Отговори
# 75
  • UK
Дефакто от 1 юли щом започва изплащането, значи си взела детски и за юни 2012 г., така излиза. Ако не, правилни са ти сметките.

# 76
  • София
Да ви попитам ако някой е наясно........парите за първокласник дали заедно с детските ще дойдат или отделни плащания ще има? Подадох юли документи.....

# 77
Дефакто от 1 юли щом започва изплащането, значи си взела детски и за юни 2012 г., така излиза. Ако не, правилни са ти сметките.
 bouquet

# 78
  • pomorie
Да ви попитам ако някой е наясно........парите за първокласник дали заедно с детските ще дойдат или отделни плащания ще има? Подадох юли документи.....
на предната страница питах същото-с детските казаха момичетата  Hug Hug
току-що звъннах до СП казаха ми,че днес превод няма да има,най-вероятно следващата седмица  #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 10:05 от la_chiquita_linda

# 79
  • София
извинявам се.....уж гледах  Embarassed

# 80
  • София
От район СП Триадица казаха, че еднократната помощ за първокласници, за родители, подали документи през юли, ще се изплати заедно с детските надбавки след 20-ти този месец.

# 81
някъде има ли превод?

# 82
# 83
хайде започва се голямото чакане

# 84
 Еее, аз разчитах на тези пари! Нали е 15 число вече.. Мразя през август да де отпускат, забравят и забавят оттук и оттам. Да не говорим, че това ми е един от месеците с най-големи харчове.

# 85
Днес е Голяма Богородица! Успение Богородично!   bouquet
Би трябвало днес да почнат да дават детските! Дай Боже днес или утре да ги дадат!
Ако не, чак в понеделник или вторник 20 август!  Praynig

# 86
Има детски и чл.8 - Благоевград, Общинска банка

# 87
сега се обадих до цкб-ловеч ще има пари

# 88
София,Красно село,Пиреус банк -има  Simple Smile

# 89
ОББ Варна ?

Общи условия

Активация на акаунт