Препарати за съдомиялна - 6

• 98 749
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Мнения за таблетките  Heitmann?

Аз не съм ги ползвала, но като цяло продуктите им са хубави.
Аз лично от самото начало действах на принципа проба/грешка - купувам и пробвам.
Избягвай наличие на хлор и фосфати в таблетите, съдържанието е описано на кутиите.

Страхотно ме е яд, че таблетите собствената марка на Пикадили изчезнаха. Много хубави, екологични. И Грюн грийн не съм виждала скоро.

# 601
...При следващото отиване в Кауфланд ще си купя някои от техните неща, за които има доста добри отзиви...

Аз бях много доволна, но имам чувството, че ги развалиха, поне последната партида. Чинии и чаши си мият перфектно, но тавите направо си искат миене на ръка, затова ги смених.

# 602
Страхотно ме е яд, че таблетите собствената марка на Пикадили изчезнаха. Много хубави, екологични.
Открих в магазина до нас една кутия 70 бр. за 9,80 лв. Да ги взимам ли?

Преди 2 дни купихме миялната и още не съм я напълнила даже, но купих Somat Multi-Perfect Gel. Пише, че съдържа някаква сол и гланц. Това означава ли, че не трябва да добавям отделно сол и гланц. Зачудих се по-скоро за солта?!?  newsm78

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 16:27 от 5iaM

# 603
Грюн Грийн навсякъде ли са изчезнали? Има ли ги някъде?

Май Планет също няма.

Ходих в два магазина на Карфур - и нищо. Кларо нямат емблемата за екологични продукти на ЕС, доколкото си спомням, в тази тема се каза, че не са истински еко.

Има ли някъде да се продават еко таблетки за съдомиялна на добра цена, като горните две марки (изключвам скъпите продукти в био-магазините)

# 604
  • София
В ДМ има еко таблетки на Денк Мит - 30 бр за 10 лв. Веднъж ги ползвах и бях много доволна. Не знам дали са "истински" еко, такъв им е надписът. Не съм купувала Грюн Грийн и Май Планет и не мога да направя сравнение, но тъй като цената не е безбожна, може сама да опиташ и да споделиш впечатление Simple Smile

# 605
  • Русе
И аз точно за ГГ влизам да питам. И в нашия Карфур няма, както и тяхната сол 4 х 1 кг. Коя друга сол беше едра - Лидл-ската ли?
Някакви по-евтини таблетки да ми препоръчате, трябват ми за една седмица мъжът ми да си мие само чинии, без тави и не искам да ми хаби Феърито.

# 606
  • На брега на реката
Лидълската сол е едра и много добра. От както имам миялна ползвам само нея. Не съм ползвала техните таблетки, но отзивите са добри и като цена и като качество.

# 607
ККласик, обикновените - 7 лв. за 60 таблетки.

# 608
  • Русе
Мерси, някои от тях ще взема, ако има по-малка разфасовка.
Ползвала съм много в годините, но сега ми трябва нещо малко. А, може и гел да взема.

# 609
В ДМ има еко таблетки на Денк Мит - 30 бр за 10 лв. Веднъж ги ползвах и бях много доволна. Не знам дали са "истински" еко, такъв им е надписът. Не съм купувала Грюн Грийн и Май Планет и не мога да направя сравнение, но тъй като цената не е безбожна, може сама да опиташ и да споделиш впечатление Simple Smile
Мерси за информацията. Ще ги проверя. Истинските имат знак листо - за еко сертификат на ЕС. Иначе много продукти има с претенции за еко. Тези пак са по-скъпи от ГГ. Май Планет не са толкова добри, но все пак са гарантирано еко. Гледам че в Карфур продават в момента другите им продукти.
В Карфур видях само гланц за съдомиялна на ГГ.
По принцип не искам да ползвам конвенционални таблетки, защото оставят химична диря, която освен че ми е неприятна като мирис, смятам че е токсична.

# 610
  • София
Аз вземах за офиса от Denk Mit таблетките. Хич не сме доволни... Не знам, може да е до настройка на машината... Но всички чаши излязоха побелели,

# 611
  • София
Сега забелязвам, че съм се сбъркала - имах предвид капсули., а не таблетки. Говоря за еко капсули на Денк мит. При мен миеха много добре и не са оставяли бели следи.

За таблетките не знам. Не съм ползвала други препарати за миялна на Денк мит.

# 612
  • София
Някой тества ли таблетките за съдомиялна на Persil? Бях питала преди време, но не получих отговор. Вчера ги видях пак в дрогериите Lilly.

# 613
  • София
Моля, извинете невежеството ми, но кои препарати драскат чашите и защо? Защо изобщо се произвеждат този тип препарати? Има ли значение марката им или марката на машината?  Blush(с нова съдомиялна съм и още не съм я пускала)

# 614
Тук съм чела, че некачественото стъкло (повечето) при резките смени на температурите в съдомиялната се напуква и от това побелява. Гланцовете маскират този дефект, но са химични. Когато таблетките не гланцират, което е нормално за тези с по-малко химия, дефектът "лъсва".
Днес взех от капсулите в ДМ. Не са еко, но са без фосфати, консерванти, аромати. Специално ароматите за мен са дразнител. Все още имам ГГ, когато ги свърша, ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт