РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 362
  • 802
  •   1
Отговори
# 465
  • sofia
Flash Dance  Embarassed , името е готино ще го използвам. При плетенето на играчки на една кука не се изисква кой знае какви умения - ползва се само един вид бримка и съответно наддаване и свиване. При дрешките и другите плетива е по сложно, като тук например.
Скрит текст:

А това е Парцаланка - не знам дали и приляга името, но това ми дойде отвътре.

# 466
  • Sofia
всичките ти плетени играчки са уникални Crazy
как ги плетеш,ползваш ли някаква схема,или сама си ги измисляш в процес на работа?

# 467
Ох, BOUH, този слънчоглед е уникален просто, красота   bouquet Кукличката също много ми хареса. А за плетеното, явно трябва все пак някой да ми покаже, защото на мен хич не ми изглежда лесно. Аз още не мога да си довърша играчката, която правя. Тези дни съм в процес на смяна на компютрите и е някакъв пълен хаос, но постоянно надничам тук за да изплакна очи с някоя красота.

# 468
  • sofia
Радвам се, че ви харесват. Някои ги плета по описание, други си ги измислям, трети ги преправям в процеса на работа. Цветята са ми по-голяма страст, но някои се плетат с дни и рядко ми остава време.

# 469
Ето и нещо от мен. Това е Милувка. Тя обича да се грижи за градинката си и да похапва пресни плодове и зеленчуци.

# 470
Хехе, готина Милувка! Кой се радва на твоите играчки?

# 471
Тити, децата в къщи ги харесват, но всъщност са предназначени за пазара. Продавам ги в Ebay. Имам нужда от пари, като всички .

# 472
  • sofia
Много е готина Милувка и дрешката и е съвсем по мярка. Откъде се взимаш декорацията - гребло, кофа. Аз нещо не мога да се оправя да продавам в  Ebay и Etsy.

# 473
BOHU греблото и кофата (ведро) са от магазин "Слънчогледи". И на мен не ми е лесно с продажбите. В Ebay вече имам, не мога да се издържам от това, но все е някакъв доход. В Etsy още нямам и май ще си изтрия акаунта там.

# 474
  • sofia
Аз за сега продавам по различните арт базари и забелязвам, че много се харесват, но повечето гледат  по-евтините играчки.

# 475
Това е нормално, и при мен е така. Но аз използвам базарите повече за реклама и да ме видят хората, а после идват поръчките. Покрива ли се лесно такса щанд в Бг?

# 476
  • sofia
Такса щанд в повечето случай си я покривам (досега само веднъж съм била на нула), но целта е да имам и печалба, а това е трудно. Много хора се спират и се радват на играчките и като чуят цената си отиват без да са купили нещо, а моите цени са сравнително ниски.

# 477
Ако беше лесно, колко много хора щяха да го правят!  Имам една позната рускиня, шие декоративни възглавници в стилизирани животински форми - котки, кучета, бухали, камили. Играе си с десените, за шиещите хич не е сложно, а такъв оборот има, едвам смогва....

# 478
Flash Dance , отново невероятни неща си показала - всичките са направо прекрасни! Милувка особено, направо те предизвиква да я гушнеш! Simple Smile
BOHU и катъра, и Парцаланка, и готвача са страхотни.
А по въпроса с имената да ти кажа как аз съм решила проблема. Когато нямам име за мечето то обикновено получава име от филма, който гледам вечерта когато го завършвам  Mr. Green
mima358 , хубава кукла.
Unknown_lady , охлювчетата са много сладурски

От мен разбира се, отново мечета - да не си мислите, че бездействам  Laughing
Но сега ще трябва малко да намаля темпото, че започвам ремонти   Sad

# 479
Beni2 много са милички меченцата. Това първото, кафявото (имам слабост към по-тъмните мечета) изгледа страшно миличко и какво е гушнало там? Това мишленце ли е? Благодаря ти много за милите думи   bouquet  bouquet  bouquet
Аз не помня казах ли, но по отношение на имената почти винаги кръщавам първосигнално. Гледам и каквото ми хрумне първо. Така действам и с домашните любимци. Така например имахме морски свинчета, които носеха имената Витамин и Карамел и мишки панда, които се казваха Макарена и Гаврош (оказа се женско, но името си му остана). Сега ми се ще да си вземем котенце, но до сега не съм гледала нещо свободно движещо се из апартамента и леееко се притеснявам да я направя тази крачка. Даже име съм му измислила, но няма да го казвам. Та да видим. Извинявам се, че се отклоних от темата.

Общи условия

Активация на акаунт