Hug

# 167
Здравей Mariq,живея в Струмско над 6-то училище ,ул.Яне Сандански

# 168
Значи сме близо аз съм точно зад аптеката.Сигурно сме се засичали някаде по Струмските улици:)

# 169
А ми да, най вероятно , познавам няколко момичета в тези блокове . На колко години си.

Последна редакция: вт, 18 апр 2006, 21:56 от Laleva80

# 170
Значи сме близо аз съм точно зад аптеката.Сигурно сме се засичали някаде по Струмските улици:)

Та ние почти всяка вечер сме на люлките зад аптеката! Кои сте бе момичета! Ако искате да се видим утре вечер напр. към 17,30 часа на люлките! По децата ще се разберем кои сме! Аз сигурно ще бъда с двете - Йоан и Райчето! Дано се познаем!Хайде утре 19 към 17,30 на люлките!

# 171
  • Благоевград
Здравейте и от мен
Аз също съм от Благоевград, живея в кв.Освобождеие и термина ми е на 11 май , така че вече съм в очакване да ставам мама, но бебока още не излиза .

# 172
Laleva80 на 22 години съм.Ти как се казваш?

Бобо Цоцолано а тебе те знам коя си:)) 

# 173
Здравейте. Аз пък съм в Благоевград вече цяла седмица и по цял ден сме по улиците, ама как да се познаем... Айде оставям пак телефонче дано някой звънне. Живеем зад полицията срещу паспортно бюро. Домашен - 2 28 00  GSM - 95 90 85 - Илина се казвам

# 174
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА DA BO (на патерица)
 newsm59

Много здраве, щастие и усмивки!!!  bouquet

# 175
Valja79,и аз живея в Освобождение-на "Дойран"!Хайде да се видим, тук има още една бъдеща мама с термин 31 май  bouquet

# 176
Бобо Цоцолано а тебе те знам коя си:)) 

И защо не се обаждаш тогава като ме видиш? Не ям хора все още!!!!! Айде следващият път ме заговори!

inik дала си мобилен ама той с какъв код е отпред и не те ли е старх така да си оставяш номера на телефона - не всички са добронамерени тук, за съжаление!!! И аз по принцип съм по улиците до 13ч. по центъра,но като не знам никой....... И гледам кафетата пълни и си викам - тук няма начин да няма някой от форума ... Като съм с децата пак има шансове някой да ме познае,ама като съм сама .... Ама дано се видим - несириозни сме - една среща не сме си организирали още!!!!!!

# 177
....... И гледам кафетата пълни и си викам - тук няма начин да няма някой от форума ...
Дайте да си измислим отличителен форумски знак- я карамфил в лявата ръка, я вестник "Дума"под мишница... Laughing

# 178
....... И гледам кафетата пълни и си викам - тук няма начин да няма някой от форума ...
Дайте да си измислим отличителен форумски знак- я карамфил в лявата ръка, я вестник "Дума"под мишница... Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing - е това с Дума-та ме разби...... Joy Joy

# 179
Момичета, много ме е срам, че ви изоставих толкова дълго време.  Embarassed

Подкрепям идеята за софийска среща с благоевградчанки.
Аз живея в Дианабад - близо е и до Младост 1 и до Студ. град. Чакам оферти!

Телефона ми е 0887301222 - Нели
Евиии, чакам те!

Общи условия

Активация на акаунт