Лечение с протеолитични системни ензими (5-та тема)

• 190 006
  • 791
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте ,предполагам че въпроса ми не е за тази тема но все пак да попитам - Креон 10000 мога ли да заместя с с някакъв  панкреатин /предписан е на дете 7 години/ заедно със
пробиотик - Опти 6 и Нутрикомп или Нутрини-хранителни добавки . Ще  бъда много благодарна ако някой може да даде съвет с какво мога да ги заменя   baby_neutral

Мезим фортето е пак ензими,само че на табл.,не капсули,не знам защо трябва да се сменя.
От американските фирми също има ензими по аптеките.
Пробиотици пък има стотици вече на пазара-таблетки,прахчета,за дъвчене,за разтваряне,за пиене,за каквото се сетиш...

# 616
Пият се 3 пъти на ден, на гладно. Или 1 час преди храна, или 2 ч след хранене, както ти е удобно, важното е да е на гладно.
по колоко от всеки? Както е написано на опаковката ли ? Нали постепенно се увеличава дозата?

# 617
При мен се появи зверско главоболие, за което ще ходя на лекар
Вероятно не е от тях, но ги спрях за всеки случай

Здравей,
изясни ли се главоболието от какво е и дали е свързано с ензимите?
Че сякаш и мен ме боли главата от тях...

# 618
Бях на кардиолог и невролог, няма проблем . Спрях ги и главоболието спря...по нататък пак ще пробвам...

# 619
  • Berlin
Пият се 3 пъти на ден, на гладно. Или 1 час преди храна, или 2 ч след хранене, както ти е удобно, важното е да е на гладно.
по колоко от всеки? Както е написано на опаковката ли ? Нали постепенно се увеличава дозата?

По 1 от всеки вид, 3 х ден.

# 620

По 1 от всеки вид, 3 х ден.

Пробвай се ,аз нямам никакви странични ефекти,а пия още доста неща...

# 621
Пия ги 3*1, така ли трябва да остане дозата или да се увеличава?
Е, понякога забравям обедните, де...

# 622
Пия ги 3*1, така ли трябва да остане дозата или да се увеличава?
Е, понякога забравям обедните, де...

Така си остават

# 623
И мен ме боли глава втори ден. Пия ги от месец. И ми зокъснява 5 дни - дали има някаква връзка  newsm78

# 624
На мен ми дойде по-рано, но това де да знам дали е от тях...
Днес изпих една таблетка Бромелаин, ей така да пробвам- вече съм със силно главоболие  Crazy Дали си внушавам или не...странно е

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 12:57 от ♥ HAPPY ♥

# 625
Пия ги от близо месец-нито глава,нито с цикъл имам проблеми...Явно е различно при всеки-и не увеличих постепенно дозите-почнах си с три по едно

# 626
 При болки в гърлото и сливиците как се взима серапептаза? Разтворена във вода и гаргара или директно се изсипва съдържанието върху езика? Колко пъти на ден?

# 627
  • София
При болки в гърлото и сливиците как се взима серапептаза? Разтворена във вода и гаргара или директно се изсипва съдържанието върху езика? Колко пъти на ден?
Трудно се разтварят във вода. По добре върху езика и с малко вода се прави гаргара. Аз слагам и бромелаин.
Колко пъти на ден, 2-3 докато получиш облекчение. При всеки е различно.

# 628
  • Бургас
Здравейте!
Аз направих един курс с ПЕ -2 месеца.Наистина ден след ден усещах как хроничните ми болки  отминават синузит,венци,стави,главоболие,болки в рамото от проблеми с шиен прешлен.След спирането се върна болката само във венците , но аз съм оптимист.Сега пия куркума,бозвелия и на есен продължавам може би с по продължителен курс.

# 629
Здравейте!
Аз направих един курс с ПЕ -2 месеца.Наистина ден след ден усещах как хроничните ми болки  отминават синузит,венци,стави,главоболие,болки в рамото от проблеми с шиен прешлен.След спирането се върна болката само във венците , но аз съм оптимист.Сега пия куркума,бозвелия и на есен продължавам може би с по продължителен курс.

Пробвай няколко месеца риб. масло за венците.

Общи условия

Активация на акаунт