Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 525
  • 390
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря, ще опитам така

# 166
  • Варна
Здравейте! Предстои ни избор на лятна количка и ще се радвам на всякакви отзиви за летните модели на Еспиро. Благодаря!

# 167
Благодаря, ще опитам така

Винаги съм харесвала Magic ESPIRO, а сега гледам, че има и нови цветове. Този много ме грабна:

Харесва ми сгъването и цялата дръжка.

# 168
  • Варна
Magic  и на мен ми харесва, но сякаш предпочитам сгъване тип "чадър". Има ли някоя мама, която бута "Актив", за да сподели мнение?  newsm78

# 169
  • София
И аз предпочитам чадър, а и тази ми идва скъпа за лятна количка.

# 170
На мен ми допадна идеята Peace,ще си помисля сериозно.Харесва ми дизайна,че е по различен!

# 171
Magic  и на мен ми харесва, но сякаш предпочитам сгъване тип "чадър". Има ли някоя мама, която бута "Актив", за да сподели мнение?  newsm78

Veseto* ,g-bone, то аз за това я харесвам - хем се сгъва чадър, хем е с цяла дръжка. Има "чупене" в средата на дръжката. Освен това за разлика от обикновените чадъри при сгъване е по-къса  Peace

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 10:10 от RoniBonboni

# 172
  • Варна
Може би аз нещо бъркам, но доколкото видях в разни клипчета сгъването на Magic-а е по-скоро тип "книга", а не тип "чадър"? newsm78 Май трябва да я видя на живо, за да добия представа..

# 173
Ами наистина на живо е най-добре. Аз поне така съм най-спокойна, че няма да сбъркам

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 10:52 от RoniBonboni

# 174
  • София
Не се сгъва на чадър. Миналата седмица ми я сгъваха в Слънчице.

# 175
 Veseto* и си права и не си точно. И аз преди малко я гледах
Да, не е чадър сгъването - поне не и класическо сгъване чадър, но не е и сандвич, защото се приближават левия и десния край, а това не е сандвич и повече ми прилича на чадър. По-точно не е нито чадър, нито сандвич, а някакъв хибрид  Laughing

По принцип когато се сгъва чадър - количката в сгънато положение става тясна и дълга, а при сандвич - къса и широка.
В случая с Metro тя е доста по-къса в сгънато положение от обичайното сгъване чадър и по-тясна от сгъване тип сандвич (или книга) - с други думи - компактна е в сгънато положение. Аз много я харесах.  Peace

А на живо цвета, който показах по-нагоре е още по-хубав.

# 176
Веси,ако не е много нахално от моя страна,защо искаш да смениш Атлантикчето?Какво не ти допада?

Взехме си сенник от Сенник за количка-фейсбук страница и е страхотен!!!Много добре похарчени 30 лева.

# 177
  • София
Рони, така е. Просто не е чадър. Иначе става много компактна, да.
Ахи, не искам да го сменям. Искам лятна за път, че заема по-малко в багажника на колата.Атлантикът ще си го бутам с кеф.
Аз сенник поръчах от Амазон. Да видим какво ще дойде.

# 178
Вече близо 3 месеца бутам Лупото и искам да го похваля. Моите приятелки с бебета също са очаровани и хвалят избора ми. Вчера даже едната каза "Аз такава количка не съм бутала". Супер маневрена, лека и се търкаля с един пръст. Тротоарите и дупките не ги усеща. Препоръчвам с 2 ръце.
Аз почти си бях взела Еспиро Енцо Евото, но с ММ не се споразумяхме за цвят. Аз исках червена, ММ черна и компромисно взехме синьо Лупо. Братовчедка ми обаче си взе Енцото и имам възможност да сравня двете колички. Онзи ден я бутах с 7 килограмово бебе. Ами да ви кажа, радвам се че не я взех нея. Тромава, тежка, не е маневрена като Лупото... абе нищо общо, а уж по- висок клас. Много я харесвах, но не е това, което е в магазина... определено. А и сгъването не е като на Лупото. Заема доста повече място в багажника. И тези адаптори, които са сложили и за коша за новородено усложняват поставянето и махането, защото са стегнати с цел да не се люлее коша ( предполагам) и сама братовчедка ми не се справя със свалянето му, както и на малкия кош за кола.
Това като сравнение от мен. Ако и седалката на Лупо е толкова удобна, колкото коша за новородено, грешка няма да има.
И рамата макар и тежка не ми е проблем. Едно вдигане до багажника на колата не ми пречи. Тежината при бутане не се усеща. Е, ако трябва да се качва по етажи, не знам как ще е вече.

# 179
Аз страшно много се навих на това Метро,и цветът е готин-летен.Сгъването изобщо не ме бърка,защото няма да я нося на рамо,ами в багажника и ще я ползвам за почивки и за село.Иначе за нищо не бих си сменила Вектора Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт