РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 440
  • 802
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ооооо колко хубави играчкииии Praynig Браво момичета. Няма да крия , че филцовите играчки са ми просто огромна слабост. Много искам някой ден да правя такива Wink

# 661
Flash dance - Респект ,мноооого добри !

# 662
Благодаря ви много! Heart Eyes

# 663
Прекрасни играчки, коя от коя по-красива! Поздравявам ви за уменията и търпението!

Покрай бебето аз съм на вълна бебешки играчки. Много са далеч от тези изпипани красоти, но като видя малко как се забавлява изпитвам истинско удовлетворение!

# 664
до-ре-Ми, децата винаги харесват такива 'неизпипани' играчки.
Моето дете най-много си обича точно такива играчки - рошави кукли, такива с по едно око и от сорта  Joy
А в крайна сметка най-важното е те да са щастливи  Heart Eyes Затова продължавай да твориш!

# 665
Здравейте момичета! Страхотни неща сте сътворили. Надявам се скоро да събера смелост и аз да покажа някои от моите произведения.

# 666
Катлея, показвай   Peace няма какво да му мислиш!

Аз най-после довърших започнатите преди месец играчки  Blush.
Любимо ми стана килимчето писта.

# 667
Здравейте,момичета!Това е последната ми кукла и исках да ви я покажа.Дано да ви хареса...

# 668
  • София/Варна
Това е последната завършена и изпратена по предназначение кукла. Тези, които ме следят във Фейсбук са я видяли вече! Беше ми много забавно да я правя, заради очилата и кичурите!

А ето го и линка към приказката: http://thedollfairy.blogspot.com/2014/12/a-letter-from-santa-clause.html

# 669
  • София/Варна
Всъщност между другото направих и тези ангелчета!

Извинявам се за поредния пост, но надали някой ще има нещо против!

# 670
Ето и моите мечета! Изцяло ръчна изработка, тъй като за съжаление не мога да шия на машина Sad

# 671
Уникални сам Heart Eyes Личи, че са правени с любов

# 672
  • София/Варна
Катлея, това, че са изцяло ръчна изработка ги прави още по-специални! Страхотни са!

# 673
  • София /Абсурдистан
Нещо малко и от мен  Simple Smile

# 674
Страхотни играчки. Направо ми останаха очите по тях.И мечетата и куклите и всичко. Имате златни ръце!

Общи условия

Активация на акаунт