Смешки от форума - 11

• 85 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе/София
Относно модните залитания на бременните Joy
Цитат
Ми те нека се гордеят, ама... трябва ли да покажат гордо и портата на храма, в който се е извършило свещенодействието, така да се каже?

Joy

# 46
Цитат
Имам и такъв модел, обаче много неестетично ми стои, все едно съм си натикала мокро тесто в пазвата. Един голям цицотутманик.

Чудесна нова дума.  Mr. Green

Цитат
Ходещите с голи кореми са си мърли, на които не им пука особено за хорското мнение. Същата работа като с кърменето на обществено място.

Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 17:23 от ИрПуц

# 47
  • До морето
Цитат
Имам и такъв модел, обаче много неестетично ми стои, все едно съм си натикала мокро тесто в пазвата. Един голям цицотутманик.

Чудесна нова дума.  Mr. Green

Цитат
Ходещите с голи кореми са си мърли, на които не им пука особено за хорското мнение. Същата работа като с кърменето на обществено място.

Mr. Green Mr. Green

Да разбирам, че тези дето си позволяват да кърмят на обществено място са мърли, така ли  ooooh!

# 48
Мърли едва ли. Но е доста гадна гледка за някои хора. Когато не кърмят пак ли така си вадят анатомията на показ? Няма нужда.  Stop

# 49
  • София
Няма нищо по-естествено от кърменето,не съм съгласна,че трябва да застанеш насред най-шумния парк в центъра пред татковците и да си размахваш половин час гърдата преди бебето да я засуче,но да седнеш дискретно настрани и да дадеш на бебето да си хапне не намирам за срамно или още по-малко за мръсно!!!! Naughty

# 50
Моля ви да се спрете овреме.

# 51
Няма нищо по-естествено от кърменето,не съм съгласна,че трябва да застанеш насред най-шумния парк в центъра пред татковците и да си размахваш половин час гърдата преди бебето да я засуче,но да седнеш дискретно настрани и да дадеш на бебето да си хапне не намирам за срамно или още по-малко за мръсно!!!! Naughty
Който иска да се прикрие намира начин.
И много други неща са естествени,но не ги правим пред очите на всички.

# 52
Цитат
И ми казаха, че бебето е усукано около пъпната си връв

# 53
Цитат
Човек пита за кибрит (спички), а вашите баби и дядовци мислят за пички, че и набедяват човека, че това търси. Много обективен спомен, няма що.
Цялата тема е просто  Crazy

# 54
Цитат
И ми казаха, че бебето е усукано около пъпната си връв

Joy Joy Joy

Макар че технически погледнато си е точно така.

# 55
Другарче в нужда се познава Mr. Green

Цитат
Мога да ти вкарам и оферта на тънка лайсна, да ги нося почасово в удобно за теб време и занимания.

"ги"=  bombs

# 56
Цитат
Цитат
Имал съм няколко стотин украинки,рускини,полякини.

В jpg формат ли?

Mr. Green

# 57
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Другарче в нужда се познава Mr. Green

Цитат
Мога да ти вкарам и оферта на тънка лайсна, да ги нося почасово в удобно за теб време и занимания.

"ги"=  bombs

hahaha ЖДНБ  Joy и аз искам оферта  Crazy

Цитат
Цитат
Имал съм няколко стотин украинки,рускини,полякини.

В jpg формат ли?

Mr. Green
и това е много свежо  Laughing почти замества снимката в калъфчето на паспорта  Sunglasses

# 58
Цитат
Дойде с ваничка, но ме беше гнус да ползвам ваната ( макар че беше идеално чиста), но все пак ползвана от друго дете. ( Мен ме беше гнус да ползвам ваничката от баткото та камо ли ...

В това семейство сигурно всеки има отделна вана и отделна тоалетна чиния...

# 59
  • # супернатурална #
Първи постулат на ОТС (обща теория на сексуалността) гласи: дълго неизразходваната сексуална енергия се трансформира в дълги постинги по сексуални теми.

И нека меренето на постинги да започне...сега  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт