Нашите кухни - тема 50

• 83 821
  • 792
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
И аз съм с абсорбатор на Тека само, че моят е за вграждане.
Аз съм с кухня и хол на едно и мога да кажа,че когато готвя над котлона, въобще не омирисвам помещението. Много съм доволна Flutter

# 541
И при мене е така: аспиратора, фурната и котлона - вградени, марка ТЕКА.
Нямам проблем с миризмите.

# 542
  • Отвъд алеята зад шкафа
За новата кухня ще държа на максимално безшумен аспиратор, защото когато купувахме сегашния, гледахме основно цената, а за нивото на шум си казахме, че няма никакво значение. Обаче сега до такава степен ме дразни бученето, че избягвам да го пускам.

# 543
  • София
За новата кухня ще държа на максимално безшумен аспиратор, защото когато купувахме сегашния, гледахме основно цената, а за нивото на шум си казахме, че няма никакво значение. Обаче сега до такава степен ме дразни бученето, че избягвам да го пускам.
Нашия вграден, гърми като трактор! Предложиха ни го за мощен и безшумен, дори не знам каква марка е.Ама така става, като видят две жени, нищо неразбиращи и пробутват най-големите боклуци.

# 544
  • Отвъд алеята зад шкафа
Нашия вграден, гърми като трактор! Предложиха ни го за мощен и безшумен, дори не знам каква марка е.

Нашият е Taurus, нямам забележки към качеството му, обаче шумът е много неприятен. И то защото спестихме 200-300 лв за по-скъп, но няколко нива по-тих. Като пусна пералня, миялна и аспиратор, не мога да чуя нито ТВ, нито ако някой звънне на вратата. Уж всеки един уред поотделно не е чак толкова шумен, но като се съберат и трите, става един постоянен шум, който ти се набива в главата и те изнервя. За новата кухня планираме пералнята и сушилнята да са в специално пригоден шкаф в антрето, а в кухнята само съдомиялна и безшумен аспиратор.

# 545
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
 То и на мен ми заприлича на стъкло, но в описанието отдолу няма дума лакобел или стъкло.Явно просто са си взели снимка от нета за илюстрация, и то всички фирми,които ми излизат при търсенето.

Скрит текст:
Кухня
Материал:Долен ред: ЛПДЧ Папая супер гланц;
Горен ред: ЛПДЧ Бяло супер гланц;  
Корпус: ЛПДЧ Бяло
Плот и гръб: Бял гланц  и Трева

Предлагаме богата гама мебели и обзавеждане от MDF, ЛПДЧ, фурнир, масив и други по Ваш вкус. .Представяме Ви кухня, изработена от гланциран ЛПДЧ. Готово кухненско обзавеждане..Съкращението ЛПДЧ означава ламинирани плочи от дървесни частици. Тези плочи са с меламиново покритие..Материалът гланциран ЛПДЧ е предпочитан за изработка на мебели и обзавеждане поради възможността за декорации и оригинални цветови комбинации..Кухните, изработени от гланциран ЛПДЧ са подходящи за поставяне във вътрешни помещения, както е обзавеждането на кухнята.,
Кухненски мебели от гланцирани ЛПДЧ,Готово кухненско обзавеждане от гланцирани ЛПДЧ,Кухни от ламинирани плочи

Здравей, Тайна ще ти покажа -принт стъклата на брат ми и майка ми ако имаш интерес ще ти дам тел на ф-та от която поръчахме стъклата

http://prikachi.com/images.php?images/818/6595818L.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/820/6595820i.jpg

# 546
  То и на мен ми заприлича на стъкло, но в описанието отдолу няма дума лакобел или стъкло.Явно просто са си взели снимка от нета за илюстрация, и то всички фирми,които ми излизат при търсенето.

Скрит текст:
Кухня
Материал:Долен ред: ЛПДЧ Папая супер гланц;
Горен ред: ЛПДЧ Бяло супер гланц; 
Корпус: ЛПДЧ Бяло
Плот и гръб: Бял гланц  и Трева

Предлагаме богата гама мебели и обзавеждане от MDF, ЛПДЧ, фурнир, масив и други по Ваш вкус. .Представяме Ви кухня, изработена от гланциран ЛПДЧ. Готово кухненско обзавеждане..Съкращението ЛПДЧ означава ламинирани плочи от дървесни частици. Тези плочи са с меламиново покритие..Материалът гланциран ЛПДЧ е предпочитан за изработка на мебели и обзавеждане поради възможността за декорации и оригинални цветови комбинации..Кухните, изработени от гланциран ЛПДЧ са подходящи за поставяне във вътрешни помещения, както е обзавеждането на кухнята.,
Кухненски мебели от гланцирани ЛПДЧ,Готово кухненско обзавеждане от гланцирани ЛПДЧ,Кухни от ламинирани плочи

Здравей, Тайна ще ти покажа -принт стъклата на брат ми и майка ми ако имаш интерес ще ти дам тел на ф-та от която поръчахме стъклата

http://prikachi.com/images.php?images/818/6595818L.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/820/6595820i.jpg

Напиши ми го и на мен  Peace

# 547
  • София
   SVETLA BO, много ми харесва, но не е ли скъпо?Аз имам повече от 4 метра за гръб.Вече търся нещо евтино и бързо ставащо и да приключваме,че до гуша ми дойде кочината, трупането и местенето на кашони от стая в стая. Искам да оправя и да забравя,че сме ремонтирали. :?300 пъти съжалих,че започнахме, нямах представа как се навързват нещата едно след друго.

# 548
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Да тайна права си че е скъпичко -маргаритите са дълги 1,80 М НА 60 СМ И Е ОКОЛО 250 ЛВ,а конете са -200 ЛВ , избери си вариант който да те устройва и като цена и като бързина на монтаж

# 549
(И при мене е така: аспиратора, фурната и котлона - вградени, марка ТЕКА.
Нямам проблем с миризмите.)

И аз го риших вече- аспиратора, фурната и котлона - вградени, марка ТЕКА - запазенииииии  Simple Smile 

(пералнята и сушилнята да са в специално пригоден шкаф в антрето, а в кухнята само съдомиялна и безшумен аспиратор. )

И при мен е така .
момичета ако сте от Варна и ви трябва мебелист - мога да ви препоръчам моя-мнооого съм доволна

# 550
  • Русе
Моето принт стъкло е с размери 3,63 на 60 и ми излезе 300 лв.

# 551
SVETLA BO може ли на ЛС модел и данни за кухнята с маргаритките
- интересува ме цвят на шкафове и плот, евентуално фирма  Praynig

# 552
  • Вила Великула
Моето принт стъкло е с размери 3,63 на 60 и ми излезе 300 лв.
може ли координати

# 553
Здравейте, за пръв път пиша в тази тема, но догодина живот и здраве ми предстои ремонт на кухня. Сега обаче се налага да купим абсорбатор и съм се спряла на този модел: http://www.technomarket.bg/products/09060583/samsung-hdc-6255bg
Определила съм бюджет до 300-350 лв, искам цвят инокс, 60 см широк. Кухнята пресметнах, че е за 460 куб.м/час. Погледнах и спецификациите на този модел в сайта на Самсунг и там пише, че е 400 куб.м/час, което е доста странно  Thinking

Проблемът е, че сега не мога да купя абсорбатор за вграждане, защото нямам шкаф  ooooh! И по тази причина се спрях на каминните.
Харесах и този:
http://electron.bg/teka-dbb-e35061in-p-75372.html

Какво ще кажете?   bouquet

# 554
  • Раковски
Щом ще правите кухнята догодина не бързайте с покупка на уреди, до тогава има толкова много вода да изтече...  а и гаранциите си текат.

Общи условия

Активация на акаунт