РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 485
  • 802
  •   1
Отговори
# 525
 Amabilis - благодаря   bouquet  Hug Hug

# 526
Страхотни са  Crazy Предизвиквам те за мопсче Party Thinking

# 527
Bertichka - ако това е към мен, да кажа, че до сега кучета не съм правила. А мопса е висш пилотаж. Може и да опитам, но по-натам. В момента работя по друго нещо.

# 528
Към теб да Grinning Смятам, че ще се справиш чудесно!!! И ти гарантирам, че ще намериш купувачи веднага Wink А ако се справиш и с йорки направо зарязвай всякаква друга работа.
Виж тези https://www.facebook.com/DaintyDawgs?fref=pb&hc_location=profile_browser
Ако се намери човек, който да ги прави в БГ и да ги предлага на разумни цени със сигурност ще може да си изкарва хляба с това.

# 529
Благодаря за доверието  Simple Smile Ще се пробвам. В Ибей има също и мопсове и други породи кучета. Булдозите и шар пейчетата са най-продаваеми по мое наблюдение, но някак не ми идва отвътре да ги правя. Поне за момента. Аз винаги съм била по-голям фен кучетата, отколкото на котките, но в момента именно котките повече ме ангажират, някакво предизвикателство са ми.

# 530
аз имам поръчка лабрадор и още едно подобно. Тва хич не ме вдъхновява, да знаете Simple Smile

# 531
Ето едно коте, което завърших преди малко

Това е първия ми опит за поставяне на козинка на животинка. Не стана точно така както исках, явно имам нужда от повече упражнения, но като за първи опит е горе-долу добре.

# 532
Флаш данс, прекрасни са ти животинките!

Аз искам да споделя с вас кройка на Пепа Пиг http://alisataisa.blogspot.ru/2012/12/blog-post.html

# 533
  • София/Варна
...
Това е първия ми опит за поставяне на козинка на животинка. Не стана точно така както исках, явно имам нужда от повече упражнения, но като за първи опит е горе-долу добре.

Пър-р-ррррррррфектно е Simple Smile!

# 534
Amabilis - благодаря ти, много   bouquet Hug, но наистина - не се подценявам или скромнича, имам много да уча. Ето тук, в това клипче https://www.youtube.com/watch?v=b21ODMJytbE може да се види перфектно направени котетата. Жената е майсторка и много й се възхищавам. Има тънкости, които още не съм открила как да направя.

# 535
  • София/Варна
Знам, че не скромничиш, защото творческия перфекционизъм ми е страшно познат! Но наистина твоето котенце, може би не толкова идеално като показаните в клипчето, все пак е страшно добър опит.  Hug Похвалата ми беше напълно искрена - знам колко важно е да усетиш, че хората ценят и харесват това, което правиш. Просто си личи, че имаш талант и нещо върху, което да работиш! Пожелавам ти скоро да ни покажеш истинско дългокосместо котенце!

Пък аз, ако не изгубя скорост, към края на месеца ще има какво да показвам. Така съм си наумила - да го завърша за рожденния си ден Praynig

# 536
Отново ти благодаря за милите думи  Hug  bouquet . Не съм се съмнявал в искреността ти. И да, права си, наистина са важни похвалите и това, хората да ценят работата ти. Понякога само това ме крепи, за да продължа, защото имам моменти, в които продажбите въобще ги няма (като този месец) и това действа много демотивирищо. С нетърпение чакам да видя какво ново ще ни покажеш  Heart Eyes

# 537
  • Пловдив
Страхотно коте си спретнала! В момента не мога да видя перфектните (като се прибера в нас ще ги погледна) за да открия "десетте разлики" ,  обаче на това си му направила съвършеното дупе  Laughing  Heart Eyes И движението си уловила идеално....
Просто не мога да му се нагледам!  Hug

# 538
Невероятно е!!! Като порасне щерката ще ѝ поръчам коте.  Crazy
Относно кучетата (понеже се занимавам с неща в тази сфера) мога да кажа, че йорки манията в БГ не е никак малка и ако наистина се намери човек, който да прави подобни малки сувенирчета ще бъде много оценен сред кучелюбителите. Аз например веднага бих си поръчала мопс. Френските булдоци, лабрадорите, чихуахуатата също са много популярни.

Аз сега да се включа с едно важно питане. Напавих кукла, чиято коса не мога да накъдря  Laughing Косата е изкуствена. От перука. Обаче трябва да е със ситни къдрици и не знам вече как да я накъдря. Два часа се занимавах да я навивам и слагах и фиксатори и какво ли не и сега косата отново е почти права  ooooh!
Освен това лицето ѝ се получи много някак плоско и обло, а трябва да е елипса и със силно изразена брадичка. Направо ще се гръмна идва ми да ѝ откъсна главата и да започна наново, но времето ме притиска.
Идеи как да оправя поне косата? newsm78

# 539
Бертичка, пробва ли с пара?

Флашданс, уловила си характера на котето. Успех с козинката! Бертичка, може би   не знаеш, шие кучешки дрешки и ги продава успешно. Извинете, намесих се неканена в разговора ви.

Общи условия

Активация на акаунт