Магазини за дивани в София?

• 10 198
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Нали затова е форум всеки изказва мнение било то положително или отрицателно !
И не съм си направила профила специално заради това, попаднах на темата и реших да пиша както всички останали!

Поздрави!
Когато първото Ви мнение е реклама на даден продукт или услуга, всеки има право да се усъмни, че не е обективно. Запознайте се с правилата на форума. Нищо лично към Вас, ако прочетете малко повече, ще се убедите че винаги първите публикации не се взимат много насериозно по отношение на рекламираното в тях.
Поздрави и от мен!

# 16
Здравейте, лятото също търсих диван и не открих нищо подходящо в софийските магазини. От форума разбрах за фирма "Николети" - Пазарджик. Оказа се, че нямат магазин в София. Имат сайт, откъдето взех координати, отидох на място и си поръчах диван с качествен механизъм за сън. Докараха го и го монтираха на място у дома, в София. Диванът е много удобен.

# 17
е какви са тия твоите нестандартни ъгли?

# 18
  • 1st floor
За Виденов има цяла тема - и доволни има, и недоволни. Моят диван е от там, доволна съм за сега. Не видях никой да е споменал Мобексперт и Мебелната къща в Люлин.

# 19
  • софия
Има една фабрика в Пазарджик. Произвеждат за Италия мебели. Може да ги потърсите в интернет. Там мога да Ви направят по поръчка - размер, цвят.

Общи условия

Активация на акаунт