Нашите кухни - тема 50

• 82 885
  • 792
  •   1
Отговори
# 60
  • на Мелмак
Дааа Laughing
Против индукционните са само тези ,които не са ги ползвали   bouquet
Успех момичета с избора на котлони и нови съдове. Hug

# 61
  • София
Дааа Laughing

Е, аз не съм против. Без да съм ползвала съм наясно с технологията, т.е. как се случват нещата. Споделих защо не съм взела такъв. Не бих свалила в мазето старите си тенджери като са колкото 2 котлона (още повече че наскоро се наложи да инвестирам в 2 терморегулатора .... а и тъкмо се научих как да ги ползвам  Mr. Green)

# 62
Здравейте момичета, предстои ми поръчка на кухня, само че не мога да избера цвета на кухненските шкафове, а проекта ми е готов плочките на пода в кухнята са в беж, дограмата е "златен дъб" ПОМОЩ Simple Smile примем идеи всякакви, че тотално се обърках в морето от цветове Simple Smile

# 63
# 64
  • на Мелмак
Дааа Laughing

Е, аз не съм против. Без да съм ползвала съм наясно с технологията, т.е. как се случват нещата. Споделих защо не съм взела такъв. Не бих свалила в мазето старите си тенджери като са колкото 2 котлона (още повече че наскоро се наложи да инвестирам в 2 терморегулатора .... а и тъкмо се научих как да ги ползвам  Mr. Green)
 Hug

# 65
  • Някъде на път....
Записвам се в поредната тема. Засега сме на етап "копаене и прекарване на канала" за обособяване на кухненски бокс в хола.
Надявам се да върви всичко по план и есента да се нанасяме в новия ни дом. Нямам търпение.
Успех!
Ще чакаме да видим резултата!  Peace

# 66
# 67
Момичета, много ми се иска в бъдещата нова кухня да имам вградена микровълнова с абсорбатор, която да е монтирана над вградена фурна, обаче идея си нямам има ли такова чудо у нас и ако има, то някой може ли да ми препоръча марка?

# 68
  • Раковски
Момичета, много ми се иска в бъдещата нова кухня да имам вградена микровълнова с абсорбатор, която да е монтирана над вградена фурна, обаче идея си нямам има ли такова чудо у нас и ако има, то някой може ли да ми препоръча марка?

Има доста на пазара - > цък.

# 69
  • София
    Примъквам се и аз,без да сме стигнали доникъде.От три дни готвя на ток, (свърши ми газта) , е няма толкова слаба работа. А уж е бързозагряващ единия. Интересно ми стана има ли уок за индукционен котлон, или индукционен котлон за уок, че там дънцето е малко и се разчита на нагряване на цялата площ?

# 70
  • Sofia

Ако имаш в предвид да се монтира над котлоните и аз съм търсила такава, но не намерих. А в САЩ са доста разпространени.

# 71
  • на Мелмак
    Примъквам се и аз,без да сме стигнали доникъде.От три дни готвя на ток, (свърши ми газта) , е няма толкова слаба работа. А уж е бързозагряващ единия. Интересно ми стана има ли уок за индукционен котлон, или индукционен котлон за уок, че там дънцето е малко и се разчита на нагряване на цялата площ?
има тип" Уок " за индукционен-върши си работа ,защото загрява целият тиган-мет. част, а използваш пък само част от котлона/там където е дъното/ Wink
на мен ми върши работа моят "уок" Laughing

# 72
  • София

На мен пък ми е интересно как се работи с такава микровълнова-монтирана над вградена фурна на колона-все имам чувството че ще си изсипя чинията върху главата при вадене или слагане за затопляне...

# 73
  • на Мелмак

На мен пък ми е интересно как се работи с такава микровълнова-монтирана над вградена фурна на колона-все имам чувството че ще си изсипя чинията върху главата при вадене или слагане за затопляне...

На мен си ми е много удобно , защото съобразих колоната с моята височина , предполагам и при другите е така , защото това е пътя на логиката  Peace

# 74
  • София

Ако имаш в предвид да се монтира над котлоните и аз съм търсила такава, но не намерих. А в САЩ са доста разпространени.

що е това нещо "вградена микровълнова с абсорбатор"?

...

На мен си ми е много удобно , защото съобразих колоната с моята височина , предполагам и при другите е така , защото това е пътя на логиката  Peace

при мен също няма проблем, но се отказах от вградената, а вместо нея сложих невградена в шкаф, по 2 причини вгрдената която исках се отваря като фурна на долу при 3ти уред във височина щеше да е трудно да се обслужва, а и дадох ухо на мнението на познатите, че съм "луда да дам толкова пари за уред за претопляне"  

вариант за 3 уреда в колона е миялана 60 см+фурна+МВ, но миялната да е по-ниска а не стандартните 82 см някъде около 60 см. така фурната пада малко под плота и MW e по-ниско.
На SMEG (от Технохит) попаднах такъв модел, но реших, че е прекалено голяма екзотика и недай си Боже нещо да й стане не можеш я замени.

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 13:42 от Desem

Общи условия

Активация на акаунт