РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 503
  • 802
  •   1
Отговори
# 540
Не съм пробвала още с пара. Смятах да пробвам с машата  newsm78

# 541
Момичета, още веднъж дълбоки благодарности на всички за хубавите думи   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Bertichka - аз веднъж навивах вълна на масурчета. Навих снопчето около една дървена клечка (за шишчета, ако трябва да съм конкретна) и я намокрих, после със сешоара много отблизо изсуших вълната. Общо взето действах като с естествена коса - от фризьорка съм чувала, че косъма трябва да се изпече добре. Получи ми се много добре, може би защото вълната все пак е органична. Незнам ако материала е изкуствен как ще се подчини. Thinking
mama Barba - не се извинявай, нали за това дискутираме, а аз наистина не знаех, че Bertichka шие кучешки дрешки - това е супер. Но наистина не съм сигурна, че ще се справя с йоркитата все още, може би ще пробвам някой мопс, но не веднага, още нямам вдъхновение.

# 542
Бертичка, и аз  си помислих първо за маша, но се зачудих дали няма да изгори изкуствената перука.

Флашданс, наистина си тябва вдъхновение. Simple Smile

# 543
  • София/Варна
Бертичка, може като навиеш косата да изгладиш ролките с парна ютия през кърпа. Аз за някои от косите го използвам този метод. Обаче пробвай първо ако имаш на резервен кичур, да не стане беля, че косата е изкуствена. Иначе на Блу бритона го изправях в преса за коса - никакъв проблем.

# 544
Вече съм отчаяна и затова смятам да пробвам директно с маша. Идеята  с дървени шишове също ми звучи добре. ВИждала съм уроци как става ще пробвам и двата варианта на по-долен кичур.
Остава да измисля и как да оправя лицето Thinking

# 545
  • зад кестените
Вече съм отчаяна и затова смятам да пробвам директно с маша. Идеята  с дървени шишове също ми звучи добре. ВИждала съм уроци как става ще пробвам и двата варианта на по-долен кичур.
Остава да измисля и как да оправя лицето Thinking

Да ,пробвай първо на отделен кичур за да не прегориш косата.А за навиването с шишчетата за метода с изваряването ли ще пробваш.Ако го пробваш нали ще споделиш резултатът, защото ме интересува и мен какво ще се получи.

# 546
Мили дами, днес искам и аз да попитам нещо. Преди може би две години с дъщеря ми правихме това http://danido.snimka.bg/arts/drebolandiya.831743.33857123. Но тъй като "езерцето" направихме от найлонови торбички с времето те се разлепиха. Иска ми се да ползвам нещо като оцветен в светло синьо силикон и да стане твърдо така да се каже и да може да му се бърше праха, а не да се разпада. Някой има ли идея какво може да ползвам. И още нещо - искам да си поръчам отнякъде стъклен похлупак, за да мога да го покривам и да не се праши, но нямам идея откъде, от коя фирма. Похлупака трябва да е голям, сега в момента не мога да кажа размерите, но ще е доста голям и висок. Ще се радвам да споделите идеи.
Bertichka какво стана с кукличката?

# 547
  • София/Варна
Това ми изглежда подходящо, стига да можеш като го оформиш да го изпечеш, преди да го монтираш:
http://www.art.store.bg/p82979/prozrachna-polimerna-glina.html

И няколко капки синя боя за яйца...

# 548
Направих яяяяяяяяяяяя  newsm44 newsm68 newsm44
Стана страхотна!
Поне косата де. Лицето и тялото все още не е това, което исках, но ще спра до тук. Просто занапред ще си направя нови кройки и ще ъпдейтвам докато ми харесат.
Относно косата. Мъчих се със сешоар = неуспешно.
Мъчих се с алуминиево фолио = неуспешно
Накрая се ядосах грабнах пресата за коса, един дървен шиш, навивах тънки кичури на дървения шиш и отгоре минавах с пресата.
Станаха точно каквото искам! Ситни къдрици от основата до върховете. Леко навлажнявах косата и ползвах фиксатор.
Утре ще я подстрижа леко, ще я оформя и ще снимам.

# 549
Amabilis - благодаря за идеята   bouquet  Hug. Аз не бях виждала прозрачна полимерна глина.
Bertichka -  чакам с нетърпение да видим къдричката  Hug

# 550
  • София/Варна
И аз нямам търпение!

# 551
Ето я момичета. Още не съм обработила другите снимки, че са ми в рол.
Само косата ми харесва за съжаление. Кофти е, че гоних комбинация между кукла, която съм правила преди и прилика със собственичката ѝ.
https://www.facebook.com/145058928880997/photos/a.48385346833487 … &notif_t=like

# 552
ауу, с тази коса направо няма значение как е в лице Simple Smile

# 553
Bertichka - косичката е много хубава, но къде е личицето  Thinking
И аз да покажа какво направих днес:
Това е Гарганту

# 554
  • Пловдив
Bertichka, страхотна прическа! И аз чакам с нетърпение да я видя в лице  Hug
 Flash Dance, невероятен е Гарганту!!! Така ме развесели тази сутрин....много готина муцуна!  Laughing   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт