Смешки от форума - 11

• 85 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
 Laughing
Същата потребителка е пуснала и още една тема в съседство със заглавие "курманджи". Някой ще ме светне ли какво е това?
Само не ми казвайте, че е за готвене  Mr. Green

# 586
Laughing
Същата потребителка е пуснала и още една тема в съседство със заглавие "курманджи". Някой ще ме светне ли какво е това?
Само не ми казвайте, че е за готвене  Mr. Green
Гугъл казва, че е кюрдски диалект.
Реших да й погледна последните публикации. Много са съдържателни. 

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 19:44 от Анонимен

# 587
  • Ланкър, планините Овнерог
Има нова тема дамата

зашто триете темите ми

И ето постЪТ й

Sad
 заштото е сварзана с кюрди ли

# 588
  • София
Предлагам потребителката за годишна номинация Златен запъртък  Mr. Green

# 589
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
За миризливата пръдня ми е питането, на какво се дължи, медицински ли е проблема или въпрос на хранителна култура?
Изключително тежък здравословен проблем. Това го пиша сериозно.
Аз да питам пак съвсем сериозно-има ли немиризлива? Че се замислих върху отговора, аз съм с хроничен гастроентеро колит......
У нас жените пръцкат екологично чисто, сериозно. Изпълненията на мъжовете, са като на вълците от зоологическата, никога няма да забравя тая миризма.  

С глас съм се смяла на тез' съфорумки  Joy

# 590
Толкова ли не се намери някоя да й подскаже да вари анасонче на милото? Семена от копър също може, чай за колики на Хип. Аз така посъветвах една да вари на мъжа си и като ме срещне, не може да спре да ми благодари - пак пърдял, ама поне можело да се спи в стаята вече.
Ама като чета в съседна тема какви количества ядат мъжете на съфорумките, не ще пърдят, ами направо ще се разпорят. Това килограм месо на вечеря и 2-3 бири нищо не е, защото милото е 2 метра и 100 кила! Ух на мама!

# 591
2 метра и 100 кила! Ух на мама!
2 метра и 100 кила имат доста атлетичен вид.  Wink

# 592
Цитат
за да не е в контакт дупичката с гела почнах да слагам от тези хартиени подложки в еднократната пелена

# 593
Цитат
...това тяхно изискване с експлозивните права малко си е притеснително .

# 594
Цитат
Здравейте! Искам да попитам дали форума е САМО за мами или може и други дами да пишат в него?

# 595
  • # супернатурална #
2 метра и 100 кила! Ух на мама!
2 метра и 100 кила имат доста атлетичен вид.  Wink

smile3521  Визуализирам

От мен:

Цитат
Други тъпи въпроси имате ли, щото повече няма да отговарям.

Ми тогава к'во питаш?  Laughing

# 596
Цитат
Пустий страх, толкова съм бъзлива  Имам чувството, че матката ми още малко и ще се разпищи "Изпълниии меее с дете" хахаха

И още поезия от авторката:
Цитат
Ръцете ми копнеят да люшкат, гърдите ми да кърмят, цялото ми същество да се отдаде на нов живот .

# 597
Приятелката ми ме убеди да се регистрирам в БГ МАММА  Twisted Evil
Толкова много не съм се смял скоро!!! Mr. Green
И доста тъжни неща виждам, но като цяло има доста хубави хора тук!  Wink

# 598
Цитат
Пустий страх, толкова съм бъзлива  Имам чувството, че матката ми още малко и ще се разпищи "Изпълниии меее с дете" хахаха

И още поезия от авторката:
Цитат
Ръцете ми копнеят да люшкат, гърдите ми да кърмят, цялото ми същество да се отдаде на нов живот .
Кое толкова те разсмя, Алексче? Нещо в контекста ли има, което ми убягва?  newsm78

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 07:47 от Анонимен

# 599
Не знам защо, в тая тема от всеки четири пет страници ме разсмива примерно едно нещо.
Да не говорим, че тук попадат и очевидно тъжни неща. Може би не съм достатъчно голям присмехулник, а може и чувството ми за хумор да куца.

Общи условия

Активация на акаунт