Лечение с протеолитични системни ензими (5-та тема)

• 187 883
  • 791
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ивопол, мисля, че в предишната тема беше, има много мнения за дискова херния.
Разрови се, може да попаднеш на нещо, което да ти е от полза.
От мен - много успех и ни дръж в течение!   bouquet

# 76
Ивопол, мисля, че в предишната тема беше, има много мнения за дискова херния.
Разрови се, може да попаднеш на нещо, което да ти е от полза.
От мен - много успех и ни дръж в течение!   bouquet
Разбира се!  Hug

# 77
Привет,ще ви следя заради ензимите за дискова херния..

# 78
Някой има ли идея дали пиенето на ензимите може да се комбинира с Дискус?  newsm78

# 79
  • в 1001-та нощ
какво е дискус?

# 80
Нещо като хомеопатични инжекции, които се поръчват от ГЕРМАНИЯ... Много хора писали по форумите за ДХ имат уникални резултати с него ето линк и ако реши прочети  Hug  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=726557.0

# 81
  • в 1001-та нощ
разбирам  Peace не виждам проблем да се ползват паралелно  Peace

# 82
 Благодаря за темата.   bouquet

Аз ще се включа с опити върху 5 год. дете. Дъщеря ми е със уголемена трета сливица, искат да правим операция, но аз се дърпам. Наложи се по друга причина да правим скенер на главата и се видя, че има и синузит. От две години тя спи с отворена уста, нон стоп с хрема и лош дъх.

Пие по един път дневно, сутрин от слабата серапептаза, вече втори месец. Резултата е, че ходи втори месец на градина, а почти няма сополи. Преди както тръгнеше и на четвъртия дет я спирах защото сополите се точеха като река и почваше да кашля. Вече като спи си диша през носа и спи спокойно. Лошия дъх сутрин обаче си стои  Thinking

По принцип се лекуваме с хомеопатия, преди месец пихме лекарство заради синузита, но си мисля,че подобрението е от ензимите.  Peace

# 83
  • в 1001-та нощ
разтворена ли я даваш?

# 84
 Да, но в спринцовка от Панадол и после глътва една чаша с вода. Иначе не иска да я пие, а нямам време всяка сутрин да стискам сок.

# 85
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Peace аз до сега не съм давала на малкия  Blush

# 86
 Ами аз в чудо се видях с тези сополи, до гуша ми дойде и само като ми казаха, че се вижда на скенера и синузит и веднага се сетих за ензимите и ги почнах. За сега сме добре, дано да продължим все така....

Със сигурност не е приятно да ги пиеш разтворени във вода, то е все едно пиеш вода с брашно, но малката ги пие и не мрънка...Просто свикна,че това е всяка сутрин и така. Мисля да ги давам така целия зимен период.

Ако изкараме зимата така както сме сега, просто трябва да намеря Пинко и да го почерпя   bouquet

# 87
  • в 1001-та нощ
аз вече няколко пъти призовавам, ако някой има контакт с Пинко - да го питсме - дали ще се включи, ако темата е на място и където няма бан...... тук ще си остане, но другата вероятно ще е по-активна  Peace

но никой не се включва  Sad

# 88
аз вече няколко пъти призовавам, ако някой има контакт с Пинко - да го питсме - дали ще се включи, ако темата е на място и където няма бан...... тук ще си остане, но другата вероятно ще е по-активна  Peace

но никой не се включва  Sad

Да, съгласен съм....Хора нямате ли връзка с Пинко?  Thinking нека някой направи нещо ако може... Peace

# 89
  • София
Хм, резултата върху детето е страхотен, това е много добра новина!
Чудя се, ако помолим шефовете да преосмислят бана?

Thinking

Общи условия

Активация на акаунт