Смешки от форума - 11

• 85 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Ама защо пак трябва да се обяснява?  Tired На един едно му е смешно, на друг - друго. А и темата не е непременно за изказвания, които предизвикват подигравка.

Жаве, според мен тези последните цитати са просто приятни и забавни, предизвикват напълно добронамерена усмивка, защото авторката се е изразила симпатично. Според мен.  Grinning

# 601
# 602
ИрПуц  Hands Clap

И аз мисля, че всеки има различно чувство за хумор и никой не е държан на сила тука. На който не му харесва, има "Спрете известията" или "следенето" и готово. И наистина има много приятно забавни неща, които си заслужават да са в темата. И аз виждам неща, които не разбирам, но пък другите ги харесват.  Peace

# 603
Ама защо пак трябва да се обяснява?  Tired На един едно му е смешно, на друг - друго. А и темата не е непременно за изказвания, които предизвикват подигравка.
То това е общо заболяване за форума. Например някой да влезе в тема,  която уж не го интересува и да напише нещо от сорта на " не разбирам как може някой да се вълнува от този въпрос и да изпишете цели `123456 страници по него!".
Никой никого не задължава да пише тук или да чете. Има неща в темата, които просто ме карат да се усмихвам, има и други, на които се смея с глас, има трети, които просто подминавам ( тези са рядкост, признавам си без бой).
 Също, както при вицовете. Някои ме разсмиват до сълзи, други - изобщо не ги разбирам. Но нито едно мнение не ме дразни и не ми пречи. Това, че нечие чувство за хумор е различно от моето е нещо нормално.  Peace

# 604
Цитат
Здравейте, искам да ви помоля да ми дадете някакви съвети, как мога да стрия стрийте... днес имам 1 утре вече са 10... много бързо ми се разпространяват по цялото тяло... ужасно е!!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=740694.0

Как се стриват стрии?
И как знае утре колко ще са?

# 605
  • София
Скриват сигурно има предвид. Както и, че се увеличават непрекъснато.

# 606
  • София
Цитат

Можеш ли да попиташ мъжа ти как се рекламират , освен през нета каква друга реклама са имали . Защото това тяхно изискване с експлозивните права малко си е притеснително .
Благодаря предварително

Да уточнявам ли, че става дума за 'ексклузивни' Simple Smile

# 607
От Готварския, във връзка с един крем-карамел:

Цитат
Тъй като нямам горелка за захарта, ММ я карамелизира с оксижена

Уауууу, колко изобретателно ММ  Hands Clap

А дали ако ѝ се развали миксера на мацката, ММ ще палне бетонобъркачката  Mr. Green

# 608
 hahaha  Дано не й се затъпи ножа, че вече виждам резачката за дърва в действие  ooooh!

# 609
Радвам се, че съм Ви расмяла.  Laughing Става въпрос за крем Брюле.
Цъфти_Мъфти, като ми се затъпи ножа, ММ го точи с ъглошлайфа. /това се случи един път ама още ми е смешно/

# 610
  • на село
А дали ако ѝ се развали миксера на мацката, ММ ще палне бетонобъркачката  Mr. Green
Аз ползвам миксера за боя. Бетонобъркачката малко големичка ми идва  Wink

# 611
  • Бургас
hahaha  Дано не й се затъпи ножа, че вече виждам резачката за дърва в действие  ooooh!

......или по-лошо - банциг.

# 612
Радвам се, че съм Ви расмяла.  Laughing Става въпрос за крем Брюле.

Много готино.  Mr. Green Между другото, веднъж съм виждала горелка за крем брюле, ми тя си прилича на оксижен.  hahaha

# 613
Цитат
Анкета
Въпрос:    Здравейте ! Аз съм момиче почти на 14 и имах проблем  с мъха над горната устна много ме притесняваше и го махнах с самобръсначка можете ли да ми кажете какво може да стане сега и да опитам ли другия път с тези лентички за който се споменават в други теми  (Гласуването приключва: Ср., 06 Ноем. 2013, 18:03)

Какво ще стане ?    - 0 (0%)
Какво да правя ?    - 0 (0%)

Общ брой гласове: 0[/size]

И съответно първия пост в темата е
Цитат
Моля ви помогне те мии

Joy

# 614
  • София
За съжаление потребителката е вписала като краен срок на анкетата някакъв час преди пускането на темата, иначе щях да гласувам с втората опция  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт