РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 476
  • 802
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря момичета   bouquet Hug
m_rija - от къде ли не - от магазини като Слънчогледите, от играчките на собствените ми деца (главно тези на дъщеря ми) или от приятели. Събирам си такива нещица и после ги ползвам.
Тити - много е хубава рибката. Голям фен съм на Немо и на рибките клоуни  Hug

# 511
Обещаният Снежко номер 2

# 512
  • Пловдив
Айде, стига бе! Направо не мога да му се нагледам  Heart Eyes То не беше шапка, не беше шал, ами и избарано пиле си има...  Shocked Ако имаш фен клуб- запиши ме в него! Hug

# 513
  • София/Варна
Да не забравим и лопатата! Страхотни са снежковците!

# 514
а на мен розовите бузки ми харесаха Simple Smile

# 515
Е, момичета, много, много ви благодаря! Страшно сте мили всички, а от твоите комплименти m_rija направо сигурно цялата ставам червена  Blush - страшно си мила, благодаря  Hug Hug Hug Hug

# 516
Страхотни снежковци smile3501

# 517
  • Варна
Направо си глътнах езика! Никога не съм предполагала, че могат да се сътворят подобни неща. И миниатюрките, и парти аксесоарите, и куклите .... наистина нямам думи. С подобен талант човек би трябвало да може и да се издържа и се надявам това да ви е и хоби и 'професия'.

# 518
Вчера довърших Цар Мишок

За пръв път използвах полимерна глина за крайниците. Не се справих много добре, както се вижда, но да се надяваме в бъдеще да задобрея.

# 519
  • Пловдив
Flash Dance, абсолютен фен съм ти   bouquet 

Аз си Ви чета отдавна, но понеже машина все още нямам лична, та ми е трудно творенето...
Сега искам да Ви питам нещо - за РД на малкия ще правя кончета от тези с пръчките, които се яздят... За момченцата лесно, но за момиченцата искам да са еднорози... И там е проблема - как да застопоря рога така, че да не се килва на една страна newsm78

# 520
FlashDance, и  аз   във  фен  клуба. Имаш ли фб страничка или блог? Ако не, помисли дали   да не си направиш.  Животинките са ти като  живи.    От  къде гледаш?  Снимки?
За еднорога ще трябва по-дълъг  рог, който да  се пришие на две места  - на   челото и  на "тила".

# 521
  • Пловдив
супер, не би ми хрумнало...
Благодаря🌹🌹🌹

# 522
  • Пловдив
Дани, като гледам има още кандидати за твоя фен клуб  Laughing
Цар Плъх, пардон... Мишок  е невероятен! Ставаш все по добра с всяка играчка!  Heart Eyes  Hug
И с полимерната глина си се справила страхотно!

# 523
Много ви благодаря за милите думи!  bouquet  bouquet Много съм поласкана от това с фен клуба  Hug Hug Hug m_rija а ти винаги така ме ласкаеш   bouquet
 mama Barba - да, когато реша да правя някое ново животинче разглеждам възможно най-много снимки в най-различни пози, за да мога максимално да се доближа до това, как изглежда. Тъй като съм самоука, т.е. не съм учила в художествено училище имам мноооооого да уча. Това понякога ме тормози, защото времето никога не стига. Уж се счита, че като безработна имам много свободно време, но не е така и много често ми се налага да правя пластенето в малките часове на денонощието. Не се оплаквам, приятно ми е да работя, просто споделям. Котките например - имат едно такова излъчване, което все още не мога да уловя така както искам. Всъщност с повечето животни е така, но котките .... искам да мога да направя поне една, която да ме удовлетвори. А във фейсбук имам страничка, но тя не е конкретно за нещата, които правя, а си ми е така да се каже личната страница там. Не че там не са публикувани всичките ми неща  Simple Smile. Блог не съм си правила.

# 524
  • София/Варна
Прекрасен е! И позата, и му муцунката. Аз специално не виждам никакъв недостатък в лапичките. Просто перфектен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт