Лечение с протеолитични системни ензими (5-та тема)

• 187 888
  • 791
  •   1
Отговори
# 90
  • На точното място
Здравейте момичета. Прочетох и разбрах вече, че Серапептазата е много ефикасна при синузит.
За дете на 12 г. - 50 кг каква трябва да е дневната доза за прием - по 1т.сутрин с чаша вода или като за възрастни х3пъти на ден.
Ако бях прочела темите мин.година щях да спестя дългото и трудно лечени мин.зима.
Пинко ми е помагал  и преди с др.здравословен проблем при детето, така и не разбрах каква е причината за този бан.
Благодаря ви!

# 91
  • в 1001-та нощ
Хм, резултата върху детето е страхотен, това е много добра новина!
Чудя се, ако помолим шефовете да преосмислят бана?

Thinking

не ми се вярва, защото многократно е имало преосмисляне  Peace и дори да се случи - рано или късно ще последва отново  Peace

Все пак не пречи да се опита - ако ти се занимава  Peace

# 92
  • София
Абе ние да направим връзката, пък ще комуникираме другаде, извън този форум ...
Въпреки че дори да махнат бана, Пинко няма как да разбере за това, та да успеем да се свържем с него, дори и без бан ... Иначе аз бих опитала да говоря, всеки опит не е излишен. Но как да го повикаме, ако успея? Това е въпросът ...

# 93
А някой наясно ли е каква е причината за този БАН? Толкова ли е лошо, че чак до там се е стигнало? Sad

# 94
  • в 1001-та нощ
различни причини е имало - например - публикуване  на кодове - извън темата за целта, но най-вече - съветите за терапии и лечение, забранено е, но тук и е тънка границата .... деликатна тема ...

# 95
Междинен доклад  Laughing
След 6 дневен прием на ензимите /3х1/ + Глюкозамин, хондроитин и МСМ отчитам, че сънят определено се повлия. Няма го нощното будене и постоянните болки! Също така забелязвам лека чувствителност в областа на операцията ми от апендисит и херния в дясно от която в продължение на 3 години имах изтръпване и слаба чувствителност ниско в дясно между краката... Peace
Относно болката от дисковата протрузия, все още я има, но може би е една идея по търпима и слаба /все пак успявам да спя/  #Crazy И така ако някой продължава да чете тази тема, нека драсне и при него как са нещата! От днес започвам и Босвелия+ Омега 3 на Now foods. А следващия месец ще поръчам Discus /но този с 37 компонента/ по препоръка от NikoDim и ще видиме....

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 15:49 от ivopol82

# 96
  • София
Ивопол, чудесни резултати споделяш! Браво!
Чакаме още междинни доклади  Peace

Аз още не съм си получила ензимите, чакам ...

# 97
Дано да е от тях, а де не е временна ремисия Praynig Но аз си мисля че повлияват, за съня съм убеден, просто до сега всяка ранна сутрин /3-4ч./ се будех с болки, сега през нощта няма болка има само прихъркване! smile3524

# 98
И аз си чакам моите ензими и ще споделям  Hug
ivopol82 благодаря че сподели. Много е обнадеждаващо, когато повече хора казват за положителните резултати при тях  Peace

# 99
  • в 1001-та нощ
ivopol82  Peace чудесни новини  Peace има и други подобни отзиви, следва да е от ензимите  Peace

# 100
За съжаления моите болки от ДХ не се повлияха от ензимите, но не спирам да ги пия -ще почна трети месец май вече. Но сънят определено ми е много много по-добре.
Сутринта се събудих с болки в гърлото, направих гаргара с една капсула серапептаза, разтворена в сокче. Колко пъти на ден се правеше гъргара при болки в гърлото?
И още да попитам, майка ми е с полипи в червата, които й причиняват силни болки в стомаха. Премахва ги, чрез колоскопия на година, но рискът да станат злокачествени е голям. Дали серапептазата би повлияла на това състояние?

# 101
Здравейте, и аз се записвам при вас. Искам да направя поне едномесечен курс с ензими. Изчетох половината първа тема, тази и части от останалите. Горе-долу съм наясно с подробностите по приема и пр.
Алена - ще ти пиша едно лично съобщение, надявам се да нямаш нищо против. Благодаря ти за активността, както и на останалите, които не позволявате така полезната тема да замре.

# 102
Пунсали са нов бормелаин, който ми се струва доста по-изгоден и с по-голяма потенция:
http://www.iherb.com/Douglas-Laboratories-Bromelain-5000-60-Capsules/52054

# 103
  • софия
Не бях го виждал този бромелаин. на всички други активността им се измерва с "GDU", а на този са написали нещо друго, което не е същото. не виждам и колко милиграма е-малко съмнително ми изглежда.... newsm78

# 104
  • София
От днес и аз почвам ензимите, ще боря кисти. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт