Препарати за съдомиялна - 6

• 98 349
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Престраших се да пусна една съдомиялна с прах на КК, резултатът е перфектен Heart Eyes .
Дано не ме разочарова Praynig

# 91
  • Балчик
Престраших се да пусна една съдомиялна с прах на КК, резултатът е перфектен Heart Eyes .
Дано не ме разочарова Praynig

Нали? Мен досега не ме е разочаровал още. Simple Smile

# 92
Сега се сещам, че само едни  силиконови форми като си поеха миризмата на прах и няма отмирисване. Това ми е неприятно,като извадя кекс от тях и мирише на ванилия с привкус на  прах. Спрях да ги ползвам. Немски са, от ТСМ. На китайските нищо им няма например. Laughing

същото и при мен. Взех скъпа немска пластмасова дъска, за по-хигиенично от дървените, нищо не поемала! Нищо, освен миризмата на Феъри Платинум. И риба да филетирам на нея, мирише на Феъри.  Mr. Green

# 93
Не мога да не споделя- вчера отивам в ДМ да си взема таблетки за съдомиялната на Сомат /бяха ги намалили на 8,10лв/ с една приятелка рожденичка. Мислех да се възползвам и от това, че тя има право на 15% отстъпка и да ги взема за 7 лв, но заварих въпросните таблетки намалени на 3,24лв. Взех последните 3 кутии и съм се уредила поне до края на февруари.  newsm44

# 94
Аз имам някакви на Феъри, които чистели и миялната...  Rolling Eyes 27 бр. за 10 лв. Не съм ги пробвала, някакви отзиви?

# 95
  • Балчик
Не мога да не споделя- вчера отивам в ДМ да си взема таблетки за съдомиялната на Сомат /бяха ги намалили на 8,10лв/ с една приятелка рожденичка. Мислех да се възползвам и от това, че тя има право на 15% отстъпка и да ги взема за 7 лв, но заварих въпросните таблетки намалени на 3,24лв. Взех последните 3 кутии и съм се уредила поне до края на февруари.  newsm44

А ще имат ли толкова срок на годност? Аз се отнасям с доста резерви към драстично намалените продукти.

# 96
До края на януари са годни  Simple Smile проверих и 3-те кутии.

# 97
Здравейте   bouquet
имам нужда от съвет - купихме си нова съдомиялна на АЕГ - Фаворит
и все не смея да я пусна, досега не съм ползвала такова чудо, а и пише че трябва да се настрои твърдостта на водата, вие как бихте процедирали на мое място и какви препарати бихте използвали?

# 98
  • Балчик
Здравейте   bouquet
и все не смея да я пусна, досега не съм ползвала такова чудо, а и пише че трябва да се настрои твърдостта на водата, вие как бихте процедирали на мое място и какви препарати бихте използвали?

Всичко е дъвкано и предъвкано, попрочети първо малко из форума, а също така и инструкцията- тя е много полезно нещо и ако имаш конкретни въпроси, питай.

# 99
Здравейте   bouquet

Наливаш един литър вода в отделението за солта (в моята имаше вода) и след това сипваш сол, колкото поеме. Тъй като си в София - солта на 1.

От препаратите - аз ползвам на Кауфланд марката К-класик и съм много, много доволна. И прах, и таблетки - всичко ми се измива перфектно.
Ползвала съм на Финиш, но не ми се разтваряха добре, ползвам гела на Сомат - Пърфект, но ми е много скъп и си го пазя само за ниски градуси и бързите програми.

Само алуминиеви неща не мий - кафеварка, тенджера под налягане и т.н. И ако имаш - дървена дъска и дървени прибори за готвене.

На 3-4м. й пускай по една профилактика на машинката. Редовно миене на филтрите.
Безаварийно ползване дълги години  bouquet

# 100
Само алуминиеви неща не мий - кафеварка, тенджера под налягане и т.н. И ако имаш - дървена дъска и дървени прибори за готвене.
Това защо?

# 101
Това защо?

Според упътването и скромния ми опит - незащитения алуминий потъмнява много след съдимиялната и се налага миене на ръка.
За дървото казват, че поема от препаратите, които после отиват в яденето. А дървената ми дъска след няколко миения в съдомиялната се разпадна, където е била слепена.

# 102
Нищо не ми е потъмнявало досега  Thinking
А пък за дъските - по принцип ги мия на ръка, но почерняват в края и ги пъхам периодично в миялната. Цели парчета са нищо не се е разпадало.
За бъркалките тях май не съм ги слагала.. но същото не важи ли и за пластмасовите (за поемането на препарат  Thinking).

Уф, не мога да й свикна да я ползвам таз миялна и това е. За да я пусна, трябва да събирам 2-3 дни поне   Confused а е от малките. Как ги ползвате всеки ден не знам  Rolling Eyes
Май я ползвам само като имаме гости  Crazy

Ако ги държа в мивката всичко се натрупва и става  ooooh! .. ако ги пъхам вътре направо на другия ден мирише  Sick
То май няма 3ти вариант или не знам да има  Rolling Eyes

# 103
А пък за дъските - по принцип ги мия на ръка, но почерняват в края и ги пъхам периодично в миялната. Цели парчета са нищо не се е разпадало.
За бъркалките тях май не съм ги слагала.. но същото не важи ли и за пластмасовите (за поемането на препарат  Thinking).

Уф, не мога да й свикна да я ползвам таз миялна и това е. За да я пусна, трябва да събирам 2-3 дни поне   Confused а е от малките. Как ги ползвате всеки ден не знам  Rolling Eyes
Май я ползвам само като имаме гости  Crazy

Ако ги държа в мивката всичко се натрупва и става  ooooh! .. ако ги пъхам вътре направо на другия ден мирише  Sick
То май няма 3ти вариант или не знам да има  Rolling Eyes

Аз мия на 3 дни като го няма детето.
И моята е от малките и като сложа 10 чаши и 5 купички Laughing и тя се пълни, но и нищо не щадя - ползвам и веднага вътре. И като направя 2 неща на фурна и 1 кекс - ето ти 2 съдомиялни за един ден.

# 104
  • Балчик

Значи не е било алуминиево. Алуминий не се мие в машината.

Общи условия

Активация на акаунт