Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 56 797
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, имам странен проблем....
Пуснах вече 3 миялни и не се оправя.
Първия път не ми взе изобщо препарата - махнах една тенджера и пуснах пак. Втория път се отвори вратичката и беше взет половината препарат. Съдовете си останаха мръсни, не добре изчистени. Сега третия път преподредих и направих всичко така, както е на картинката в упътването. Вратичката е отворена но пак препарата си седи вътре!

Помощ! Sad

# 106
  • на Мелмак
Благодаря ти hailie   bouquet

Наистина мисля да пробвам с половин таблетка.Явно са доста силни и идват много като количество препарат.Моите съдове не са много мръсни.Чат пат има някоя по-гадна тава,но като цяло са чисти нещата вътре.Мият си чудесно,само пустите петна по чашите и дуралексовите чинии   ooooh!
Прави ми и впечатление,че има 2 места в горната кошница,на които като сложа чаши излизат ужасни,а примерно съседната чаша е почти без петна.Явно там струята вода не минава хубаво,знам ли  Thinking
Виж си перката за горната кошница- да не е някоя дупчица запушена?
За таблетката- пробвай, аз преди няколко дни си купих за проба прах за миене от Кауфланд,че ми е по-лесно за дозиране-спрямо програма и замърсеност на съдовете- супер си мие,направо не очаквах за тези пари.
Не знам твоята каква е , моята е голяма и понякога в зависимост от програмата и Т една таблетка й е идвала много. Това е причината да започна да мия с прах и гел, но пък си слагам и гланц и сол,въпреки,че водата ми е страшно мека- в София съм.
Пробвай варианти и ще намериш верния за теб - няма начин.

# 107
  • Пловдив
,.Явно там струята вода не минава хубаво,знам ли  Thinking
Да. Особено по ъглите Simple Smile

И да ви кажа - смених мястото на миялната, от Сопот я преместих в Пловдив. Уж била твърда водата, не знам к'во си - пак не слагам сол и мие добре.

И да, аз съм от тези, които не слагат сол.  4-5та??? newsm78 година мие пущината, по 2-3 на ден и нямам оплаквания. Тук във форума се похвалих като си я купих, трябва да видя кога е било.

# 108
Що ми беше да го чета сега това  Crossing Arms Аз така се набутах с тази сол и не мога да я махна.Ще рънча още,поне водата да разкарвам и да се поразтопи.Иначе поне индикатора ми за сол светна,та явно съм я понамалила  Laughing

# 109
  • Пловдив
Ето кога съм купила кучето Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=256485.msg6144150#msg6144150

Със сол да е мила само в началото.

# 110
  • Балчик
Янтра, с комбнирани таблетки ли миеш?

# 111
  • Пловдив
Горе-долу не. Ползвам понякога. Обаче основно мия с един евтин прах Аро от Метро. Имам и един гел - ако си мия няколкото ценни за мен кристални чаши (сантиментална стойност).

# 112
  • Балчик
Ами чудесно,водата ти не е варовита. Ела в Балчик да миеш без сол Simple Smile Wink.

# 113
  • на Мелмак
Ами чудесно,водата ти не е варовита. Ела в Балчик да миеш без сол Simple Smile Wink.
Оооо - 30 г. Съм живяла в Пловдив- няма квартал в града , в който водата да не е варовита.
На мен чашите ми вечно бяха на бели капки/миене на ръка/.
Мисля,че е въпрос на късмет , а пък и няма да се векува с една машинка Hug

# 114
  • Пловдив
Ами ... засега мие добре, чашите не стават бели, пък колко ще изкара не знам. Обаче вече повече от 4ри години мие.

# 115
  • София
Янтра бях се разколебала за AEG,  ама пак се замислих за него  Joy Браво на безотказно работната и непретенциозна машинка  bowuu

# 116
  • Пловдив
От конкретната нямам оплаквания. Мие безпроблемно.

# 117
На нас ще ни предстои оборудване на кухня и силно се надявам, че миялната ще е част от нашия дом.  Joy Единствено ме тревожи, че няма да остане много място, чудя се на тези малките, но не знам дали ще вършат много работа. Някой, ако може да даде кратки напътствия за какво да гледам като взимаме, ако ви се занимава разбира се, аз мога да се върна назад, но информацията е много.  Rolling Eyes #Crazy

# 118
На нас ще ни предстои оборудване на кухня и силно се надявам, че миялната ще е част от нашия дом.  Joy Единствено ме тревожи, че няма да остане много място, чудя се на тези малките, но не знам дали ще вършат много работа. Някой, ако може да даде кратки напътствия за какво да гледам като взимаме, ако ви се занимава разбира се, аз мога да се върна назад, но информацията е много.  Rolling Eyes #Crazy

Клеопатра, аз съм с Електролукс - 6 комплекта - конкретно тази - http://www.technopolis.bg/b2c/details/687385/P11100501/Sadomiyal … ROLUX-ESF-2210-DK

Единственото й неудобство, при обща числеснност на семейството - 2бр + 1 дете, е че не мога да си мия големите тави от фурната. Не се събират. А и като сложиш една голяма тава и ти остава место за 2-3 чаши и малко прибори. Обаче, с това се свиква. Ако сме повече народ, сигурно ще я пускам по 2 пъти на ден. Сега я пускам веднъж, понякога на 2 дни веднъж.

Определено, ако имах място за голяма, бих предпочела, но и тази ми върши страххотна работа Heart Eyes

# 119
Записвам се да ви следя сега в къщи правим основен ремонт на кухнята и най накрая ще имам място за така мечтаната съдомиялна .Сега ще се прехвърля в темата за препаратите за съдомиялната видях на няколко места пишете за лентички за определяне твърдостта на водата къде се продават

Общи условия

Активация на акаунт