РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 384
  • 802
  •   1
Отговори
# 480
Страхотни играчки сте направили  smile3501
Скоро и аз ще покажа моите нови нещица

# 481
  • София /Абсурдистан
Ето я и вещичката - Тилда  Simple Smile Има си и задължителните вещерски аксесоари - летяща метла и черна котка за късмет!

# 482
На вашето внимание - таралежчето Трънчо Ябълков-Крушев. Взел фамилията на съпругата си Бодка Крушева, която се оказала таралеж в гащите!

Unknown_lady
Тилдата е чудесна!

# 483
  • Sofia
прекрасен е Трънчо  Hug

# 484
  • Пловдив
Дани, приказен е Трънчо! Страхотни миниатюри правиш! Чудя се само при толкова дребно нещо, как не си избождаш пръстите  Laughing . И историите ти са много сладурски винаги. Мнооого ти се радвам!  Hug

# 485
Их много готин трънчо Heart Eyes
И аз да се похваля с това, което правих последните месеци. Казвам месеци, защото буквално толкова ми отне предвид че имах по час-два за творене  ooooh!
https://www.facebook.com/elikaragyozova/photos/a.826149220736998 … ype=1&theater
И тези дюшечета. Не са играчки ама си беше приключение да ги направя
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=688234237896794&set= … ype=3&theater

Сега съм планувала още куп неща, за които само се моля да имам време и сили да направя  Praynig

# 486
  • Sofia
много са хубави  bouquet

а близалките и тортите са като истински сътворени

# 487
m_rija - страшно си мила  Hug  Hug Hug bouquet Много ти благодаря! Много ме хвалиш, чак ми става едно такова срамежливо.... А миниатюри ми е много приятно да правя, даже повече от големи фигури, защото големите ме отегчават понякога.
Bertichka - много красиви са тортичките и близалките и въобще целия декор. Ооо, сега видях и граховото зрънце под дюшечето, много сладурско е всичко. Браво!

# 488
Благодаря ви. Надявам се да успея да реализирам и другите си идеи Hug

# 489
  • София/Варна
И летящата вещица, и миниатюрния Трънчо, и вкусотиите на Бертичка направо ми напълниха душата! Колкото по-различни и шарени неща показваме, толкова по-интересна става темата.

Аз най-после завърших Блу и следващите две седмици няма да пипна шевна машина - само плаж, плаж, плаж!

PS. Ако щете вярвайте имам ушити осем (безглави Laughing)тела, които чакат пълнене, глави, коси и дрехи. Ако не си намеря работа през август.... поне да се намирам на работа Joy

# 490
Amabilis - Прекрасна е Блу, толкова завършена с всичките си нещо - дрешки и шапчица, та даже и обувчици има.
Виждам че си писала, че търсиш работа. И аз така. Т.е. искам да си потърся и намеря, но постоянно някое от децата ми е болно, особено по-малкото (на почти 4 години). Дори в момента е с варицела. Преди това кака му беше с често неразположение и цяла седмица  търчахме по изследвания. Чудя се, ще излезнем ли някога от този омагьосан кръг. Добре че е вълната да ме отвлича по малко от болестите им.
Направих едно малко зайче (пак е миниатюра), ще гледам по-късно да го снимам и да кача снимки.

# 491
Това е Белла, тя се роди вчера, но вече няма търпение да си похапва моркови. Тръгнала е с кошничката си след мен - аз вадя морковите а тя само се чуди как да се докопа до тях. Ето я как се протяга да вземе поредния.

Извинявам се за снимките, въобще не ме бива да правя добри снимки.

# 492
  • Sofia
о,толкова е сладичка Белла  Hug

как ги майсториш такива перфектни Crossing Arms   bouquet

# 493
Здравейте! Извинявам се, че нахълтам в темичката ви неканена, надявам се не се сърдите.
 Вчера създадох събитие "Творци помагат на Ивалена" https://www.facebook.com/events/734490373275269/?context=create& … ng&source=49# и исках да ви поканя, ако имате желание да участвате и вие с някои от вашите прекрасни творби. Събират се 12 000лв за болно детенце от рядко автоимунно заболяване. На всеки 3 месеца тя трябва да заминава за Мюнхен и да провежда изследвания и лечение.
Резултатът от първото лечение е много добър - броят на антителата е спаднал на половина, затова с нетърпение очакваме и второто и заминаване началото на септември.
Надявам се да се съгласите да пуснете в продажба едно ваше творение на страничката "Творци помагат на Ивалена" и да приведете паричките по сметката на детето.
Друга помощ ще ни бъде, ако споделите информация с ваши фенове или блога си, както и ако поканите други творци от вашия бранш или пък ваши приятели на събитието.
Надявам се да се съберат в това интернет пространство повече хора с добри сърца, готови да подадат ръка.
 Ето и страничката на самото детенце, ако искате повече информация https://www.facebook.com/SAVEIVALENA

Желая ви много позитивни емоции и творческо вдъхновение разбира се
 Нели

# 494
  • София/Варна
Белла е наистина прекрасна! Иска ми се да я гушкам!
А иначе точно честото боледуване на дъщеря ми и дългия път до работа ме накараха да напусна. Оказах се съвсем неподготвена колко непълноценна ще се чувствам и на двете места - когато закъснявам да се прибера след работа, а детето има нужда от мен, от друга страна като съм в болнични не мога да си свърша всички ангажименти към работодателя. Пък аз съм съвестен човек и това направо ме побърква Confused Незнам... може би ще търся нещо близо до вкъщи или на половин работен ден...
А ми се ще да имам време и за хобито Embarassed Това може да стане само ако събера смелост и скоча в дълбокото - да започна собствен бизнес... Ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт