Лечение с протеолитични системни ензими (5-та тема)

• 189 915
  • 791
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ами това си е серапептазата от пакета

# 646
  • Sofia
Ще може ли някой да ми изпрати спешно координати на PinkPanther? Може и на лично съобщение.
Благодаря ви!

# 647
Ще може ли някой да ми изпрати спешно координати на PinkPanther? Може и на лично съобщение.
Благодаря ви!
Не може. Никой няма връзка.

# 648
  • Sofia
Благодаря ви!
Не може. Никой няма връзка.

Благодаря  !

# 649
Има ли начин да се предотврати повърщането про приема на трите ензима? Два пъти ги започвам и след първия прием още стигам до Бърза помощ. Повръщане, болки в стомаха и силно разстройство  за часове, до пълно изтощение. Вземам от трите по една, серапептазата ми е 12 000 000 Е.

# 650
Здравейте ! Пиша тук, след като изчаках достатъчно ,за да съм сигурна ,че няма да подведа някого с препоръките си.Всеки решава за себе си разбира се.
Започвам с това , че диагнозата на заболяването ми така и не беше поставена.Симптомите :постоянна  температура 37,6 и нагоре в продължение на 7 месеца. Постоянна умора. Кръвна картина - много висока утайка и съмнения за възпалителен процес в организма , висок титър на имунни тела. Изследвания : стоматолог,гастроентеролог,хематолог с изследване на костен мозък ,ревматолог,мaмография,снимки на бели дробове и пулмолог,унг,туморни маркери ....може да пропускам нещо при цялата тази история .Точна диагноза така и не беше поставена .Решението на ревматолога беше да свалим температурата с кортикостероид ,който както знаем си е бомба със закъснител.Според него е било нещо от рода на лупус...само че липсваше пълната картина на заболяването.А и се оказа ,че високи имунни тела може да има и при напълно здрави хора. И така, поставена пред избора да реша дали да разрушавам тялото си още повече,попаднах на темата за лечението с проеолитични ензими.По схемата ,която беше дадена ги приемах в продължение на три месеца.Направих кръвни изследвания и всичко, което не беше наред се оказа в нормите.Температурата изчезна на 15 ден от приема.Ами това е.В момента се чувствам добре,спортувам ,ходя на планина,карам колело и живея нормално. Пиша това , за да помогна на някого ,ако се колебае и е в пълна безисходица като мен, все пак да опита и да бъде постоянен ,въпреки съмненията .Успех и здраве ви желая на всички !

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 14:08 от gigilotaM

# 651
  • Бургас
Много се радвам за Вас!Бъдете здрава!
Пролетта и аз ще направя един по дълъг курс на прием.

# 652
Има ли начин да се предотврати повърщането про приема на трите ензима? Два пъти ги започвам и след първия прием още стигам до Бърза помощ. Повръщане, болки в стомаха и силно разстройство  за часове, до пълно изтощение. Вземам от трите по една, серапептазата ми е 12 000 000 Е.

И аз бях два пъти така и накрая се отказах.А преди две години ги пих за два месеца и всичко беше наред. Sad

# 653
  • София
gigilotaM, браво, честито!!! Много се радвам за теб!!! Hug
И аз наскоро попаднах в др тема....
Би ли споделила кои от имунните тела ти бяха високи. Praynig
С нещо свързваш ли го?
 Hug

# 654
  • Пловдив
Колко време може да се дава серапептазата,тази от 40х. единици на дете?И правят ли се почивки?

# 655
Здравейте!
четох,четох...и реших да се включа в последната тема.Много ми е интересно и смятам да започна с ензимие.Имам РА.Има ли някой ,да е съсъ същото заболяване?В момента съм на ЛДН,от 2 седмици.
До колкото разбрах,няма проблеми със смесването на ЛДН и ензимите.ще следя!Успех на всички!!

# 656
  • София
Колко време може да се дава серапептазата,тази от 40х. единици на дете?И правят ли се почивки?

Обикновено правят гаргара със серапептаза на децата. Ще рече няколко дни докато се оправи състоянието.
Какво точно целите?

# 657
  • Пловдив

Обикновено правят гаргара със серапептаза на децата. Ще рече няколко дни докато се оправи състоянието.
Какво точно целите?
морим задна хрема...вече месец и половина прави гаргара.Има подобрение...сега почивка мисля да направим.

# 658
  • София
Месец не е дълъг период, пък и тази не е силна. Може и още да давате. Но ако все още не се оправило напълно, предполагам че става дума за алергия или хранителна непоносимост. Тогава може би Бромелаин и Кверцетин са по-добрият избор. При моят син точно така се развиха нещата, хранителна непоносимост и алергии като бебе и задна хрема по-нататък във времето(и атопична кожа) .

Наскоро и аз тръгнах да се разболявам и ме почна лека храма. Разтворих си 1 капсула бромелаин си направих промивка на носа (като йогите). Експериментирах и със серапептаза. Само след 2 процедури и ми мина.

# 659
  • Пловдив
Да,точно за това ми трябва Peace Давам и бромелаин.Преди него кверцетин с вит.Ц.Сега си мислех да спра серапептазата и да продължа с бромелаина Thinking

Общи условия

Активация на акаунт