Нашите кухни - тема 50

• 82 979
  • 792
  •   1
Отговори
# 225
Да попитам знаещите: МДФ лак с покритие ПВЦ здрав материал ли е? Искам да си направя вратичките и плота с него.Ако някой има такава кухня да сподели мнение.Здраво ли е,драска ли се лесно... Благодаря предварително на всички!

# 226
  • Раковски
МДФ с пвц фолио е по-слабо като покритие от акрила и полиестера, може да го нараниш с  нокът. Ако се внимава повече няма да го мислите много.

# 227
Благодаря за отговора:)

# 228
Всичко е измислено и поръчано ...само столове нямам.
Търся трапезни, с подлакътници,метал и кожа на сносни цени,не повече от 100лв.Знам ,че малко е мисия невъзможна ,но ми трябват 8 стола,а при цените които виждам ще ми излязат по-скъпо от дивана Sad
Та ,ако можете дайте линк,че изрових нета а нищо не мога да реша.
Времето ми за мислене изтича,да не се наложи да се храним на "крак-маг" Grinning
Благодаря предварително!

# 229
Всичко е измислено и поръчано ...само столове нямам.
Търся трапезни, с подлакътници,метал и кожа на сносни цени,не повече от 100лв.Знам ,че малко е мисия невъзможна ,но ми трябват 8 стола,а при цените които виждам ще ми излязат по-скъпо от дивана Sad
Та ,ако можете дайте линк,че изрових нета а нищо не мога да реша.
Времето ми за мислене изтича,да не се наложи да се храним на "крак-маг" Grinning
Благодаря предварително!

Не си написала за кой град, но ако си от София, виж тук:  http://www.amstrat.org/product_list.php?pdid=4&pid=1  . На повечето има и цени.

# 230
 Sunglasses И на мен ми останаха само масата и столовете, но искам живи здрави в петък да видя монтирана наживо кухнята и сложен ламината, за да преценя най-добре какви да избера  Laughing Тези дни накупих уредите, никога не съм предполагала, че най-трудно ще избера... мивката... ooooh! 2 дни обикалях, кой измисля тези дизайни не знам, но как се намира хубава и дълбока, дебела, голяма  мивка - не питайте... Whistling Скоро ще кача снимки на новата ми кухня   bigdance2

# 231
Със същите аргументи си избрах тази мивка: http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=4&pid=737
           Ще си търся голяма кръгла маса за хранене. Все повече се убеждавам, че ми е по-лесно за сервиране, пък и сместването на повече хора става сякаш по-безпроблемно.

# 232
  • Раковски
tetka,  да знаеш, че тази мивка се продава с едно стъкло, другото май е 130 пари ако си го вземеш.

# 233
Да, с едно стъкло я взех и вече година и половина си я ползвам с удоволствие. Второ не ми беше нужно и не си спомням цената му. Като че ли не беше чак толкова много...

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 00:18 от tetka_the_best

# 234
  • София
А какво ще кажете за абсорбаторите за пълно вграждане? Може и малко глупаво да ми звучи въпроса, но дали смучат така добре, както телескопичните, говоря за хубава марка, мощен 800 кубика.
Оказва се, че трябва да се спра на такъв тип и сега съм се хвърлила в размисли Laughing

# 235
Има ли някой с модулна кухня? Да препоръчате фирма?
Аз бях в треска за нова кухня до вчера, обиколих всички мебелни магазини в София и близките градове, следях всички обяви в продавалника, побърках се тотално. Естествено прявех това защото нямам достатъчно пари за нова хубава кухня. Зънях на 3-4 мебелиста и ми обявяваха безумни суми, като не можеха да направят каквото искам аз. Стоях в един от мебелните магазина за една модулна кухня 3 часа за да наместя размера, който ми трябва и вчера тръгнах да я купувам цената и без плота за кухня 4метра и половина беше 1300лв. кофти МДФ и механизми, но поне я имаха в наличност, а на мен ми трябва веднага, за мой късмет се оказа, че 2 шкафа липсват и трябва да чакам 5 седмици теглих една майна и се тръгнахме да се  прибрахе с приятеля ми, вече напълно загубили всякаква надежда.  Добре, че ни светна за един не проверен мебелист, на който звъняхме 3 пъти и не ни вдигна телефона сметнахме, че е мошеник и му скъсахме визитката, но приятеля ми знаеше адреса и минахме на връщане и го помолихме да ни вземе размери и да ни даде цена, препоръчан ни беше от приятел на който брат му си е правил кухня при него. И вчера следобяда, ни звънна и ни даде цена 1500лв с всичко ПДЧ не мога да ви опиша радоста, която ме обзе,  отидохме на място да доуточним цветовете и механизмите и приятеля ми се затръшка да е гланц МДФ, аз изревах за повече екстри и я наблъскахме с всичко за което се сетихме цената стана 1750лв за кухня 4 метра и половина с МДФ врати и след един месец е в нас монтирана.
Та съвета ми е да си намериш мебелист, кото да ти направи кухнята, а не да си купуваш готовите боклуци от магазините, защото наистина са боклуци.
След един месец ще си покажа кухнята за  да и се зарадвате и вие черно и бяло  а плота и е с заброва шарка.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 12:02 от nasnas

# 236
Така и така си от София, ми вземи свирни на ЛС  Praynig мебелиста за куФните,
щото аз за толкУз си обзаведох целия дом -/минус  Mr. Green / за куФнята около 500 съм заделила...
Срам, не срам  Embarassed  толкоз имам, а и не ми трябва много!

# 237
То и ние сме със свит бюджет. Мисля модул по модул, малко по малко, ще доправяме после и така Simple Smile И аз гледам такива около 500лв. Иначе от мебелисти най ниската цена е 1500лв. която са ни давали. При условие че имаме да обзавеждаме - хол, спалня, детска, кухня, баня и тоалетна от-до всичко ще е по малко и евтинко. Не искам критики, просто питам дали някой е попадал на сполучливи кухни от евтините. Ирим например как са като качество?

# 238
Ние се разсипахме от ремонти на апартаментите и вилата, за апартамента в София купих готова кухня преди 3 години ползвала съм я година и половина мога да снимам на какво прилича и ще се откажеш Laughing от идеята готова кухня за около 500-600лв. За вилата купих една 400 на еником М мисля,не съм  ползвала още сглобена е, но ми изглежда по-масивна и добра от тази в апартамента в София стои си във вилата пропита с влага от 2 години и нищо и няма newsm78 .
 Тази новата кухня е за апартамента в който се предполага, че ще живия в Перник се намира мебелиста и апартамента е там, но аз вече се запалих по идеята да си правя всичко по поръчка особенно за кухня ще видите как хубаво ще ми се получи на избитата тереса. Така мога да си сложа и пералня и миялна и вградените уреди и в последствие като съберем още пари ще добавим и шкаф за хладилника. Rolling Eyes

# 239
  • С-я
Оферта за кухня под 2700 лева не съм получила. И говорим без прекалени изгъзици. Офертите с механизми blum (дано се пише така) са с цени над 3300 лв. Размер- около 5 метра. Аз ли не съм в час или...?
може ли за вашето мнение

Общи условия

Активация на акаунт