Нашите кухни - тема 50

• 83 806
  • 792
  •   1
Отговори
# 570
  Време ми е за този подфорум отново Laughing До броени дни ще е завършена кухнята за която съм си мечтала и ще се включа със снимки.
   Снощи докараха всички шкафове, днес монтаж и чакаме принт стъклото. Не съм спала от щастие  Laughing

didismo, много ти е хубава кухнята! Честито и със здраве да си я ползваш  bouquet

За марката Ханса, аз съм страшно доволна. 4 години ползвам техни керамични котлони.

За новата кухня се спрях на друга марка, понеже държах фурната и котлоните да са бели, а те нямаха.

За аспираторите, сегашният ми е на Евролукс 800 куб. помещението е около 18 кв.

Този който ще ми монтират на новата кухня е на Тека 1200 кубика, с два мотора. Там помещението е по-голямо и ми казваха да търся 700-800 кубика, но обичам да се презастраховам. Laughing

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 07:12 от Кашарел

# 571
  • София
  Принта за гръб ли е?Заедно ли ще ги монтират?Защото се монтират първо долен шкаф, стъклото и после горните. Ако принта дойде по-късно се свалят горните, за да се сложи.

# 572
 Принта за гръб ли е?Заедно ли ще ги монтират?Защото се монтират първо долен шкаф, стъклото и после горните. Ако принта дойде по-късно се свалят горните, за да се сложи.

За гръб е. Днес долните само ще сложат и ще уточним контактите къде да са позиционирани на стъклото. След монтажа на стъклото ще сложат горните, от вълнение не съм обяснила правилно Laughing

# 573
Водобранните лайсни със силикон ли се мажат когато се монтират (за плота и за гърба)?

# 574
  • Раковски
Да, маже се в ъгъла.

# 575
Здравейте,В началото на лятото започнахме един" исторически" ремонт на бъдещия ни дом.Кухненското обзавеждане го поръчахме и към средата на този месец би трябвало да е готово.Остава да купя уредите,което въобще не е лесно Simple Smile.По-напред в темата четох за абсорбаторите и прочетеното ме хвърли в ужас.Как да изчисля колко мощен абсорбатор ми трябва?!Помещението ми е  50 квадрата,също не мога да си позволя тези с цени над 200лв.До сега знаех,че за газовите ми котлона на които държа  трябва да е с 2 мотора,а след това?А инъче за фурна поне за сега съм раздвоена между Беко и Горение.

# 576
  • В един копнеж!
 newsm62  Не работя за Горение, обаче както по горе в една от страници, вдигам 5 ръце за нея, и пред останалите винаги нея бих избрала. А пък и това, че е с газ, спечели ме.  Peace  Само тези дето не са ползвали газова печка, незнаят какво преимущество е пред останалите.

# 577

" Този който ще ми монтират на новата кухня е на Тека 1200 кубика, с два мотора. Там помещението е по-голямо и ми казваха да търся 700-800 кубика, но обичам да се презастраховам. Laughing
[/quote]"

Кашарел,това 1200 кубика,за колко квадратно помещение е?Благодаря предварително

# 578
musi11 , 30кв. Peace на Тека е, 320 лв с отстъпката. Иначе беше май 350лв.

# 579
Здравейте! Simple Smile

Предстои ми поръчка на кухня и се интересувам някой от Вас има ли стоманен кухненски плот. Коя фирма Ви го е изработила и за каква сума? Харесват ми и тези от грананит, но от фирмата, която ни прави проекта в момента за дървени шкафове, ни дават цена за плот и гръб колкото за самата кухня.  ooooh!

Благодаря Ви!

# 580
Благодаря,Кашарел.Моето помещение е 50 кв,май ще ми трябва малко по-мощен от този Sad

# 581
Водобранните лайсни със силикон ли се мажат когато се монтират (за плота и за гърба)?
Новите вече не се лепят. Състоят се от една долна лайстна, която се захваща тя за плота / гърба/ с малки пирончета, и тогава се нанизва горната част, т.е. самата водобранна лайстна.
Нашите поне са такива  Peace

За аспиратор - в момента ползвам този мощния на Тека и съм супер доволна. Помещението е 60 куб.м.

# 582
Привет! След малко затишие съм щастлива да покажа новата ни кухня (с 1 сглобен стол само  Mr. Green):
Скрит текст:

Благодаря на всички за споделени кухни и идеи. Изключително полезна тема!  
 Peace

# 583
  • София
  shrekie, разкошна е, светла и красива!Със здраве да си я ползваш и много приятни моменти в нея! Това диванче е част от цял комплект, нали, има и друг,който се разгъва като спалня?Питам ,че го има същото, но в хола.

# 584
Тайна , благодаря! Simple Smile
Да, диванчето е част от друг, който се разтяга. Заедно ги ползвахме само за съвсем малко преди няколко години.  Сега другата част е легло за гости Simple Smile (доста е удобно за спане). Blush

Общи условия

Активация на акаунт