Благоевград и/или Гоце Делчев

• 18 156
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Tin4e, бъркаш ме със съседката Мария, но иначе пак там живея!

# 91
Ами може.ИЗвинявам се,затуй,че съм се припознала. Simple Smile

# 92
Няма лашо, виж колко е малък светът! Момичета, мн скоро се очертава да пътуваме, така че може да се видим Wink

# 93
Ехо мамчета какво става днес Laughing.Вчера биха ваксината но малкия горе долу добре се справи малко поплака ,но иначе не е вдигал температура след това.Днес ще е първият му ден в детската кухня надявам се да папка от там  feeding,казват че е много хубава храната .Пък и аз като не мога да му готвя така със сигурност ще е по хубава от моите манджи.Благодаря за поздравите на мамите   love001Кларис и Тами.Хайде ,че Гого се събуди и ме вика целувки на всички. Heart Eyes

# 94
Здравейте Hug
Аз отдавна не съм се включвала - гледам че и състава се е увеличил Peace Чак май месец се очертава да идваме в Благоевград, но все пак си следя и вашта темичка Sunglasses
Аз да се похваля - вече съм с бебенце - роди се на 30 януари - момченце - казва се Крум.
Не успях да прочета подробно всичко изписано, но водях че някой беше питал за ЕГ. И аз там съм завършила - с френски,но май бая по-раничко от вас Wink - 93 г.
За педиатрите - да кажа и мойто мнение (налагало ми се е много често с големи син) много съм доволна от д-р Николова, както и от Султов(старши), той лекуваше и нас с брат ми като деца Sunglasses
А вие организирахте ли си вече някаква срещичка?

# 95

inik,честио синче.Да ти е живо и здраво. newsm07  love001

# 96
Inik честито  ylinfant да ти е жив и здрав и многоо щастлив Two Hearts Flowers Four Leaf Clover.Момичета дави кажа за храната от кухнята,давам на малкия имаше някаква супичка и пиле фрикасе и за десерт крем.Първо само една лъжичка да опита а той да не ви казвам каква физономия направи newsm09 smile3506,ама днес толкова утре повече та да свиква помалко.Някоя друга мама ползвали детската кухня може да се засечем там.

# 97
Иник честито бебче да са ти живи и здрави дечицата и да ви радват много Simple Smile

И аз съм с две момчета, кви ли свекита ще сме незнам Simple Smile

# 98
Inik, честито бебче!!! stork-boy  bigdance2

BEBE GOGO не му ли е малко раничко за кухня? newsm78

# 99
Кларис  казаха ,че още в началото на 6 месец имало дечица записани в кухнята.Пък и аз няма да му давам веднага цялото ядене само помалко за да свиква по една две льжички от яденето.Той предполагам ще си покаже по колко иска да хапва.Иначе сме си основно на мляко.

# 100
Bebe Gogo  ти от каде взимаш кухнята от еленово ли?И търсиха ли ти удовтоверението за раждане на Гого за да го запишеш или само си купи купонче?И аз искам моя юнак да го записвам вече на кухня днес му дадох за обяд супичка и много му хареса изяде си я цялата.Аз искам да се запиша в тази кухня при 2-ро училище там ми казаха че била най-хубава, но сестра ми казва че търсили удостоверение за раждане на детето че много пенсионери си купували храна за тях си.

# 101
Да Mariq в Еленово кухнята.Не са ми търсили удостоверение за раждане само си плащтам купончета предния ден и това е,тоез не ме задължават всеки ден да взимам храна ,а само когато искам и предния ден си резервирам  че искам и плащам купонче.

# 102
Мерси BEBEGOGO    Hands Thumbsup

# 103
  • На черешата
Здравейте,аз сам родом от Благоевград,но сега жижеем в София,но ще зжанна,когато се прибера за среща.

# 104
  • На черешата
Ooooo Tammy,чак сега те видях.Какво правиш миличка,да се ненадява човек,даже и съученичка си намерих.Как е Гери,готови ли сте вече за сабитието?

Общи условия

Активация на акаунт