Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 542
  • 390
  •   1
Отговори
# 270
Чудесно е, че си убедена в избора си. Това е моят принцип - виж всички ЗА и ПРОТИВ на моделите, между които се колебаеш, провери и допълнителни варианти (за да си сигурна, че си обхванала възможностите). След това претегли всичко през призмата на собствената си преценка за личните ти приоритети и нужди - и готово - щом си убедена, значи си спокойна, че си огледала (опипала  Laughing Wink) възможностите и си намерила твоето решение. Няма универсален избор - той винаги е личен.

Желая ти щастливи мигове и бъди спокойна - сигурна съм, че правиш добър избор!   bouquet

# 271
Здравейте момичета,
преди три месеца,след закупуването на лятна количка Espiro Magic обещах да напиша по-подробно за впечатленията и мнението си:количката е лека и маневрена,добрите амортисьори осигуряват допълнителен комфорт при возенето,а цялата дръжка да използваш и другата си ръка-за по-голямо дете,за телефон,кафе....Сгъването е лесно и удобно,аз и за това си я избрах,защото това лято ми предстоят още няколко пътувания.Едното по-голямо пътуване беше със самолет извън граница и компактния размер на количката след сгъване беше едно от предимствата и Peace.Допълнително удължаващият се сенник ми спестява чадърче,което винаги трябва да го нагласям според слънцето.С легналото положение не се притеснявам дали детето ще заспи по време на разходка,а с регулируемата степенка за крачета,че няма да спи с пуснати надолу крака.Мога да кажа само едно,че количката ми е точно такава,каквато исках аз-лека за пътуване и удобна за детето ми.А ето ви и снимка на малката:

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 14:05 от elica79

# 272
Чудесно е, че си убедена в избора си. Това е моят принцип - виж всички ЗА и ПРОТИВ на моделите, между които се колебаеш, провери и допълнителни варианти (за да си сигурна, че си обхванала възможностите). След това претегли всичко през призмата на собствената си преценка за личните ти приоритети и нужди - и готово - щом си убедена, значи си спокойна, че си огледала (опипала  Laughing Wink) възможностите и си намерила твоето решение. Няма универсален избор - той винаги е личен.

Желая ти щастливи мигове и бъди спокойна - сигурна съм, че правиш добър избор!   bouquet
Благодаря за милите и успокоителни думи. Simple Smile

# 273
Здравейте момичета,
Искам да ви попитам за ето този модел http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&pro … 988cd30b33903b391  Имате ли някакви впечатления? Искам по-компактна количка, а летните модели не стават за новородени. Сегашната ми количка е наследство от баткото, но ми е доста тежка да я бутам с една ръка и искам възможно най-скоро да я сменя. Тази ми я показаха в магазина и се влюбих, килограмите не и личат на бутане и  в момента съм в голям размисъл. Надявам се да ми помогнете в избора Simple Smile

# 274
Здравейте мами,да ви попитам нещо-притежател съм на количка Еспиро Атлантик и ме интересува от кога най-рано мога да използвам летния вариант,понеже коша за новородено ни е почти малък...Да уточня,че след 10 дни ставаме на 4 месеца...Удачно ли е да започна да го използвам??? newsm78 Мерси за отговора...Лек ден! Sunglasses

# 275
По мое мнение няма проблем, защото седящия кош има чудесно напълно легнало положение. Достатъчно е голям и широк и дълъг, така че няма да ви е тясно. Моят племенник е едро дете и до последно си я ползваше  Laughing

# 276
  • София
Аз съм с Атлантик и го сложих на 5 месеца.
Мамче82, килограмите не и личат в магазина, обаче на улицата е друго. Такива гуми като цяло не са за нашите улици. Особено за новородено.

# 277
Бясна съм!Откраднаха ми дъждобрана!!!!!!!!Просто думи нямам..  Sick
Някой знае ли дали универсалния  дъждобран на Лорели пасва на Еспиро Атлантик 2013?

# 278
Искам да ви попитам защо при Lupo comfort може да се сложи столче за кола Babay design Dumbo, а Lupo 2014 може  /пише в сайтовете/ само Maxi cosi? Извинявам се за въпроса ако е глупав - днес попаднах на тези колички и ме заинтригуваха виждам, че тема та е за Espiro, но много от вас са коментирали и Baby design! Аз се чудя между двете.

# 279
И на двете може - ти къде гледаш?
Ето тук на пример е повече от ясно, че може:

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=95&pro … c09a09446023b1d20

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=95&pro … c09a09446023b1d20

Възможност за монтиране на кошница за кола Dumbo L - Baby Design

този текст присъства в описанието и на трите.

Имам приятелка с този модел и е много доволна, въпреки , че аз имам Espiro Enzo Evo и съм си също много доволна от него, виждам, че Lupo-то също е супер.

Най-добре е  ако можеш да я видиш на живо и да добиеш сама представа  newsm10

# 280
Благодаря за изчерпателния отговор Simple Smile

# 281
Бясна съм!Откраднаха ми дъждобрана!!!!!!!!Просто думи нямам..  Sick
Някой знае ли дали универсалния  дъждобран на Лорели пасва на Еспиро Атлантик 2013?

Сега се сещам за този вариант, ако още не си си намерила дъждобран.
недоумявам как така някой ще открадне дъждобран - какви хора  #Cussing out

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=91&pro … 43a9d6f4335d2735e

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=91&pro … 43a9d6f4335d2735e

# 282
Здравейте мами,

Скоро ще ставам татко и в момента избираме количка за нашето бебче  Simple Smile.
Прочетох голяма част от темата и се ориентирах към Espiro Enzo Evo и Baby Design Lupо.
Не успях да разбера само и двата модела ли имат пълно легнало положение.
Също така съм харесал и Tutek Grander, можете ли да ми кажете Вашето мнение за тази количка сравнена с предходните две ?

Благодаря предварително.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 22:38 от pavkata88

# 283
Мога да отговоря за Enzo Evo- седалката няма пълно легнало, до към 15градуса е. Но аз не намерих и смисъл в него, в началото беше в коша за новороден, а сега си му е и по-добре така, като възглавничка. Tuteka знам, че е по-лек от другите. Като цяло мисля, че и няма голяма разлика в 3те модела.

# 284
Седалките и на двете имат пълно легнало положение, като при Lupo може да се завърта коша в двете посоки, а при Enzo е фиксиран в позиция детето да гледа напред по посока на движение.
Колкото до Tutek - не мисля, че е по-лека от Lupo. Тя, обаче има доста неудобен механизъм за монтиране на кошовете - при Lupo става с голяма лекота, докато при Tutek - от онези допотопни механизми - веднъж на улицата гледах една майка, която заедно с помощта на приятелката си се бори доста време с количката, докато завърти коша в другата посока. Добре е да се види това на живо, както и килограмите, защото често това, което пише по сайтовете не отговаря на истината.
Друг проблем на този вид колички, както и на S-line, са лошият монтаж на колелата - постоянно има вибрация в тях и се "тресат" в ляво и дясно. Често майки го споделят тук във форума, а и на мен преди време когато ми показваха Tutek Grander ми обясниха, че това им е най-хубавата количка, но "онази там" да не я пипам, защото нещо и е повредено колелото, а беше още нова...
Така, че най-добре би било да се види на място. Конкретно Lupo има едно предимство, за което не бях се замисляла, че е важно, но една майка преди време ми демонстрира окачването на предните колела е така направено, че щом повдигнеш количката с предните колела нагоре, те моментално се вертикализират, което е много удобно при преминаване на бордюри, защото щом спуснеш количката отново на земята, тя е в позиция, готова да продължи направо, без да се налага да оказваш усилие, за да преодолееш препречени колела, както става с много други модели. Това последното ми е много трудно да го обясня - наистина трябва да се види на живо!
Желая ти успех и дано намериш Твоята количка (и на на твоето бебче, разбира се)

Общи условия

Активация на акаунт