Препарати за съдомиялна - 6

• 98 741
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
СУпер, така си и мислех, че е от програмата.

# 661
Мнение за таблетките на Кауфланд, тяхната марка днес купих всичко в едно и се чудя прекарала ли съм се  Mr. Green

# 662
  • у дълбоката провинция
  bouquet Благодаря!
Значи, проблемът не е в препаратите, а в материала на съдовете, така ли?

Интересно,че ползвам едни и същи препарати от години,но от последните пускания ми побеляха всички съдове.Съдовете са главно дуралекс.Интересно е, че веднъж побелели нямат миене.Ще се сменяват ясно е,но ми е интересно от какво се получи.

# 663
Мнение за таблетките на Кауфланд, тяхната марка днес купих всичко в едно и се чудя прекарала ли съм се  Mr. Green

Не си! Чудни са  Heart Eyes Аз ползвам почти само тях.

# 664
Биогланц имаше на Грюн Грийн, обаче вече няма.
Евентуален вариант е по он-лайн биомагазините да се види, сещам се за Лотос, те поддържат препарати.

# 665
  • София
Мисля,че в Кауфланд в Мол"България" видях гланца на ГГ (ако не се бъркам,защото бързах).Беше малка бутилка.Ако имам път на там ще погледна по прецизно.

# 666
  • На брега на реката
Днес видях таблетки ГГ в Карфур в Панорама Мол в Плевен. За съжаление не видях дали има гланц.

# 667
  • София
Ох,извинявайте исках да кажа Карфур,а не Кауфланд  Embarassed

# 668
  • София
Вчера си взех от таблетките All in 1 - марката на Кауфланд -  по препоръка оттук. Еее, много съм доволна от резултата!  Grinning

# 669
  • София
Днес минах през Карфур както обещах.Гланца на ГГ 4,29 за 500мл.

# 670
  • Варна
Момичета, здравейте!
Възнамерявам този уикенд да пускам за първи път новата съдомиялна и утре да пазарувам препаратите. Насочила съм се към Лидл или Кауфланд. Още не съм чела упътвания и инструкции. Ще ми се като купя необходимото, да седна и да прочета и на момента да слагам всичко, където му е мястото.

Та, кажете, моля, какво да купувам като за първи път. Чета тук за сол, гланц и т.н. Обаче това специални за съдомиялна ли са? Обяснете ми като на човек, дето за първи път се сблъсква с такава техника.  Embarassed

# 671
Честито полезна покупка  Simple Smile
Солта и гланца са консумативи за съдомиялната и са специално само за такъв уред, да. Като влезеш в големите супермаркети на щандовете за препарати ще ги откриеш по етикетите. Солта може да е ситна или по-едра, и омекотява водата. Гланца участва в подсушаването на съдовете накрая.

# 672
  • ГОре на черешата...
Ако мога да съм ти полезна - ползвам моята вече 3 седмици, всеки ден /нощ исках да кажа де  Laughing/ - сол купих от Кауфланд - Медикс, под 3 лв беше ако не се лъжа, после видях, че има и в Лидл. Таблетки взех всичко в едно от Лидл /40 бр/7,50 лв/ и съм изключително доволна - съдовете ми блестят от чистота, нищо не накисвам предварително, дори и загорелите тави, просто обирам добре остатъците със салфетка/и без това събирам храна за кучетата на село/. Гланц още не съм взела, пусти мързел, като се върнем от почивката ще взема, защото четох май  Rolling Eyes, че по-добре изсъхвали съдовете/поправете ме ако греша/.

# 673
  • на кой му пука, майна
Lady April, честита ти помощница  Simple Smile

Сол, гланц, таблетки, прах, гел-всички продукти са специално за миялни машини.
Купи едра сол. Като разклатиш кутията  ще чуеш шума на дрънкащите "топченца'.

Аз лично използвам прах на Кауфланд Класик /КК/ за ежедневна употреба. Когато мия тави и тенджери заедно с чинии и други, ползвам таблетки пак на КК, защото таблетките мият по добре от праха.
Гланца и солта са ми на марката Финиш.

Дори и да купиш таблетки "всичко в едно" моят съвет е пак да сложиш сол в машината, особено ако си в регион с варовита вода.

# 674
  • София
Здравейте! Бих искала да се включа и аз с моята придобивка!Днес ни доставиха нашата машинка http://www.technopolis.bg/b2c/details/687422/P11100501/Sadomiyal … a-AEG-F-65042-W0P

в този ред искам да ви попитам,вас по -опитните,мой познат продава Finish 110 табл. за 30лв.-вкарва си човека от вън продукти и върти търговия легална за козметика и препарати. Та се чудех дали да взема от него или да взема от Lidl....Разликата е 8-9ст. в цената за таблетка. За солта ще взема и пак се чудя каква.....

Общи условия

Активация на акаунт