Препарати за съдомиялна - 6

• 98 747
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
  bouquet Благодаря!
Значи, проблемът не е в препаратите, а в материала на съдовете, така ли?

# 616
Ако използваш гланц, не би трябвало да се явява този проблем с побеляването. Понеже се мие при високи температура, а се плакне на ниски, стъклото образува микро-фисури.

# 617
  • Варна
Онзи ден в Бриколаж видях таблетки за съдомиялна на Heitmann. Някой да има отзиви? Около 12 лева за 60 таблетки беше цената.

# 618
  • ГОре на черешата...
При използване на таблетки Всичко в едно трябва ли да се добавя гланц Rolling Eyes?
И още един въпрос - някой ползвал ли е Медикс - гел? Видях го в Кауфланд на хубава цена - под 7 лв.

# 619
  • Стара Загора
   heitman съм ползвала една кутия, добре миеха.Персил таблетки също взех от Лили. Не ми харесаха, редувах ги с Феъри. Не добре измити чаши имаше, и се стараех по замърсените съдове да си ги пускам с Феъри.

# 620
  bouquet Благодаря!
Значи, проблемът не е в препаратите, а в материала на съдовете, така ли?

И едното ,и другото а и в програмата. Стъкло не е добре да се мие на най-високата температура.

При използване на таблетки Всичко в едно трябва ли да се добавя гланц Rolling Eyes?
И още един въпрос - някой ползвал ли е Медикс - гел? Видях го в Кауфланд на хубава цена - под 7 лв.

Ползвала съм Медикс таблетки-за нула време ми избеляха шарките на едни емайлирани тенджери с "китки" по тях. Много агресивни.Но от гела нямам впечатление.

# 621
  • ГОре на черешата...
  bouquet

Повтарям си въпроса за гланца - трябва ли да слагам с таблетките newsm78?

# 622
Ако таблетките са комбинирани не е необходимо да се слага гланц

# 623
  bouquet

Повтарям си въпроса за гланца - трябва ли да слагам с таблетките newsm78?

Какъвто и да е препаратът-не трябва,за разлика от солта.А може,ако искаш..Пробвай.Аз почти година миех без гланц,на принципа-една химия по-малко.После реших да пробвам и си останах с гланц,въпреки препаратите всичко в едно. По-добре ми изгреждат съдовете.Но съм го настроила на най-ниската степен.

# 624
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви  bouquet!
Ако ме осени музата ще купя.
W, ти какъв гланц ползваш?

# 625
Благодаря ви  bouquet!
Ако ме осени музата ще купя.
W, ти какъв гланц ползваш?

На Лидл-собствената им марка.

# 626
  • ГОре на черешата...
  bouquet
Днес Лидл е в плановете ми, ще потърся.

# 627
За гланца видях горните отговори, но не ми е ясно дали да слагам сол или друго заедно с таблетките 3 в 1. Пускали ли сте за миене в съдомиялна пластмасовите кошнички и поставки за яйца напр.?

# 628
Според мен по-важно е да има сол, отколкото гланц,  но при нас водата е много твърда. Мия всичко в миялната,  с изключение на алуминий и дърво, така че мисля няма проблем да измиеш поставите.

# 629
Благодаря за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт