Лечение с протеолитични системни ензими (5-та тема)

• 189 818
  • 791
  •   1
Отговори
# 480
  • София
 pupi_mar, моля прочетете първите няколко страници на ПЪРВА тема. Там са посочени диагнозите при, които ПЕ имат въздействие. Изобщо нямам спомен за вашата диагноза да е споменавана. Тъкмо да се запознаете с материята. Аз не бих посегнала към нещо, без да съм наясно с нещата. Иначе пакетът ензими е един и същ както и дозировката и начинът на прием.

ПС. Виждам,че сте намерили диагнозата си повлияна от ПЕ. Чудесно!

abs
Колкото до страничните ефекти: главоболие,гадане, повръщане и стомашен дискомфорт. При мъжа ми така се почна.Спря ги и после започна пак, този път без оплаквания. Възможно е да сте алергична. Спрете ги и вежте дали симтоматиката изчезва. За цикъла- причините могат да бъдат от всякакво естество. Ензимите засилват кръвотеченията затова са противопоказани при язва.

# 481
  • Berlin
Благодаря, нищо такова нямам. newsm78 Сега ще се чудя отъде ми е това. Наистина и на някаква алергична реакция прилича, особено обривът. Хич не ми се спират ензимите, след седмица става 1 месец, откакто ги почнах, но май няма друг начин.

# 482
  • София
Не е фатално да ги спреш и да видиш дали ще отшуми. За ден-два-три: нищо работа.Възможно е да е някаквъв детокс ефект. Понякога и при хомеопатията се получава.  Пиеш ли фрешове от цитруси. Цитрусовите вече навлизат, а са много богати на хистамин, който предизвиква сърбежи, зачервяване, сълзене и пр.

# 483
 pupi_mar ,
тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=452318.0
и тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731673.0;topicrefid=4
И не забравяй, че времето за действие може да е по-продължително и че няма да навредят.
Дерзайте и успех! Peace

# 484
Прочетох почти всичко по темата.Въпросът ми е има ли някаква опасност при приемане на ензима Серапептаза да тръгне тромб нанякъде?Нали се разтваря фибрина в съдовете,има ли вариант да се получи такъв вариант.Все пак не знам в какво състояние са ми артериите.На 38г.съм с високо кръвно напоследък и завишен пулс.Моля ако някой е наясно,да каже😊

# 485
  • София
ladyb, според моите познания тромб се образува при сгъстяване на кръвта, тромбоцитите са лепкави клетки, които залепват наранявания на кр. съдове. При ензимите се наблюдава разреждане на кръвта и има риск от нежелано кръвоточение, точно обратното на съсирването.

# 486
Здравейте, разполагам с две опаковки от Best High Potency Serrapeptase 120 000 единици 90 капсули(Doctor's BEST) с удължено усвояване, доставени от iHerb. Ако някой се интересува от покупка, моля да ми пише на лични.

# 487
Здравейте! Имам проблем-моля помогнете.
Преди пет дни ми извадиха долен ретиниран мъдрец и в момента все още съм с оток, болки и силно затруднено отваря не на устата. Все оше пия  два антибиотика, дадени ми от зъболекаря, защото ваденето беше доста тежко.
Въпросът ми е  - мога ли вече да почна пакета с ензими или само серрапептазата, или да изчакам още два дни, докато си изпия антибиотиците, за да се справя с проблема?
Някой има ли опит за подобна ситуация?

# 488
Забравих да пиша, че след  седмица ще ми махат конците - имам няколко шева на венеца. Понеже ензимите рареждат кръвта може би трябва да изчакам раната да се затвори?

# 489
  • София
Тези дни и аз ще направя поръчка на пакета ензими и ще споделя резултатите. Чета и чакам с голям интерес всеки нов коментар или мнение.

# 490
  • София
Здравейте, силно се интересувам от темата.
На 24 години съм и имам проблем със синусите, имам дори лек оток на бузите следствие на пълните синуси. Силно вярвам, че ензимите, за които четох (признавам, изчетох първите 10 страници от първата тема) ще помогнат. Бихте ли ми препоръчали някаква комбинация и приемерен график на пиене? До колкото разбирам трябва да ги пия 4 дни, което ми се вижда малко?

Също така ми се иска и майка ми да направи един цикълна пиене. От известно време се оплаква от непрестанни болки в кръста без видима причина, дори по лекари ходи. Заинтригува ме и това за артрита - преди време й бяха казали, че е предразположена и със сигурност би го развила с течение на годините. Тя е на 43. Ще ви бъда много благодарна ако се включите с мнение по въпросите ми.

Весела Коледа и топло посрещане на оставащите празници! Бъдете живи и здрави!

# 491
На 24 години съм и имам проблем със синусите, имам дори лек оток на бузите следствие на пълните синуси. Силно вярвам, че ензимите, за които четох (признавам, изчетох първите 10 страници от първата тема) ще помогнат. Бихте ли ми препоръчали някаква комбинация и приемерен график на пиене? До колкото разбирам трябва да ги пия 4 дни, което ми се вижда малко?

Също така ми се иска и майка ми да направи един цикълна пиене. От известно време се оплаква от непрестанни болки в кръста без видима причина, дори по лекари ходи. Заинтригува ме и това за артрита - преди време й бяха казали, че е предразположена и със сигурност би го развила с течение на годините. Тя е на 43. Ще ви бъда много благодарна ако се включите с мнение по въпросите ми.

Минималния курс за приемане на ензимите е един месец, а пакета е един и същи за всички заболявания.

# 492
  • София

Минималния курс за приемане на ензимите е един месец, а пакета е един и същи за всички заболявания.

Бихте ли ми казали какъв е пакетът? Четох за толкова много ензими, че се обърках?

# 493

Бихте ли ми казали какъв е пакетът? Четох за толкова много ензими, че се обърках?
Серапептаза,бромелаин и натокиназа.

# 494
  • Бургас
Много интересна тема.Записвам се да следя и се връщам да доизчета предните.
Хубава успешна и много щастлива Нова Година!

Общи условия

Активация на акаунт