Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 57 088
  • 728
  •   2
Отговори
# 570
  • Пловдив
При моята на всички програми има неизсушени съдове. Например пластмасови кутии.
Това е казано в упътването още.

# 571
Ами аз нямам упътване и не съм намерила още. 

# 572
  • Пловдив
Важи за всички миялни. Не се слага алуминий, дърво. По тефлона и разните керамични покрития и пластмасата остават мокри капки.

# 573
За дървото се досетих, но алуминий...  Май нямам, ама не съм сигурна за една тенджерка, която беше одста скъпа... и прилича на алуминии, ама си е тежичка с двойно дъно.

# 574
Момичета, има ли някоя от вас с машина за 6  комплекта? Много искам да си купя, но мястото ми е ограничено, т.е. нямам друго място освен  под мивката, която е монтирана на плот. Какво трябва да гледам, когато отида в магазина? Моля и за конкретни препоръки на марки и модели.
И за тези, които ще ме съветват да си купя по-голяма да кажа, че знам че е по-добре и цената е почти същата, но нямам място. Tired А така ми се иска да се сдобия с това улеснение...

Здравей. Моята е за 6 компл. http://www.technopolis.bg/b2c/details/687385/P11100501/Sadomiyal … ROLUX-ESF-2210-DK

- тавите ги слагам в дъното, загубвавм само 2-3 чинийки място, кошничката за приборите се движи и я слагаш където ти е удобно, като нямам тава я бутам в дъното и слагам чаши.

Ето така сме я подредили

# 575
Neversaynever,благодаря ти че се включи.  bouquet
Започнах да чета темата подред и разбрах, че ти имаш малка. Щях да ти пиша лс, за да те разпитвам. Ние също сме трима, а тавата дето най-често ползвам е като твоята. Laughing
Сега имам въпрос- трябва ли да я кача на плота? Предвидала съм и място под мивката.

# 576
Здравейте,
От доста време следя вашата тема и най-накрая дойде времето да су купим съдомиялна машина. Поръчахме си кухня и трябва да избера съдомиялна за вграждане с ширина 45 см (мисля, че са средните по размер).
Благодаря Ви предварително!   bouquet

п.с. Какво ще кажете за тази съдомиялна - http://www.technopolis.bg/b2c/details/680554/P11110301/Sadomiyal … ne-BEKO-DIS-5530?
Очаквам всякакви мнения и препоръки.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 12:22 от Алекс Качиков

# 577
Алекс, хубава е машинката, всичко си има.

# 578
И аз така си мисля, но все пак да се допитам и до други. Хубав енергиен клас е. Ако някой може да предложи нещо друго, има още малко време преди финалния избор.
Благодаря предварително!

# 579
Neversaynever,благодаря ти че се включи.  bouquet
Започнах да чета темата подред и разбрах, че ти имаш малка. Щях да ти пиша лс, за да те разпитвам. Ние също сме трима, а тавата дето най-често ползвам е като твоята. Laughing
Сега имам въпрос- трябва ли да я кача на плота? Предвидала съм и място под мивката.

Не мога да ти кажа със сигурно, да не те объркам, питай водопродоводчик.Но до колкото знам, нивото на миялната трябва да е над нивото на канала, а има и отношение към налягането на водата.

# 580
Няма проблем да се сложи под мивката машината, няма общо с налягането на водата.
Единственото важно е отходната тръба да се повдигне (има си го повдигача в комплекта) и за улеснение може да се свърже директно в сифона на мивката.

# 581
Може ли машината да бъде под  нивото на сифона на мивката? И има ли съдомиялната помпа, или се разчита  водата да се стича гравитачно, надолу?

# 582
Би трябвало да има помпа, как да няма?

# 583
  • До хладилника, който обичам
Може ли машината да бъде под  нивото на сифона на мивката? И има ли съдомиялната помпа, или се разчита  водата да се стича гравитачно, надолу?

Може, да. Нашата е разположена така, че е под нивото на сифона.
Имат помпа.
Малките имат само по една перка, вместо две като на големите, но това не е беда.
За нас малката миялна се оказа перфектно решение (4-ма сме).

# 584
  • Sunshine state
То зависи и дали ароматтизаторът не е прекалено силен.Ние не ползваме,понеже не ни харесва остатъчната миризма по съдовете след миене било то и на лимон. По стъклените не я усещам толкова,но по другите,да.
И аз държа вратата отворена и съдовете си стоят като на сушилник,нищо й няма. Peace

Общи условия

Активация на акаунт