Нашите кухни - тема 50

• 83 875
  • 792
  •   1
Отговори
# 480
  • Нейде из лудите гори...
Цената на закаленото стъкло е според дебелината, примерно мат дебел 1 см е около 150 лв/кв.

Ами то къде му е по-евтиното, на мен не ми трябва повече от квадрат , квадрат и половина максимум ...

# 481
Аз пък избягах от плочките, като дявол от тамян  Mr. Green Голям зор беше докато ги отстраним... Сега като сложа гръб вече ще е по-лесно след време за подмяна. Надявам се скоро и аз да покажа какво стана при мен.

Много хубави кухни показвате, поздравления   bouquet Със здраве да ги ползвате, да готвите вкусни ястия и да се забавлявате в кухнята.

# 482
  • София
  Аз си ги имам плочките, но върху тях ще слагам гръб,че са ми омръзнали.

# 483
Къде си държите магнитите за хладилник, когато имате вграден такъв?  newsm78
Не искам да ги изхвърля, но засега не съм измислила къде и какво да ги правя Simple Smile

# 484
  • София
Къде си държите магнитите за хладилник, когато имате вграден такъв?  newsm78
Не искам да ги изхвърля, но засега не съм измислила къде и какво да ги правя Simple Smile
Аз нямам магнити.А вграден какво значи, за пръв път чувам.

# 485
Simple Smile Хладилник в шкаф - например.

# 486
  • София
  smile3555 Аз помислих за вграден магнит и се чудех къде би могъл да е и за какво може да служи  Joy?

# 487
# 488
  • Бургас
Здравейте ето един сайт, който изнамерих. Има интересни идейки за обзавеждане и декорация на дома!
http://cooledeko.de/kuchen

# 489
  • София
Тайне,какво стана с маркуча за газта?
Майстора съгласи ли се да пробие шкафа?

# 490
  • София
Тайне,какво стана с маркуча за газта?
Майстора съгласи ли се да пробие шкафа?

Още слага изолацията на балкона, нека свърши с нея!

Да ви почерпя с днешните гевреци, много е хубаво когато имаш голям плот за месене.

Скрит текст:

# 491
Тайна, а рецептата би ли я споделила с нас?

# 492
  • София
Тайна, а рецептата би ли я споделила с нас?
Заповядайте, не е моя, само взаимствах.Първия път на хлебчета, сега на гевречета.

http://cooks-and-bakes.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B4-%D1%8F%D1%81%D1%82 … D0%B5%D1%82%D0%B0

# 493
При плочките най-хубавото е, че може да се избегне водобранната лайстна, инак за мен е по-изчистено с гръб като плота, става по-малко шарено, но пък всеки с вкуса си.

Може ли снимки да видя как изглежда, не ми харесват лайсни и ми се  иска да ги избегна.
Плочки за гръб харесвам Peace Плота  какъв трябва да е? Гранит, или може обикновен термоплот?

# 494
  • София
При плочките най-хубавото е, че може да се избегне водобранната лайстна, инак за мен е по-изчистено с гръб като плота, става по-малко шарено, но пък всеки с вкуса си.

Може ли снимки да видя как изглежда, не ми харесват лайсни и ми се  иска да ги избегна.
Плочки за гръб харесвам Peace Плота  какъв трябва да е? Гранит, или може обикновен термоплот?
При мен е с обикновен термоплот,без водобранна лайсна.

Общи условия

Активация на акаунт