Лечение с протеолитични системни ензими (5-та тема)

• 189 829
  • 791
  •   1
Отговори
# 495
Честита Нова година на всички - бъдете здрави!
в iHerb видях разфасовки  по 270 капсули от:
серрапептаза -  http://ca.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Potency-Serrapeptase … Veggie-Caps/51946
и наттокиназа - http://ca.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-2-000-FU-270-Veggie-Caps/36581
Въпросът ми е - същите ли са както тези от основния пакет на Пинко, но 3 пъти повече капсули. Които има намерение и възможност да ги пие 3 месеца излизат по-евтино.

# 496
  • Berlin
Те са, да, гледаш им Units отзад на съдържанието.

# 497
Благодаря!

# 498
Здравейте,
някой дали е ползвал това и какво ви е мнението за него:

http://ca.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Proteolytic-Enzymes-90-En … -Veggie-Caps/9941

# 499
  • София
Здравейте,

http://ca.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Proteolytic-Enzymes-90-En … -Veggie-Caps/9941

Тук има и липаза и амилаза и прилича на микс храносмилателни ензими.

А относно разфасовките от 270бр ензими- въпрос на аритметика дали излиза по-евтино. При цена от 106 долара например няма доставка по пощата, а с курирл отиват на митницата на летището. Следва процедура по издаване на ЕОРИ, оформяне на внос, заплащане на ддс, митническо представяне към 20лв, ако пратката надвишава 150 евро- и мито, факторът време не е за подценяване също. На 4.1. всичко ми отне 4часа.  Сега ми е уморено и не ми се смята колко би излязла една такава доставка и дали има някаква икономия.

# 500
Neba, благодаря за уточнението, права си за 270 капсули - не бях съобразила да пазаруваме за сума не повече от 80,0$, за да ползваме евтин транспорт.

# 501
Здравейте!
Ако някой има намерение да купува продуктите на  Doctor's Best от  iHerb тази седмица - има намаление от 20% на всички продукти. Бъдете здрави!

# 502
Здравейте,

Тук има и липаза и амилаза и прилича на микс храносмилателни ензими.

Обаче отзивите са доста добри и мисля да го пробвам като по-бюджетен вариант. Ако не ми свърши работа за прочистване, ще си ги използвам с храна.

# 503
Запис и от мен! Simple Smile Токущо получих поръчания пакет - Натокиназа, Серапептаза и Бромелаин. При мен целта е да разбия фиброзна тъкан по лицето, образувана от дермален филър. Но моля някой да помогне с повече информация - става въпрос за мъжа ми, който също пожела да пие, но има прекаран тромбофлебит... Доколкото знам малки тромбчета се захващат за стените на кръвоносните съдове точно с фиброзна тъкан и въпросът ми е - как ще действат ензимите ? Дали ще разбият тромбчетата което ще е супер, или има опасност да разрушат фиброзната тъкан която ги държи и така да тръгнат с кръвопотока недай си Боже нанякъде си.... Ще се радвам някой да отговори и благодаря предварително!

# 504
  • Бургас
И мен ме интересува за тромбофлебита.Ако някой има повече информация моля да сподели.

# 505
Здравейте! Аз също се интересувам от този проблем! Това,че ензимите чистят плака и фибрин е страхотно,но какво се случва при наличие на тромб? Може ли да бъде откъснат? Плаките също? Има ли вариант от запушване и вместо да изпишем вежди - да извадим очи? Ще е чудесно ако има коментар от лекар,който е запознат с ензимите и тяхното действие върху кръвоносната система.
Запис и от мен! Simple Smile Токущо получих поръчания пакет - Натокиназа, Серапептаза и Бромелаин. При мен целта е да разбия фиброзна тъкан по лицето, образувана от дермален филър. Но моля някой да помогне с повече информация - става въпрос за мъжа ми, който също пожела да пие, но има прекаран тромбофлебит... Доколкото знам малки тромбчета се захващат за стените на кръвоносните съдове точно с фиброзна тъкан и въпросът ми е - как ще действат ензимите ? Дали ще разбият тромбчетата което ще е супер, или има опасност да разрушат фиброзната тъкан която ги държи и така да тръгнат с кръвопотока недай си Боже нанякъде си.... Ще се радвам някой да отговори и благодаря предварително!

# 506
  • София
Въпросните ензими втечняват фибрина, така да се каже разреждат кръвта. От тук идват и предупрежденията за хора с язви и рисковете от кръвоизливи както и при хора поставени на лечение с антикоагуланти (варфарин, хипарин и пр.)

# 507
Аз май съм се заблудила, че е по-евтино с тези:
поръчах ги, но размислих и си поръчах трите поотделно. Обикновено си правя курса през лятото, обаче започнаха да ми се появяват някакви издутинки на пръстите на краката и сега съм решила да пия ензими и да наблюдавам за промени.
Междувременно, обаче, ми се случи да попадна на биорезонансна диагностика и там - О! - всички системи близки до идеалните норми, а черния дроб - черна работа - мръсен, та мръсен! #Crazy
Тъй че бързо-бързо си поръчах Силимарин и Холин/Инозитол и нямам търпение да ми пристигнат и да ги започвам.
Та, neba, как мислиш, дали мога в един и същи период да чистя хем черния дроб, хем ензимно?
 newsm78 

# 508
 Аз по-скоро бих попитала хората с повече опит познават ли човек с пречистен черен дроб?И дори с минимално подобрени стойности на черн.ензими след няколкомесечно пиене на добавки?
 Конкретно за силимарина съм чела,че най-добрия е български,някой американски фирми дори пишат в листовките си,че използват бълг.субстанция,колко е вярно незнам.

# 509
Аз съм си правила пречистването на черен дроб с лимон и зехтин по Малахов. Но преди около 15 години. То си е яко пречистване и резултатът се вижда в тоалетната. Но с едно такова чистене, се прочиства само един от четирите дяла.
А за Силимарина чета отзиви и хората го усещат по разликата в кондиция, енергия, изчистване на кожата и изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт