мнения за хотел лъки банско

• 3 334
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте дайте мнения за хотел лъки банско.

# 1
никой ли не е бил там??????

# 2
никой ли не е бил там??????

Не съм била там, но има много отзиви за него в други теми.Един от предпочитаните  за Банско хотели е.

# 3
  • Пловдив
Хотела е страхотен! Очаровани сме от всичко, персонал, обслужване...чистотата беше перфектна, стаята заредена на макс - всичко каквото може да бъде заредено като консуматив, мини бара пълен до горе.... , дори по-добре от 5-звездни хотели, в които съм била ( за БГ говоря ). Всичко е много на ниво, единствен минус е , че ресторанта е на ниво -1 и няма градина, басейна също е на ниво -1 и отново няма градина, това е единственото за което мога да се хвана. Закуската  - богата, много плодове .... сока не е степче, чайчетата хубави . Има много хубави програми за отслабване в групи като лагер организирани на доста прилични цени  Laughing .

# 4
Храната на закуска и вечеря разнообразна ли е и стайте имат ли тераси?

# 5
  • София
Почиваме в този хотел от 3 години насам всяка зима и сме много доволни. Но ми прави впечатление, че вече е амортизиран /последно бяхме през февруари/ и се нуждае от освежаващ ремонт.

# 6
  • Пловдив
Gina L. , ние бяхме скоро там и точно това правят- сменят дограми и правят основен ремонт на горните етажи ... , ние по никакъв начин не усетихме това, като шум или нещо друго само от рецепцията ни обясниха с това невъзможността за настаняване на последен етаж...  Laughing , обаче идея нямам дали целия хотел ще обновяват по този начин или само половината.

# 7
  • София
Ан, това е добра новина Peace Бях чула, че ще правят и открит басейн, което не е никак лошо, много хора ходят в Банско и през лятото.

# 8
  • BG
Снощи се върнахме от Лъки Банско, очаровани сме от чистотата, любезността на персонала и вкусната и богата кухня.
Не се чудете, спокойно резервирайте.

# 9
Снощи се върнахме от Лъки Банско, очаровани сме от чистотата, любезността на персонала и вкусната и богата кухня.

Ира, има ли градина към хотела?

# 10
  • BG
Има площадка с катерушки и люлки. За парк ли питаш, каква градина те интересува?

# 11
  • Варна
дори по-добре от 5-звездни хотели, в които съм била ( за БГ говоря ).
Вече е с 5 звезди Лъкито

# 12

Здравейте! Имам питане дали са реновирани стаите както се писа в един пост от август месец.За обслужването и храната разбрах ,че всичко е ок, но ме интересува материалната база как е.

# 13
Материалната база е страхотна. Стаите са чисти, просторни и заредени. Ходя в Лъки Банско от 3 години, защото предлага много добри условия за деца. С първото ми дете беше голяма мъка като тръгвахме по почивки, защото се нарамвахме с колички, проходилки, шишета, стерилизатори. Откакто родих второто си дете ходим на почивка винаги в Лъки Банско. От рецепцията ти предлагат безплатно колички, проходилки, бебешко корито, стерилизатори, уреди за затопляне на мляко...Всичко това, плюс детски кът с детегледачки, който работи от 9 до 21, та да могат и родителите да отидат на един масаж или да останат насаме поне за един час.  Това си е огромен лукс, като се замислиш какви са всъщност ваканциите с деца - обикновено масово родителите имат нужда от почивка след почивката.

Басейнът е един от най-топлите, в които съм била. Без страх пускам децата да се плацикат. Измръзване, разболяване или сини джуки са невъзможни.

СПА-то им е чисто и предлагат най-различни процедури като цените не се различават от останалите цени на хотелите в този клас.

Аз също чух, че лятото ще имат и външен басейн, което си е огромен плюс, защото смятам да ида в отслабващата им програма Лъкифит, докато голямата ми дъщеря ( вече на 9) ще я запиша в детският им езиков лагер на английски език. Тази пък услуга я препоръчвам с две ръце за майките, които искат да комбинират ПОЛЕЗНОТО С ПОЛЕЗНОТО:)

Ако имате други въпроси ме питайте, знам всичко за хотела. И аз като вас преди няколко години питах по форумите за него, но никой не ми отвърна и реших да рискувам.

Никога няма да съжаля за решението си:)

А, само един съвет - купувайте си ваканциите в пакети - излизат най-изгодно:)))

Ето ви и фейса им да видите снимки и видеа- https://www.facebook.com/luckybansko

# 14
  • София
За мен е най-добрият хотел в Банско включващ в себе си - супер студиа и апартаменти, храна, детски кът, топъл басейн.....
Винаги когато изпаднах ваучери си взимаме:)

Общи условия

Активация на акаунт