РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 441
  • 802
  •   1
Отговори
# 495
Doli - благодаря ти, страшно си мила! Старая се да се усъвършенствам след многото бодене, но чак пък перфектни... Има една рускиня Татяна Баракова, виж нейните, те са съвършени и може да се каже, че ми е кумир или еталон, но много има още да се бода докато я стигна.
Amabilis - добре те разбирам за разкъсването на двата фронта. И аз искам да мога да печеля добре от нещата, които правя и да имам възможност да съм на разположение на децата си, но за момента парите, които успявам да спечеля са крайно недостатъчно. По-добре от нищо, но все пак...
Така, да кажа, че днес сътворих нещо, не е играчка, но много искам да ви го покажа. Идеята не беше моя, взаимствах я от една картинка, която видях в нета и много ми харесва. Не копирах "дословно", опитах да вложа и част от себе си и да си направя нещо полезно. Е, стига съм говорила - таадаааааааааа:

Ще слагам в джобчетата инструментите си за полимерна глина и други подобни.

# 496
  • Sofia
много интересно,хубаво и практично Crazy

# 497
Здравейте,
за пръв път влизам в темичката ви  Wink
От скоро се занимавам с играчки и аксесоари , плетени на 1 кука. Първите неща ги пълнех с подръчни материали, но вече всичко подходящо в къши свърши и реших да си потърся силиконов пух. Питанката ми към вас е дали знаете къде във Варна мога да намеря , защото като потърсих в интернет не ми излиза нищо от Варна. Благодаря ви предварително  Hug
Ето и някои от моите неща , ако ви е интересно

# 498
  • Sofia
много са хубави и твоите плетени играчки  Hug

# 499
Търси вата на метър по шивашките магазини или просто възглавници със силиконов пълнеж. Не всички са добри, но стават; за софиянки мога да препоръчам икейските възглавници, в сектора за намалени стоки излизат изгодно.

# 500
wondertedy7 - много са хубави играчките   bouquet, а аз станах огромен фен на калъфчето за телефон с бухалчето. Heart Eyes
Doli - благодаря ти много за милите думи  Hug Hug Hug

# 501
Това е Ръкавичка. Тя е едно малко, игриво котенце, което вечно си губи ръкавичката. Майка й изплита чифт ръкавички, после малката излиза да играе, а когато се върне - незнайно къде едната ръкавичка я няма. И мама пак сяда да плете нов чифт (или евентуално още една, като загубена от същата прежда).

# 502
  • Пловдив
Ох, страхотна е Ръкавичка!!!! И кажи на майка и да не се мотае, а да изплете на детето още една, че в това студено лято, може и лапичките му да измръзнат!  Grinning
Особено първата снимка ти се е получила супер - очите ми останаха, влюбена съм... Heart Eyes

# 503
 Ех, m_rija искрено ме разсмя! Много благодаря за милите думи!!! Hug Hug Hug Hug

# 504
Пак се нагледах на големи красоти! Страхотен катър Simple Smile и госпожица Блу е невероятна, а тези мъничките сладкиши предизвикват много нежност...
 Аз да ви представя, в една нескопосана фотография, новото ми село:
https://imageshack.com/i/ipw82W3xj

# 505
  • София /Абсурдистан
Чудесни неща показвате  момичета!
Аз правя сега също принцесата върху граховото зърно, но е Тилда  Simple Smile Като стане готово, ще покажа.

# 506
Една подранила зима...

Снежко е направен за една много мила дама, която видяла нещата ми тук. Ще има още един в скоро време.

# 507
  • Пловдив
Много е готин Снежко! А с тази кофа на главата направо ме разби!  Grinning
От къде намираш тези дребни аксесоари ?

# 508
аз пък реших, че всички сте се изнесли във фейса, наскоро ми попадна една група за шити кукли - кукли-фукли или нещо подобно й беше името.

попадна ми много приятна схема и не се сдържах да я направя. Само дето да снимаш плетена риба е от тъпо по-тъпо  Joy

eating Nemo?

# 509
Flash Dance, голям сладур е този снежко, за Коледа никога не е рано Simple Smile
Тити, на мен много ми хареса Немо, а и другите ти плетени неща са много хубави!

Общи условия

Активация на акаунт