РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 362
  • 802
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Супер сладурски са охлювите! Такива натруфенки... просто очите ми останаха  Heart Eyes

# 451
И на мен много ми харесаха охлювите Simple Smile Особено колелата от копчета  Laughing

# 452
  • София /Абсурдистан
Благодаря ви момичета! Сега правя кукла Тилда - вещица, като стане готова, ще покажа и нея Simple Smile

# 453
Здравейте,
ето едно ново слонче от мен:

Това е Урик. Той мечтае да стане капитан на кораб. Като татко си. Всеки ден отива на пристанещото с букетче цветя и маха на пристигащите и на заминаващите кораби. Всеки ден той чака татко си да се завърне от плаване и да му разказва истории за далечни земи и приключения. А нощем, когато и майка му заспи, Урик става тихичко от леглото, запалва нощтната си лампака и чете приказки за русалки и пирати, за морски чудовища и герои.

# 454
  • sofia
Да ви покажа и една от последните играчки - катъра Сивчо

Flash Dance страхотни са ти плъстените играчки.

# 455
Еха, много е готин Сивчо - страхотна усмивка има. А как си го изработила, да не би да е изплетен на една кука?

# 456
  • sofia
Да, всичките ми играчки са на една кука. Имам направена и една парцаланка, но още не съм я снимала. Тея дни ще я покажа и нея.

# 457
много готин катър!

# 458
Момичета, пак сте натворили прекрасни играчки!
Една кукла и от мен.

# 459
Прекрасна е...

# 460
Тити, благодаря ти!

# 461
Много хубава кукличка, много изпипана работа.   bouquet

# 462
  • sofia
Да ви представя и най-новото ми произведение - майстор готвача. Много се затруднявам да им измислям имена на тея кукли. Днес ще довърша още една кукличка.

# 463
Уау, много съм впечатлена от този готвач!!! Особено от ръцете, направо са съвършенни, браво. Ох много съм впечатлена от твоите умния по плетене на една кука! Аз сега правя едно животинче от вълна и му плетох дрешка на една кука и даже бях горда от себе си, защото като оставим на страна основното, което баба ми показа, по нататък съм самоука и се налага понякога да откривам топлата вода както се казва, но сега вече незнам как ще го покажа. Демонстрирала си висш пилотаж според мен. А ако позволиш да ти дам идея за името на готвача (само предлагам) - Главен готвач Гюнтер ми дойде първосигнало като го видях.

# 464
Страхотен е тоз готвач.

Общи условия

Активация на акаунт