Смешки от форума - 11

• 85 432
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна

Цитат
...Браво бе, знаех си, че имаш чудесна канализация!  newsm10
Това е поздрав към съфорумка за хубавия резултат от цветна снимка...  Joy

# 76
На това попаднах в една тема в Продавалник за навлизане на руските думи в българския език, може и виц да е, но се смях доста, цитирам:

Разговор между българи в Русия,"
перфектно владеещи руски пред
асансьор в хотел:
-Въй сефте в Маскву?
-Имеет си хас.
-А асансьор бачкает?
-Йок ,ево мама!Закеркенечился
между
етажами!
Е, значит прийдьотся
па стъпалами....
-А до коими етажами?
-Хич хабер си не имею!))))))

# 77
  • Варна
Цитат
...Браво бе, знаех си, че имаш чудесна канализация!  newsm10
Това е поздрав към съфорумка за хубавия резултат от цветна снимка...  Joy
Joy Joy Joy

# 78
Цитат
И без всякаква бременност, кукленските елементи са си на мода и се харесват на всяка истински-женствена жена.

Mr. Green

# 79
  • София
Цитат
ne sam ot cigankite no rabotih tam i mi se gadi kato se setq no neka ti kaja 4e kato ne si vidqla podrobnosti nqma kak da znae6 i kogato obijda6 o6te pove4e 4e neznae6 s kogo govori6 zna4i si s malak kapacitet na  mislene .

# 80
Направо се уморих да цитирам. В Клюкарника в момента има няколко актуални теми, които са непресъхващ извор на мъдрост.  Mr. Green

# 81

Цитат
Направо ме втриса като видя във форума написано бебоче, бебанче и други такива простотии.
Също ненавиждам лентите с принцеси, съкровища, щастия и красавици.

С подпис

# 82
На това попаднах в една тема в Продавалник за навлизане на руските думи в българския език, може и виц да е, но се смях доста, цитирам:

Разговор между българи в Русия,"
перфектно владеещи руски пред
асансьор в хотел:
-Въй сефте в Маскву?
-Имеет си хас.
-А асансьор бачкает?
-Йок ,ево мама!Закеркенечился
между
етажами!
Е, значит прийдьотся
па стъпалами....
-А до коими етажами?
-Хич хабер си не имею!))))))

Ево мама! Joy Joy Joy

# 83
Цитат
Цитат
То така или иначе не стана с това "гадже" след като ми сподели, че за Коледа е получил епилатор... Joy hahaha... Това беше последната среща... Joy

Ma как ма ooooh!? Тука всички знаят, че бг-мамската форумка искат мъжа и да бъде гладко епилиран /даже там дето слънце но го огрява/ и с цикъл по-редовен от нейния! /а от нейния цикъл и дете по-свестни няма то се знае/  Sunglasses Иначе като мъж не го поглежда, камо ли да му сготви! Ша знаеш някоя мацка от тука си го е гепила и сега законно го държи за епилираните ......  Flutter
Страхотно чувство за хумор. Peace

# 84
  • Варна
Цитат
При нея със сигурност не е начин да се справи с тъмното, защото много обича да седи сама на тъмно. Стряскала съм се когато съм я намирала да седи сама в кухнята, където е рок тъмница, често когато я намеря, ме гони от там и ме кара да и гася лампата отново

superuu  superuu   food002 superuu  superuu

# 85
  • София
Цитат
Искам да Ви попитам нещо.
Има ли от Вас жени падащи си по по-млади момчета

# 86
Цитат
Познавам жена забременяла от друг мъж,докато нейния бил някъде в чужбина.Как точно се случва не знам,но съпругът и е бил много щастлив,че отново ще става татко

Как ли наистина  Whistling

# 87
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цитат
Виж, ако си на 88 години, тогава вече е малко по-трудно с намирането на двадесетгодишни партньори, но ако ти е висока пенсията или имаш спестявания, всичко е възможно  Wink

# 88
Цитат
Мразя интимни косми. А ако са по чаршафа или лепнати в банята или тоалетната, направо ... Така че, това е зоната, която за мен трябва да е задължително обръсната.

Не банята, интимната зона  Wink

И пак оттам:

Цитат
Долу старото правило: "Всички полови органи трябва да са окосмени."!

Joy

# 89
  • Варна
Ma как ма ooooh!?....
 Ша знаеш някоя мацка от тука си го е гепила и сега законно го държи за епилираните ......  Flutter

Joy Joy Joy Оооо, не! Просто се съсипах от смях....

Общи условия

Активация на акаунт