Смешки от форума - 11

• 85 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • В Космоса
Цитат
Верно,че е...ГОЛЯМ,ама не хапе Laughing
_уй като _уй,само че...ГОЛЯМ  Laughing

Цитат
2 деца имаш,от _уй ще се плашиш! Laughing
Пак ви казвам-_уй като _уй,ама...ГОЛЯМ Laughing
Диди,туй не е мишок,а цял ПЛЪХ Laughing

Много държи да я употребява тази думичка. Направо ми кънти в глава (-УЙ, -Уй, -УЙ) Laughing

# 691
Цитат

Цитат

Много държи да я употребява тази думичка. Направо ми кънти в глава (-УЙ, -Уй, -УЙ) Laughing

Joy Като някой селски байно на пазара звучи. Митьо Пищова ли се е регистрирал най-сетне тук? Joy

# 692
  • Бургас
Цитат

Цитат

Joy Като някой селски байно на пазара звучи. Митьо Пищова ли се е регистрирал най-сетне тук? Joy

Не звучи като Митьо. Той използва думите "питон" и "любовна писалка".  hahaha
А и Митьо Пищова е прекалено зает с мЪнИкенки да "ги пълни кът агнИтЪ" и "да ги пори кът риби".

# 693
  • София
От един мой любим потребител, известен със сериозните си, категорични и не търпящи възражение изказвания  Mr. Green

Цитат
Редовният живот също е важен. Толкова от мен.

# 694
  • София
Цитат
]
 Joy  Joy  Joy

Джулка, личи си, че Митьо ти е любимец.  Mr. Green

# 695
  • Бургас
Цитат
]
 Joy  Joy  Joy

Джулка, личи си, че Митьо ти е любимец.  Mr. Green

Амчи как. Такъв красив, а и щедър мъж - постоянно прави благотворителни кампании с кебапчИАта  Laughing
Карам моя мъж да спре да тренира, че да пусне шкембенце и да си купи едни обувки от крокодилска кожа, че да заприлича на истински мъж като Митю, ама все ме отсвирва  Crossing Arms

# 696

Амчи как. Такъв красив, а и щедър мъж - постоянно прави благотворителни кампании с кебапчИАта  Laughing
Карам моя мъж да спре да тренира, че да пусне шкембенце и да си купи едни обувки от крокодилска кожа, че да заприлича на истински мъж като Митю, ама все ме отсвирва  Crossing Arms

Писалката, писалката е важна. 24 санта - кой ти ги дава така, а. Laughing

# 697
От един мой любим потребител, известен със сериозните си, категорични и не търпящи възражение изказвания  Mr. Green

Цитат

А кажи сега, че не е прав авторът!  hahaha

# 698
  • София
Абсолютно не мога да му оспоря тази аксиомна истина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Писалката, писалката е важна. 24 санта - кой ти ги дава така, а. Laughing
Стилус  hahaha
Скрит текст:

# 699
  • в 1001-та нощ
Да .... Мира отново прескочи границите на доброто възпитание. Но и Станка как е допускала ,че ще запази ореола си на велик бълг.спортист ,като влиза в подобно реалити,не знае що е то договор от Сан Стефанов и споделя лични и интимни моменти с някакви "съквартиранти"

ooooh! Очевидно и възмущаващият се не знае  Tired  Crazy

# 700
  • на кого му пука
Сан Стефанов сигурно е от поредицата Ханко Брат. rotfImbo

# 701
  • Пловдив
Рамбо Силек Simple Smile

# 702
  • Бургас
Рамбо Силек Simple Smile

Бат Слай да не е започнал да пише детски книжки  Grinning

# 703
Не е от форума, но не мога да не го споделя с вас Mr. Green . Има голяма вероятност авторката да е регистрирана тук, надявам се да се усети колко й е смешно изказването отстрани. Темата е "четящите жени":
Цитат
не,аз също не чета,но адски се кефя на мъжете,които търсят жена,която чете,а не жена,която да е руса,кльощава и с 1 тон макиаж по нея.В последните години,особрно тук в БГ,тези вторите са на особена почит

# 704
Не е от форума, но не мога да не го споделя с вас Mr. Green . Има голяма вероятност авторката да е регистрирана тук, надявам се да се усети колко й е смешно изказването отстрани. Темата е "четящите жени":
Цитат
не,аз също не чета,но адски се кефя на мъжете,които търсят жена,която чете,а не жена,която да е руса,кльощава и с 1 тон макиаж по нея.В последните години,особрно тук в БГ,тези вторите са на особена почит

'Ми ако търсят П.П. за Е. ще да е от вторите , ако търсят за сериозна връзка/брак от първите , но мацката явно не е в първия списък , но им се кефи все пак де хахах , разсмях се  Joy Не пречи един мъж да се интересува от двата "вида".

Общи условия

Активация на акаунт