РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 430
  • 802
  •   1
Отговори
# 675
Видях страхотни играчки от всички.
Ето последното от мен, заедно с историйката му:
"Наближава Коледната нощ. По традиция всички се заемаме с украсяване на елхата. Мишокът Гризан е мааааалко позакъснял (вината не е негова - свраката му каза, че е съсел, а те трябвало да спят зимен сън и той опитва и опитва и .... накрая се отказа). Сега бърза с шейната. Ама така е, като вярваш на глупостите на една бъбривка.... Скоро Гризан откри една малка елхичка (т.е. току що поникнало от семенце борче) и извади триона. Натовари елхичката и се заспуууууууска по хълма надолу към дупката си като викаше "Фиуууууууууу" (което всъщност звучеше като "Църррррррррррр") Simple Smile"

# 676
  • Sofia
 Joy

можеш да напишеш детска книжка с историите на твоите красиви творения Thinking

прекрасно е мишлето  Crazy
дано пристигне навреме в Коледната нощ Hug

# 677
Благодаря ти много Doli  Hug Hug Hug

# 678
  • Пловдив
Flash dance, прекрасни са всичките ти творения Heart Eyes
Разнищват ли се с времето, под тормоза на любопитни ръчички? ...и... Може ли да се поръча нещо при теб, по картинка само Simple Smile

# 679
Писах ти на лични Simple Smile

# 680
  • София/Варна
Последна поръчка за тази година - Съмър!

Весели празници от мен и продължавайте да творите още повече красоти догодина!

# 681
  • sofia
Честита Коледа на всички. Да ви попитам, по едно време ми беше попаднал един сайт, в който имаше една таблица, в която като зададеш размерите и вида сам изчисляваше необходимия брой бримки за изплитането на кукла. Не знам дали го обясних правилно, дано някой ме е разбрал.

# 682
Здравейте, от известно време имам желание да се науча да изработвам парцалени кукли. Мога да шия на машина и на ръка, но ми е трудно да направя първата крачка. Мога ли да помоля за помощ относно кройки за кукли, може би ще ми трябва някоя по- елементарна, за да навлезна в самата технология за изработване на тези чудеса. Много ви благодаря предварително и се надявам скоро да ви се похваля с първото си произведение Simple Smile

# 683
http://www.makeit-loveit.com/2013/02/girl-boy-fabric-dolls-patte … ces-included.html

Първата крачка вече е  направена -  писа в темата. Wink Виж моето  предложение: простичка кройка, подробни обяснения, вариации на прическата и облеклото.  Дано ти харесат като за начало. Ако не, ще предлагаме още.

# 684
Здравейте, искам да се запиша и аз във вашата тема. От извесно време и аз правя разни работи през свободното си време, което не е никак много. Рядко ми се удава възможност да правя нещо, но когато имам време се заемам... Ще се радвам да попадна сред хора, които ще ме разбират Simple Smile
Никога не бях шила на машина, купих си и започнах да се уча. ОБщо взето всичко което правя е пълна импровизация.. Като не знам нещо как става си измислям Simple Smile Понякога се получава, понякога не...
Като за начало ще ви покажа последните кукли, които правих Simple Smile Всъщност от скоро ми дойде идеята за кукли , но се запалих Simple Smile
Хмм не разбрах как се качва снимка в темата, ако някой желае може да ги види в моята фейсбук страничка, тя не е с търговска цел, така че надявам се не е проблем да я споделя: https://www.facebook.com/pages/Nins-place/306054306266149?ref=aymt_homepage_panel

# 685
  • зад кестените

Едни плашила от мен.

# 686
Хххаха много са готини. Подозирам, че имат любовна история Crazy

# 687
Здравейте,

Реших да пиша във форума, тъй като планирам да стартирам малък бизнес и търся креативни хора, които могат да произвеждат детски играчки от текстил и мисля, че това би било най-правилното място Simple Smile

Става на въпрос за надомна работа и ще се радвам, ако има заинтересовани, да ми пишат на поща: a.krastev@yahoo.com .

Благодаря Ви предварително.

# 688
  • София/Варна
Дали креативни или непредприемчиви? Защото си мисля, че креативните хора биха имали по-голям интерес сами да се пласират, отколкото да работят за някой друг.
Ако надомната работа е за шиене на играчки по ваш модел, значи търсите шивачки без особена фантазия.
Ако обаче очаквате от работниците си сами да проектират дизайна на играчките и да го създават на практика - това си е авторско право.
Въпросът е дали безугледно ще се възползвате от това или ще им заплащате достатъчно добре и интелектуалния труд наред с надомната работа...

# 689
Всеки има правото сам да избира начина по който да работи- дали да прояви самостоятелна предприемаческа инициатива или да го прави за някой друг. Аз не задължавам никой, просто предлагам възможност.

Не съм съгласен с вас, че шиенето на играчки по модел на някой друг е за хора без фантация, защото се изисква голяма степен креативност и сръчност да пресъздадеш една скицирана идея в материално изражение- текстилна играчка. Аз не търся хора, които да правят шаблонни модели, напротив всеки един модел е индивидуален.

Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт