Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 564
  • 390
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз страшно много се навих на това Метро,и цветът е готин-летен.Сгъването изобщо не ме бърка,защото няма да я нося на рамо,ами в багажника и ще я ползвам за почивки и за село.Иначе за нищо не бих си сменила Вектора Grinning.
Метро или Меджик?  Grinning

# 181
Меджик,
обърках се,защото гледах и Метро,но тази цяла дръжка......ме влече все по-силно.

# 182
Аз страшно много се навих на това Метро,и цветът е готин-летен.Сгъването изобщо не ме бърка,защото няма да я нося на рамо,ами в багажника и ще я ползвам за почивки и за село.Иначе за нищо не бих си сменила Вектора Grinning.
Метро или Меджик?  Grinning

Joy  И голямата ми дъщеря така се обърква често (особено, когато решава задачи)
Само да уточня, че двете все пак имат още нещо общо, което може би не всеки е забелязал (аз например докато ги гледах в нета не се ориентирах добре, но на място си е друго...) та и двете имат удължаващ се сенник - даже на Метрото май е по-дълбок. Това за лятото си е супер екстра.

# 183
  • Варна
И аз ходих да ги разгледам на живо. Мисля, че ще се спра на модел Meyo:
Леко удължен и уширен е в сравнение с другите, има цяла дръжка и сгъването е тип "чадър".

# 184
  • София
Интересно моделче, наистина. Хем цяла дръжка, хем чадър. Сподели после дали си доволна.

# 185
Уууу найс!Все едно гледам Сайбекс Калисто.Ако живеехме на място,което позволява такива гуми на количката определено щях да я взема  Peace и мм ще ме изгони

# 186
  • Варна
Всичко хубаво, ама ММ нещо не хареса Meyo-то. Не хареса чупенето в дръжката и цветовете. Сива рама с черни гуми, черна дръжка и два други цвята в тапицерията му идвало в повече  Joy В крайна сметка капарирахме Vayo в лилаво. Ето го:

# 187
Някой да е купувал чадърче за Лупо, да ми препоръча

# 188
Вече близо 3 месеца бутам Лупото и искам да го похваля. Моите приятелки с бебета също са очаровани и хвалят избора ми. Вчера даже едната каза "Аз такава количка не съм бутала". Супер маневрена, лека и се търкаля с един пръст. Тротоарите и дупките не ги усеща. Препоръчвам с 2 ръце.
Аз почти си бях взела Еспиро Енцо Евото, но с ММ не се споразумяхме за цвят. Аз исках червена, ММ черна и компромисно взехме синьо Лупо. Братовчедка ми обаче си взе Енцото и имам възможност да сравня двете колички. Онзи ден я бутах с 7 килограмово бебе. Ами да ви кажа, радвам се че не я взех нея. Тромава, тежка, не е маневрена като Лупото... абе нищо общо, а уж по- висок клас. Много я харесвах, но не е това, което е в магазина... определено. А и сгъването не е като на Лупото. Заема доста повече място в багажника. И тези адаптори, които са сложили и за коша за новородено усложняват поставянето и махането, защото са стегнати с цел да не се люлее коша ( предполагам) и сама братовчедка ми не се справя със свалянето му, както и на малкия кош за кола.
Това като сравнение от мен. Ако и седалката на Лупо е толкова удобна, колкото коша за новородено, грешка няма да има.
И рамата макар и тежка не ми е проблем. Едно вдигане до багажника на колата не ми пречи. Тежината при бутане не се усеща. Е, ако трябва да се качва по етажи, не знам как ще е вече.
Страхотно описание на количката! Peace
Летният кош също е много удобен,единствено ме дразни покривалото за крачета.Отстрани леко зее и на детето му бяха студени крачетата.Купих  чувалче и си реших проблема.
За качването по стълбите веднъж ми се наложи,че асансьора беше развален,а живеем на осмия етаж.Малко се озорих,но я качих. Laughing

# 189
  • Варна
Някой да е купувал чадърче за Лупо, да ми препоръча

Аз лично бих ти препоръчала допълнителен сенник вместо чадър, особено ако живееш в по-ветровит град. Лятото си скъсах нервите за 3 излизания с чадър /от Варна съм и тук от вятър не можем да се отървем/ и си поръчах сенник от една страница във Фейсбук - е направо се родих!  Peace

# 190
  • София
И аз хич не ги харесвам тия чадъри.
Взех това: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001DJQQ32/ref=oh_details_o02 … ie=UTF8&psc=1

# 191
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
След няколко месеца ми предстои закупуване на количка и съм се спряла на Атлантика.Видях я на живо и много ми допадна.Интересува ме,дали след неколкократно пране цветовете избеляват.Някой,който я е ползвал вече ,нека сподели.

# 192
  • Варна
newsm10
И моят е на същия принцип, само че от https://www.facebook.com/SennikZaKolicka?fref=ts

# 193
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
След няколко месеца ми предстои закупуване на количка и съм се спряла на Атлантика.Видях я на живо и много ми допадна.Интересува ме,дали след неколкократно пране цветовете избеляват.Някой,който я е ползвал вече ,нека сподели.
Аз съм я прала 2 пъти. Имам зелена. Не забелявам проблем. Ама и не мисля, че количката се пере много често.

# 194
Здравейте мами!Може ли да ме посъветвате-"Атлантик" или "Бейби дизайн спринт"... Rolling Eyes Благодаря предварително!    bouquet

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 10:05 от believe_

Общи условия

Активация на акаунт