Смешки от форума - 11

• 85 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Дора си е направо глътка свеж въздух. Аз пък бих обръснала главата на Барби, блокирала съм картун нетуърк и мисля скоро да направя същото с накикиморения дисни канал. Crossing Arms

# 676
Ей, голямо хленчене.  Точно Моля, другарко, пък той се плюе. Вярно, че преди беше по-интересно, когато трябваше да си напън еш мозъка, за да кажеш на някого, че е простак.

# 677
Хаха, аз мислех, че са герои от форума! Пишещи герои имам предвид Mr. Green Благодаря за информацията Hug

# 678
  • София
Хаха, аз мислех, че са герои от форума! Пишещи герои имам предвид Mr. Green Благодаря за информацията Hug

Кристи, мамасита не е толкова жестока Simple Smile

По повод на блокиране на някои канали, аз пък ако блокирам Дисни, мъжът ми ще се изнесе от къщи  Mr. Green

# 679
  • София
Цитат
Цитат
Ако желаете да кандидатствате за тази длъжност, моля изпратете автобиография с актуална снимка и портфолио
http://www.jobs.bg/f1991375
Обявата е за хигиенист/ка на входове.

# 680
Малко високи изисквания за    
Цитат
Заплата: 120 BGN (Нето)

# 681
Цитат
Аз лично обичам да говоря по телефон, изобщо не ми допада писмената комуникация като чатове и имейли. Чудя се как пък изведнъж всички се пристрастиха към писането и четенето? Не обичам да чета и пиша, а да говоря и слушам и може би затова не използвам Фейсбук. А по терефона и на живо мога да говоря с часове. Лошото е, че вече за Интернет се говори и по телевизията, дори в сутрешните блокове цитират някакви ненормалници от Фейсбук което вече е прекалено. Smile Иначе за телевизията - гледам само филми и сериали, предимно комедиини. Не се затъпява стига да е в ограничени количества.

Joy

Да бе, как пък така изведнъж всички до вчера гледаха масово телевизия, а днес изведнъж се научиха да пишат и да четат?  Crossing Arms Mr. Green
Което повдига отново стария въпрос - дали се затъпява от гледане на телевизия, или условието е да си тъп, за да се пристрастиш?    Thinking

# 682

Кристи, мамасита не е толкова жестока Simple Smile

Mr. Green

Ама още не знаеш какво съм замислила на костенурчето Франклин...

Засега удържам фронта, имаме консенсус- никаква Дора, само Ригби и Мордекай.

# 683
Ама още не знаеш какво съм замислила на костенурчето Франклин...

На него много хора му мислят злото, включително и деца. Преди 2 години големият ми син стигна сам до извода, че Франклин е малоумно идиотче, което не може да прави нищо като хората, освен да яде мухи и на всичкото отгоре се гордее с това. Ако беше в нашия клас, щяхме да го спукаме.

# 684
  • София
Недейте така,Франклин може много неща - да е вежлив,любвеобилен,добър ученик,добър сини и приятел и учи на това малките деца.синът ми го обожава и книжките му влияят добре.
Сори за спама,следя темата без да пиша и реших да коментирам Simple Smile

# 685
Абе какви грозилища по 40-45кг. познавам....дори и това, че са слаби не оправя поне малко картинката. Simple Smile
Че то е нормално. Прекалено слабите жени са с изпити лица, тип веяна скумрия, почват да липсват всякакви женски извивки и заоблености и само почитател на историята на концентрационните лагери може да хареса начеваща анорексичка.
Касита днес ме разсмя искрено. Такъв дзвер ли съм, Боже? Mr. Green

# 686
Спокойно, това е защото съм дебела, стара и грозна.

*споделяла си ръст и килограми. не се бутай в категория "комар".  Simple Smile

# 687
Цитат
Аз пък не отхвърлям и не се присмивам. През зимата гледах внучката си на 7 месеца в ЛА САЩ. Пазарувахме с бебето в количката в един магазин, когато две огромни негърки буквално я връхлетяха с възклицания и ръкомахания - колко била хубава и пр. Усмихнах се Ама бързо се запътих към касата и навън. Казах му на мъжа ми че трябваше бързо да се приберем и да и измия очите (така знам от майка ми. Има хора с лоши очи). Бебето беше неспокойно и аз го сложих в креватчето му за да напълня ваничката с вода( бях решила  направо да я изкъпя). Едва бях направила няколко крачки към банята и тя се разрева силно защото си беше заклещила крачето в решетката. Едва я измъкнахме.
Като се роди изпратих от Бг подаръци и сред тях едно малко синьо мънисто  - синец. Такова постави майка под дюшечето най отдолу на креватчето на децата ми някога. За против уроки. Не съм суеверна но някои хора ме изтощават дори мене.

Не е суеверна жената. Grinning

# 688
Цитат
Аз пък не отхвърлям и не се присмивам. През зимата гледах внучката си на 7 месеца в ЛА САЩ. Пазарувахме с бебето в количката в един магазин, когато две огромни негърки буквално я връхлетяха с възклицания и ръкомахания - колко била хубава и пр. Усмихнах се Ама бързо се запътих към касата и навън. Казах му на мъжа ми че трябваше бързо да се приберем и да и измия очите (така знам от майка ми. Има хора с лоши очи). Бебето беше неспокойно и аз го сложих в креватчето му за да напълня ваничката с вода( бях решила  направо да я изкъпя). Едва бях направила няколко крачки към банята и тя се разрева силно защото си беше заклещила крачето в решетката. Едва я измъкнахме.
Като се роди изпратих от Бг подаръци и сред тях едно малко синьо мънисто  - синец. Такова постави майка под дюшечето най отдолу на креватчето на децата ми някога. За против уроки. Не съм суеверна но някои хора ме изтощават дори мене.

Не е суеверна жената. Grinning

К'о? Не!  Joy

# 689
Цитат
От изложеното до тук става ясно, че съм средностатистическа жаба /принцеса под прикритие/, която няма нужда да й слагат златни подкови, но пък "my precios" би  издигнал статуса ми в блатото.

Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт