РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 446
  • 802
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, момичета! Имам голямо желание да се пробвам с една кукла от плат. Набавих си повечето материали, включително и вълна за пълнежа. Много се затруднявам обаче от какъв плат да изработя самото тяло. Бихте ли ме посъветвали? Разбрах, че  е подходящо плътното трико. Така ли е? И от къде да купя такова?
Благодаря ви предварително!

# 286
Здравейте от мен и честита Баба Марта! Simple Smile
Bertichka , това облаче е прекрасно. Чудесна идея  Simple Smile
Ana.Ivanova Марта е много хубава, възхищавам ви се на майсторството с едната кука. Аз за съжаление не съм такъв специалист.
lili757 , чудесна кукла. В рокличката ми останаха очите Simple Smile Ако откриеш магазин за платове да споделиш защото и аз го имам този проблем.
moonDream , много сладурски неща си показала
m_rija , чудесно конче. Дано донесе много здраве и късмет на майка ти!
shanny29 , наистина са много красиви тези очи. Аз обаче за сега ще си карам с копчетата Simple Smile

А сега аз да ви покажа една мечка, която не съм ви показвала. Това е Дафне:

Днес завърших и още една , но не съм я снимала. Ще ви я покажа следващите дни.
Весели празнци ви желая!   bouquet

# 287
Тази Дафне какъв поглед има!  Heart Eyes

utro77, до къде стигна с Валфдорката? Намери си някой по-плътна тениска и  действай. Като за пръв път всякакво трико върши работа. Wink

# 288
Beni2, , а аз се възхищавам на прекрасните шити играчки! Иска ми се да добия смелост и да се пробвам, но с някоя по-лесна схема, като за начинаещи.

# 289
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, сигурна съм, че това, което ще питам е коментирано безброй пъти, но в момента нямам физическата възможност да прочета всички теми и затова се извинявам предварително за въпроса. Какъв пълнеж е най-подходящ за плюшени играчки? Силиконовата вата дали ще стане или да търся друго? Също така, къде мога да намеря магазин за такива пълнежи? Благодаря предварително за отговорите и съдействието!

# 290
  • Sofia
Аз ползвам силиконова вата,лека и мека е.

# 291

utro77, до къде стигна с Валфдорката? Намери си някой по-плътна тениска и  действай. Като за пръв път всякакво трико върши работа. Wink

Ами... направих главата. бавно ми върви. На работа съм, с две деца и почти не ми остава време за свободни занимания.
Купих плътно трико, но за съжаление имаха само бяло. Искаше ми се да е телесен цвят. Тениска стара не ми се намира. Периодично изхвърлям старите дрехи, но занапред ще си заделям подходящи.  Peace

И аз исках да попитам за пълнеж. Аз купих вълна, но излиза скъпо...  Тази силиконова вата къде се намира?!

# 292
Аз ползвам силиконова вата,лека и мека е.

Доли, благодаря, а от къде мога да закупя силиконова вата? Мислех си да взема една възглавница и да й взема ватата Simple Smile

# 293
  • Sofia
Аз също купувам възглавници,вече по-рядко правя по нещо,затова...Но иначе намерих едно магазинче близо до Женски пазар в което продават на кило,но това е един огромен чувал,не ми е нужно толкова,беше около 8лв./кг.ако не се лъжа...

# 294
Може ли тук или на лични да ми обясниш къде е магазинчето, защото бих си купила 1кг, тъй като имам планове за няколко играчки, а каквото остане ще го запазя, никога не се знае кога ще потрябва Simple Smile

# 295
Здравейте, това са някои от последните ми занимавки:

А това са Маргарита и Медунчо  Simple Smile

# 296
  • Sofia
Много са ти хубави играчките Crazy

Магазина в който продават вата е м/у бул.Хр.Ботев и бул.Т.Александров.
Преди да стигнеш до Пиротска и Женския пазар,ако се пресича от към 132 СОУ и вървиш все напред във втората сграда в дясно е магазина,вътре продават възглавници,спално бельо и т.н.,продавачите са роми....

# 297
  • София/Варна
Sissak, много симпатични кукли!

Катенцето, с 1 кг ще напълниш армия с кукли  Grinning.
Когато бях бременна, се изприщвах от вълна и съм правила пробни Валдорфски кукли със силиконов пух. Купих си 1,300 кг и все още торбата изглежда все едно не съм я ползвала. Като цяло впечатлението ми е, че заема повече място от вълната като се тъпче, а тежи по-малко.

# 298
Благодаря  Hug

# 299
  • Варна
А във Варна знаете ли къде продават силиконова вата? Казаха ми в подлеза до Македонския дом-вчера ходих и нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт