Смешки от форума - 11

• 85 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Хахахахаха, Жаве, това е страхотно попадение! Къде го откри? Laughing

# 736
 smile3556 Ауууу ще се разплача... cry  Моля те, Жаве, кажи ми къде се мъдри това нещо?

# 737
  • Пловдив
Жаве го е открила тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=745357.0

# 738
Цитат
Дъщеря ми е на  ...,но пише всички букви надолу с главата, пише с лявата ръка! Изписва ги абсолютно правилно всичките букви,но са все - надолу с главата/ не наопаки/ [...] Колкото и да обеснявам,че ги пише наобратно и да показвам, тя пак си ги изписва наобратно

надолу с главата, наопаки, на обратно - направо да се обЕс(н)иш  Crazy

# 739
Цитат
абсолютно вярно. След раждането на дете вагината ти се превръща в черна дупка, която изсмуква не само удоволствието от секса за него и за теб, ами и за комшиите дори. После изсмуква радостта от яденето, от галенето на котки, от пазаруването и така нататък и накрая и деформира пространство-временния континиуум до такава степен, че ти убива всякакво удоволствие дори в миналото, преди да си имала дете.

Е това вече кърти мивки и цепи мрака...  superuu

# 740
Цитат
Дъщеря ми е на  ...,но пише всички букви надолу с главата, пише с лявата ръка! Изписва ги абсолютно правилно всичките букви,но са все - надолу с главата/ не наопаки/ [...] Колкото и да обеснявам,че ги пише наобратно и да показвам, тя пак си ги изписва наобратно

надолу с главата, наопаки, на обратно - направо да се обЕс(н)иш  Crazy
Ръката на левичаря, дланта му трябва да е над изписаните вече редове. Майката трябва да види как пише левичар, да покаже на детето и всичко ще си дойде на мястото.

# 741

Общи условия

Активация на акаунт