Нашите кухни - тема 50

• 83 046
  • 792
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря ,Тайна!
Да,котлоните са изцяло газови.
Вие газифицирани ли сте или на бутилка?Ако сте на бутилка, къде сте я скрили.

# 466
  • София
Благодаря ,Тайна!
Да,котлоните са изцяло газови.
Вие газифицирани ли сте или на бутилка?Ако сте на бутилка, къде сте я скрили.
За съжаление не сме газифицирани!Жертвах един шкаф за целта.Аз бях показвала снимка ,но пак ще покажа Simple Smile

# 467
  • София
   То и аз един шкаф специално за бутилката отделих, но тези дето монтираха кухнята, 6 пъти ги помолих да ми пробият една дупка през която да прекарам отзад маркуча, те си направиха оглушки.И сега бутилката стои в шкафа, а маркуча минава пред шкафа. ConfusedА зад шкафовете има празно място, където съвсем спокойно може да мине маркуча.

# 468
  • Нейде из лудите гори...
Честита кухня! Много добре се е получило, харесах вертикалния шкаф до стената  Heart Eyes

# 469
  • София
  На мен най-много ми хареса барплота.

# 470
  • В градината...
cayman, хубава кухня, много е добре от гледна точка на дизайна, цветовете да не идват от шкафовете, а от стени, аксесоари...

# 471
  • София
Цитат на: Тайна в Пет., 20 Септ. 2013, 12:24
Цитат
  То и аз един шкаф специално за бутилката отделих, но тези дето монтираха кухнята, 6 пъти ги помолих да ми пробият една дупка през която да прекарам отзад маркуча, те си направиха оглушки.И сега бутилката стои в шкафа, а маркуча минава пред шкафа. ConfusedА зад шкафовете има празно място, където съвсем спокойно може да мине маркуча.
При мен е направено така:  и
Тайне,не може ли да извикаш някой да пробие шкафа и да го върже по този начин,щом има място?
Цитат
Цитат на: Marsy Rose в Пет., 20 Септ. 2013, 12:49
Честита кухня! Много добре се е получило, харесах вертикалния шкаф до стената  Love
Благодаря!Много е удобен!

Цитат
Цитат на: Тайна в Пет., 20 Септ. 2013, 12:57
 На мен най-много ми хареса барплота.
Това е изискване на съпружеското тяло.Аз исках остров.НО,така пък има къде да сложа кафемашината и тостера,че и без това работния плот не е особено голям...

Цитат
Цитат на: perunika в Пет., 20 Септ. 2013, 13:01
cayman, хубава кухня, много е добре от гледна точка на дизайна, цветовете да не идват от шкафовете, а от стени, аксесоари...
Ох,много исках цветна /зеления цвят на стените/кухня,за ужас на мъжо Laughing!Та,понеже категорично отказа,реших,че ще сложа цвят на стените!Ами,така ще мога да ги сменям когато си поискам! Wink

# 472
  • София
cayman, в момента един майстор ми прави вътрешната изолация на балкона на кухнята, ще го питам дали може да ми направи една дупка, аз маркуча сама мога да прекарам.Ще идва и един,който прави мебели, да ми направи гръбчето на кухнята и шкаф на балкона, та и той може да го направи.

# 473
Кайманче, кухнята ти е много кокетна! Със здраве да си я ползвате!

Ааа, такива глухари бих изтипосала в "черния списък"! Та това е съвсем елементарна работа! Искаш един отвор, не искаш да ти правят шкафа като брюкселска дантела!!!

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 13:58 от tetka_the_best

# 474
Днес си говорих с един приятел за гърба на кухнята ми, по-точно за това, което ще е над котлоните, спомена ми за закалено стъкло, но не от тия принтовите , които са по 200лв/м2, а някакъв друг вид, по-евтино, закалено, захващало се в четирите края към стената, някой има ли идея за какво може да ми е говорил? Нещо като търся все тия скъпите вариянти ми изкачат... Rolling Eyes

# 475
Според мен за гръб на кухня по уютно и красиво от плочки няма,аз изхвърлих всички пдчета и искам плочки! Simple Smile

# 476
Според мен за гръб на кухня по уютно и красиво от плочки няма,аз изхвърлих всички пдчета и искам плочки! Simple Smile

Ние имаме налични плочки, но на мъжо никак не му допадат...

# 477
  • Раковски
Днес си говорих с един приятел за гърба на кухнята ми, по-точно за това, което ще е над котлоните, спомена ми за закалено стъкло, но не от тия принтовите , които са по 200лв/м2, а някакъв друг вид, по-евтино, закалено, захващало се в четирите края към стената, някой има ли идея за какво може да ми е говорил? Нещо като търся все тия скъпите вариянти ми изкачат... Rolling Eyes

Цената на закаленото стъкло е според дебелината, примерно мат дебел 1 см е около 150 лв/кв.

# 478
  • София

Ние имаме налични плочки, но на мъжо никак не му допадат...
Има много красиви стъклени плочки.

# 479
  • Раковски
При плочките най-хубавото е, че може да се избегне водобранната лайстна, инак за мен е по-изчистено с гръб като плота, става по-малко шарено, но пък всеки с вкуса си.

Общи условия

Активация на акаунт