Отговори
# 120
ЦКБ Варна- има.

# 121
Хайде,да са ни честити!
град РУСЕ-АЛФА БАНК-еднократна помощ за първокласниците ми/близнаци/ и детски!

# 122
Някой има ли на ДСК Русе ?

# 123
Ще преведат и на Вас.Аз даже не очаквах за РУСЕ да има днес.СМС ми е преди броени 5 минутки.

# 124
Плевен,Инвестбанк все още НЯМА  #2gunfire

# 125
  • Бургас
И в Бургас Инвестбанк - НЯМА.  Confused

# 126
И във Варна на ЕкспресБанк - Няма  #Cussing out

# 127
Габрово ДСК има детски.

# 128
  • pomorie
И в Поморие Инвестбанк към 15,30ч нямаше

# 129
  • варненка от София
И Варна Райфайзен няма, но не ме учудва. За първокласник не съм подавала, септември ще пускам.

# 130
Важно ми ,че ще вземем за първи път и все още не знам за 07 или за 08 месец .Затова ,ако на някой преведат, да сподели тук Simple Smile

# 131
Важно ми ,че ще вземем за първи път и все още не знам за 07 или за 08 месец .Затова ,ако на някой преведат, да сподели тук Simple Smile
Всичко от Дир.Социално подпомагане се получава за предходен месец! през м.08 изплащат за м.07, така и тези, които са подали молби за първокласник през м.07 си получават сега парите. По принцип кавито и да са молби, подадени до 30 (31) число се обработват до 10 следващия месец и се подават за плащане, а на коя дата ще пуснат паричките .......... до 30-ти Simple Smile

# 132
Аз пуснах документи за детски на Юли месец началото...този месец ще взема ли?От Ямбол съм и все още нямам превод не знам дали да чакам  Simple Smile

# 133
  • у нас
Бургас очевадно остава за другата седмица. Преди бяхме едни от първите, които имахме преводи, а от миналия месец сме от последните  Crossing Arms

# 134
На Райфайзен в Пловдив има детски

Общи условия

Активация на акаунт