Благоевград и/или Гоце Делчев

• 18 127
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
.......За педиатър по район ни беше разпределена Д-р Захариева ...............
tammy доста ме озадачаваш с това "разпределена"-вече няма такива неща, избираш си ти,ако искаш и от другия край на града.Откакто няма поликлиники, няма и участъкови педиатри..

# 76
    Добро утро от мен и благодаря за отговорите  Grinning
    Аз ходя при д-р Румяна Костадинова. Тя работи в родилно и мислим живот и здраве да се "спазарим" да дойде да ме изражда. Изобщо нямам, обаче, представа колко стува това  Thinking И не че много ми се дават пари, но аз съм една бъзлива ... ужас. Ако тя ме изражда ще съм много по-спокойна и в името на това спокойствие трябва.
   И понеже навсякаде чета, че вече трябва да се приготвя чантата за болницата, защото не се знае, искам да ви попитам в Благоевградската болница, какво трябва да си носиш от вкъщи.
   Относно педиатъра - аз живея в  Елоново, затова съм решила да се запишем или при Захариева или при Бойчева. И сега двете мами дето ходят при тях трябва да ми помогнат да си избера Grinning И още нещо - колко време преди да родя трябва да отида да говоря с педиатъра?
  Засега това, но ще питам още, няма да се отървете лесно от мен!
  Лек ден на всички?

# 77
klaris  знам, за правото на избор на ОПЛ  Wink,но по-скоро употребих думичката "разпределена" за да намекна, че съм при нея от раждането на дъщеря ми т.е. доста одавна.
Vaska аз съм си приготвила чантата по един списък от и-нет
Ще ти напиша всичко,но ти си прецени кое ще вземеш:Лични документи,Обменна карта и изследвания,Картонче с кръвната група,нощници/в нашето родилно не дават лични да носиш  -поне преди беше така/Жилетка,къси чорапки,Чехли/Джапанки/Хавлиени кърпи -голяма и малка,Ластик и Четка за коса,Четка и паста за зъби, Сапун,Шампоанчета за еднократна употреба,Самобръсначка/ножчета за бръснене от старите/,Тоалетна хартия,Дамски превръзки-нощни,Дезодорант,Мокри кърпички,Тампони за кърма,Помпа за кърма/можеда я донесът по-късно/,Бивацин спрей/това за шевовете ако има такива/,Гармастан за зърната,Вилица и лъжица,Чаша,Минерална вода/бесквити,Нещо за четене/Химикалка листя/,Джобни пари,Мобилен тел/зарядно,Бельо /Бекини +сутиени-в родилното не дават да носиш бекини,ма то не се издържа/,Фотоапарат.
Ами това е май -доста подробна бях- да ме извинят останалите Hug
А за педиатъра -ти ще си прецениш при кой дали при Захариева или при Бойчева -аз и при двете съм ходила/те се заместват една друга когато излизат отпуск/ и двете ми харесват.Когато родиш ще вземеш бланка за първоначален избор от Здравната каса попълваш я и я даваш на педиатъра който с избрала

# 78
Здравейте и от мен:)
Vaska за родилното ще ти трябват за теб превръзки, 2 кърпи една за тяло и една за лице, бельо,паста и четка за зъби и други принадлежности от който ще имаш нужда, за бебо на мен ми търсиха само 20 памперса а иначе търсят и мокри кърпички, бебешко олио и една кутия адапте но те ще ти кажат какво точно трябва да занесете за бебето след като родиш.
Аз лично за Костадинова не съм чувала много добри отзиви, но се надявам с теб да няма проблем.Няма да ти казвам за какви случки става въпрос а и какво съм видяла в родилното пак свършено от нея.Искрено се надявам всичко да мине добре, а колкото до уговорката да присъства на раждането незнам тя колко ще ти вземе от аз дадох 300 лв. на моя д-р.

# 79
Здравейте днес имаме празник бебо навършва половин годинка newsm59.Затова искам да почерпя всички мамчета и техните бебчовци  cook newsm38 Misc Baby Bottle.Много съм щастлива за моето малко съкровище. Heart Eyes
 И понеже навсякаде чета, че вече трябва да се приготвя чантата за болницата, защото не се знае, искам да ви попитам в Благоевградската болница, какво трябва да си носиш от вкъщи.
 Относно педиатъра - аз живея в Елоново, затова съм решила да се запишем или при Захариева или при Бойчева. И сега двете мами дето ходят при тях трябва да ми помогнат да си избера Grinning И още нещо - колко време преди да родя трябва да отида да говоря с педиатъра?

Васка ти сама трябва да решиш и двете са добри лекарки.Каде точно живееш в Еленово кой блок.Може да се видим някой път ако искаш. Относно какво трябва да си носиш в родилното Tammy ти е написала идеално всичко и то с голями подробности Grinning

# 80
Уф май съм объркала нещо с цитата ама с това ревленце до мен много съжалявам Embarassed

# 81
Здравейте мамчета. Чета, чета и се оказва, че всички сте от Благоевград. Няма ли мами от Гоцето? Хайде включвайте се, искам да се запознаем. Laughing

# 82
Честита  половин годинка на БЕБЕ ГОГО!  nbirthday newsm67
Да е жив издрав и много да радва мама!!!  smile3510

# 83
Здравейте,мили мамички!Аз съм една бъдеща майска мама.Терминът ми е за 26май.За първи път ми е и да си призная малко ме е страх.Виждам,че има доста мами от Благоевград и много бих се радвала ако обменим малко информация за болници,лекари и така нататък.
Цлувам ви всички.  Kiss

# 84
Здравей Tin4eto-mama и Добре дошла:)

# 85
Здравейте, майчета! Привет от Варна! Вятърът ме довя тук, но иначе съм от Блгд, родителите ми обаче, са си там. Миналият октомври се роди моята дъщеричка - Мила и сега чакаме да поотрасне за да потеглим на юг, че тук пролетта са едни мъгли, влага, абе неприятна работа! Иначе, аз се казвам Мария и съм на 27, Живея в центъра, срещу пощата и ще можем да се включваме във всички разходки! newsm68
Ще се радвам  да си говоря с вас и да имим инфо от родния град
питахте за ЕГ  да, с френски език

# 86
Здрасти!  Hug
А коя година си завършила?
Аз 96-та с английски.

# 87
Здравейте и от мен !!!
BEBEGOGO
Честита половин годинка/ със закъснение/ - Голям да порасне,много здраве,щастие и късмет !!![/color] hbday
[/b]
Tin4eto  и  Biridonchella  welcome
Смайли   и аз съм завършила 1996год. само че МГ профил Биология Joy

# 88
смайли,  97 завърших(ама тогова бях мн задръстена, после се открехнах...... newsm53

# 89
Марийче,ти не живееш ли с/у пицария Наполи?.
Ако си ти значи имаш сестра и много сладък племенник,който цяло лято риташе топка с децата пред вас.
Извинявай ако се бъркам,но по обясненията за теб мисля,че си ти.

Общи условия

Активация на акаунт