Нашите кухни - тема 50

• 82 579
  • 792
  •   1
Отговори
# 630
Mayskie, честита кухня, на мен много ми хареса. Да попитам това зад котлоните стъклено ли е? И осветлението ми хареса - какво е?

# 631
  • гр.София
Mayskie, честита кухня, на мен много ми хареса. Да попитам това зад котлоните стъклено ли е? И осветлението ми хареса - какво е?

Благодаря ти krasi_kyneva !
Мисля, че нещото беше "удължител за стъклокерамичен плот". Нещо, на което не намерих смислено предназначение и стои зад котлоните като гръбче. Стъклено е, имаше и пластмасови крачета, които така и не ми дотрябваха. Купих го от един от "немските" магазини в София.
Лампите са от Икея, комплект - 3 бр. Не съм имала лед лента и незнам как е с нея, но лампите осветяват добре.  Simple Smile

# 632
Благодаря ще потърся и аз.

# 633
Mayskie много е хубава! Много, светла, уютна. От къде са модулите?

# 634
Това е било предпазител за стъклокерамичен плот - слага се над двойка обаче, аз гледах за моя в немските магазини, нали се напукват при удари и аз моя го пазя много.

# 635
  • гр.София
Mayskie много е хубава! Много, светла, уютна. От къде са модулите?

White_roses, целях да бъде удобна и уютна и се радвам, че все пак съм го постигнала. Благодаря ти!

Кухнята е на Арон, доколкото помня "ника екран".  Wink

# 636
  • София
Mayskie, s_la, честити кухни! Със здраве да си ги ползвате! Много хубаво се е получило Simple Smile

# 637
  • гр.София
Didi* не мога да не кажа, че много харесвам твоята бяла /мисля икейска/ красавица.  Wink

# 638
  • София
О, благодаря ти много Hug

# 639
Krasuna ,каква ти е офертата за плота от гранит,цена и размер и фирма разбира се?Аз имам кухня която плаче за ремонт ,та е с плот от гранитогрес плочки голями  Naughty имат фуги разбира се и е невероятно трудно за поддръжка.Ако подменям кухнята ще е с цял плот обаче не искам тези които масово се предлагат на пазара ,защото съм виждала картинка след 4 години раздути от влагата до неузнаваемост.Цял плот от гранит ще е супер обаче и парите сигурно ще са супер newsm78

# 640
Здравейте отново.Имам едно малко въпросче Simple SmileВърху свободно стоящ абсорбатор може ли да се сложи шкавче?

# 641
  • гр.София
Всичко може, въпросът е кой ще го прави.  Wink

# 642
Krasuna ,каква ти е офертата за плота от гранит,цена и размер и фирма разбира се?Аз имам кухня която плаче за ремонт ,та е с плот от гранитогрес плочки голями  Naughty имат фуги разбира се и е невероятно трудно за поддръжка.Ако подменям кухнята ще е с цял плот обаче не искам тези които масово се предлагат на пазара ,защото съм виждала картинка след 4 години раздути от влагата до неузнаваемост.Цял плот от гранит ще е супер обаче и парите сигурно ще са супер newsm78
Офертата за гранита е 1500лв за 4 метра Г-образен плот. (фирмата на лични ти я написах Simple Smile) Твоята кухня до колкото разбирам е с плочки? На мен ми предлагат гранитогрес, който се води оразмерен, не плочки. На моя плот се получават точно 2 снадки, като едната ще е много малка, защото ще се получи при котлоните.
 Оф, вече тотално се обърках с тези кухни  Embarassed имам чувството, че едно висше щях да завърша по-лесно  Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 17:44 от Krasuna

# 643
Сега прочетох в темата ,че ще имаш само 2 снадки.Ако е така добре ще е Peace.

# 644
Едната снадка, ще е нещо такова
Скрит текст:

А другата ще е вече по цялата дължина.

Общи условия

Активация на акаунт