РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 474
  • 802
  •   1
Отговори
# 645
  • София
 Hug Hug Hug Тоооолкова са готини всички неща Wink  Една кукла и няколко елфа за мене моля Laughing Laughing Laughing

Аз пък направих едно жабче за подарък. Ама няма да го изтипосвам. Като стана по добра с боденето ще покажа шедьоври (ако доживея това да се случи)

# 646
Хайде и аз да се отчета и да посъбудя темата малко.
Една глава на елен по специална поръчка
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=73947063610648 … &notif_t=like
Нескромно се гордея с рогата  Mr. Green
И малко Джинджифилови човечета - Бисквитко и Бисквитка
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.738363806217170.107374 … 880997&type=3
Приготвили са много вкусни курабийки Flutter

# 647
Здравейте,момичета!За първи път влизам в темата и след като разгледах всички красоти,които са публикувани все пак се реших и аз да ви покажа част от моите кукли.По здравословни причини се наложи от години да остана у дома.Последното ми хоби увлечение е правенето на кукли.Все още опитвам различни видове ,в търсене на модела,който най-много ще ми допадне.Но въпреки това,всичко,което правя е с голямо желание и любов.

А още различни мои неща можете да видите на страницата ми във фейсбук-
www.facebook.com/gard.63.

# 648
  • Пловдив
Браво, чудесни са Simple Smile
Аз най-накрая се сдобих с желаната машина, след едногодишно издирване... сега вече се заемам сериозно, докато все още имам мнооооого свободно време Heart Eyes

# 649
  • София/Варна
Tony63, страхотни кукли!

Аз най-после довърших долната риза на бъдещата кукла от България:

Скоро ще покажа и куклата...
Обаче саята с бродерията и другите дрехи ще трябва да почакат, че бързам с поръчкова кукла.

# 650
Здравейте,много приятна темичка сте заформили.Аз реших да ви се представя.Лятото се запалих по правенето на играчки в стил Тилда.Първоначалната идея беше да са за малката ми дъщеричка,но вече не мога да спра.хахах.Още докато правя играчката и вече мисля за следващата.За съжаление скоро се връщам на работа и май ще преустановя творческия процес.Ето някой от мойте герои.
П.С Kак да ви открия във FB

Сърдечни поздрави

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 20:04 от zozaboza

# 651
  • София/Варна
Zozaboza, прекрасни са играчките ти! Това, вярно е голяма краста. А творческия процес надали ще го преустановиш - тук-там един откраднат час, лека полека и цяла кукла ще направиш. Това не е просто хоби, а е начин за разтоварване. Поне за мен е така.

# 652
Права си:)май по-скоро навивам себе си.... Ще видим за сега удоволствието да превърнеш парче плат в някакво същество е несравнимо:))
Поздрави

# 653
  • Пловдив
zozaboza, Страхотни са ти играчките! Личи си, че са направени с много любов! Уникално изпипани като изработка! Ще чакам още красоти в любимия ми стил!   bouquet

# 654
  • Пловдив
Отдавна нищо не бях правила, но тези зъзнещи снежковци така ме плениха, че станаха трима преди да се усетя  Laughing

# 655

П.С Kак да ви открия във FB
А ние как да те открием? Страхотни са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 656
Привет отново,
Ето още малко непубликувани играчки,а за който има интерес да следи "творческите ми напъни" си спретнах една ФБ страничка Milla&Mama,или пък може да ме откриете като Zornica Koeva у лицевата книга.Профилът ми е личен но приемам покани за другаруване.
Надявам се да ви харесат
Поздрави

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 18:02 от zozaboza

# 657
  • София/Варна
Прекрасни! Повече няма нужда да казвам! Simple Smile

# 658
  • Пловдив
zozaboza, невероятни са тилдите ти! Особено ме плени заека - пънкар  Laughing
Сега ще намина да те потърся във фейса  Hug

# 659
zozaboza направо се влюбих в тигъра с червеното палто и сивата шапка - невероятен сладур с характер  Heart Eyes И аз ще те потърся във фейса  Blush Simple Smile
m_rija - снежковците са страхотни
Ето няколко неща и от мен

Общи условия

Активация на акаунт