Лечение с протеолитични системни ензими (5-та тема)

• 189 967
  • 791
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Рибеното масло го бях спряла когато пиехПЕ сега пак започнах да го пия.

# 631
Привет момичета,
Моля ако някой има наблюдения или вече е обсъждано да ме насочите.
Взех от тези ензими
http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Mega-Zyme-Systemic-Enzyme … -200-Tablets/2203

пия по две, два пъти на ден, между храненията.
Нямам някакви особени оплаквания по принцип, дори и Хашимотото не ми създава ядове. Но като попрочетох из темите /малко хаотично, признавам/ останах с впечатлението, че са слаби... Ще си ги допия, то ясно, но поне да знам следващите дали да са тези или да взимам от коментираните тук системи. Просто взимам още куп добавки и се опитвам да напаля хапчетията...  newsm78

# 632
  • In transit
Тия са си баш хранителни ензими. Вземи си от тези на първа страница, а тия ползвай като преядеш или ти е тежко на стомаха от някоя храна.

# 633
Оф, гръм да ги удари! Пише Systemic Enzymes, затова ги взех.

Благодаря, Мики!  Hug

И още нещо се сетих, в тази тема имаше няколко оплаквания /точно три на брой/ от момичета, че им се подува корема. Пия ги от седмица и усещам същия дискомфорт. Иначе спазвам НВХ, доста стриктно при това, та се чудя...  newsm78

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 17:00 от Rainy day

# 634
  • In transit
Последно съм ги пила около месец и половина и не съм имала какъвто и да е бил дискомфорт или страничен ефект.  Peace

# 635
При мен не е подуване на корем, а засядане в стомаха. Просто ги усещам, че си стоят там и ме подпират. Ама нищо, пия вода и чакам да отмине.

# 636
Аз втори ден пия пакета от 5 протеина, препоръчани от форума за дискова херния. После разбрах, че вече се пият три, но така или иначе имам от тези и ще ги пия така. Много се надявам да ми помогнат, поне в темата за ДХ има добри отзиви. И серапептазата ми е от слабичките, следващият месец ще си поръчам от силната.
Имам и още един въпрос към запознатите - попаднах на информация относно този препарат http://www.iherb.com/product-reviews/Arthur-Andrew-Medical-Nepri … psules/23711/?p=1, който съдържа всички изброени ензими плюс още някакви полезни неща. Не смятате ли, че е добре да се взима той или непременно трябва да са отделните ензими? В описанието на продукта има изложени аргументи, че съставките му са повече и имат синергично действие.

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 11:51 от milittana

# 637
Здравейте интересуваме при разширени вени и при псориазис какво се препоръчва от ензимите и как се приема?И как стои въпроса с поръчката и доставката?Благодаря предварително!

# 638
 Здравейте ,имам 2 комплекта от протеолитичните системни ензими, но сега се оказа че не мога да ги пия. На Doctor's BEST : Serrapeptase 120000 SPUs-90 бр.- годност до ноември 2017 год.; Nattokinase 2000 FUs-90 бр. -годност до февруари 2018 год. , и Bromelain 3000 GDU-90 бр.- годност до октомври 2017 год. Ако някой има желание мога да му ги изпратя. Комплекта е 105 лв.

# 639
  • София
Аз втори ден пия пакета от 5 протеина, препоръчани от форума за дискова херния. После разбрах, че вече се пият три, но така или иначе имам от тези и ще ги пия така. Много се надявам да ми помогнат, поне в темата за ДХ има добри отзиви. И серапептазата ми е от слабичките, следващият месец ще си поръчам от силната.
Имам и още един въпрос към запознатите - попаднах на информация относно този препарат http://www.iherb.com/product-reviews/Arthur-Andrew-Medical-Nepri … psules/23711/?p=1, който съдържа всички изброени ензими плюс още някакви полезни неща. Не смятате ли, че е добре да се взима той или непременно трябва да са отделните ензими? В описанието на продукта има изложени аргументи, че съставките му са повече и имат синергично действие.
Аз не бих го предпочела. В този продукт има и липаза, което е излишно при положение,че се вземат на гладно.  Прилича на комбинация от храносмилателни ензими с превес на протеазите. Освен това не ми харесва,че не са упоменати количествата на всеки отделен ензим. А и общото количесво е 120.000 единици. Само серапептазата е 250.000 единици. Мерните единици са различни и не умея да ги приравнявам, така че този аргумент може да не е много коректен.

# 640
Много благодаря за отговора, оставам си на старата схема значи.

# 641
Сигурно е коментирано, но не мога да изчета всичко.....може ли ензимите да се пият с антибиотици и по-специално бромелаин?

# 642
Аз пия ензимите вече две седмици за ДХ, обаче определено забелязвам усилване и промяна на мястото на болката. Не зная да ги спирам ли, да продължавам ли...така или иначе за поне месец-два имам количества.

# 643
Здравейте ,имам 2 комплекта от протеолитичните системни ензими, но сега се оказа че не мога да ги пия. На Doctor's BEST : Serrapeptase 120000 SPUs-90 бр.- годност до ноември 2017 год.; Nattokinase 2000 FUs-90 бр. -годност до февруари 2018 год. , и Bromelain 3000 GDU-90 бр.- годност до октомври 2017 год. Ако някой има желание мога да му ги изпратя. Комплекта е 105 лв.
Кики, искам ги, тъкмо привършвам моите.

# 644
Здравейте, какво мислите за този продукт?
Изгодна оферта ли е?
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Potency-Serrapeptas … Veggie-Caps/23747

Общи условия

Активация на акаунт